3-i-1 healing

Jeg samarbejder med René Hansen fra Ondtikroppen.dk i Odense om at lave individuelle 3-i-1 healing.

Det er et rigtigt dejligt samarbejde med givende og bekræftende resultater. Kroppen bliver healet både fysisk og på celleplan, og der sker en opgradering af dine psykiske evner, alt sammen under skøn tilstedeværelse af egen skytsengel og mange andre engle også 

Du kan nedenfor læse mere detaljeret om vores 3-i-1 healing. Der er også udtalelser fra tidligere og nuværende klienter Englehealing 

 

3-i-1 healing

 

Det sker under en 3-i-1 healing

Vi har valgt at kalde den samlede healing, vi laver, for 3 i 1 healing, da der overordnet set er 3 områder, der bliver healet og opgraderet:

1. Der sker en energimæssig forløsning af blokeringer af tanke- og følelsesenergier på celleplan, dvs. årsagen til en given fysisk ubalance og sygdom fjernes/opløses, både fra dette liv men også fra tidligere liv. Ikke mindst det sidste er vigtigt, men ofte noget vi glemmer at tage i betragtning og få gjort noget ved.

 

2. Der sker en fysisk healing af kroppen, specielt der hvor ‘det gør ondt’, eller hvor der er decideret fysisk sygdom.

 

3. Der bliver sat gang i en spirituel/energimæssig opgradering af energier og cellevibrationer i de områder, der har med klarhørelse, klarsyn og intuition at gøre, dvs. der sker positive vibrationsændringer i hjertechakra, halschakra og 3. øje-chakra, således at de psykiske evner (klarhørelse, klarsyn og intuition) bliver opgraderet og skærpet. Det er faktisk mere effektivt, end man umiddelbart skulle tro, og det er noget, der på den lange bane styrker bl.a. englekontakt og generelt det, vi kan kalde for vores ‘spiritualitet’.

 

3-i-1 healing

 

Sådan  foregår en 3-i-1 healing

Selve behandlingen foregår ved, at jeg starter ud med en kort clairvoyant samtale med personen, hvorefter jeg begynder at heale på personen, som ligger på en briks. Jeg fortæller, hvad jeg ser af energier og evt. blokeringer undervejs. Jeg åbner bl.a. op for 2 meget store (og meget smukke) energibaner, der går fra fødder til skuldre, hvorefter jeg koncentrerer mig om resten af kroppen, især omkring organerne, men ikke udelukkende. Der tages også fat om bl.a. underliv, mave, lænd og ryg. Derefter laver jeg en afbalancering af chakraerne og auraen, sætter den energimæssige opgradering i gang og slutter af med at få personen til at slappe helt, helt af rent fysisk. Jeg fortæller undervejs, hvilke engle, der er til stede og om deres lys og healingsenergi. Der er altid en meget smuk energi i rummet 

Herefter går jeg ud af lokalet, og René overtager med sin fysiske healing, som består af flere dele, bl.a. bliver selvhealingssystemet aktiveret gennem det neurologiske system, og der bliver lavet en muskel-opdatering af alle relevante muskler i kroppen ved at åbne op for kroppens muskel-nøglepunkter via forskellige tryk og pres. Herudover tages der fat på at få affaldsstoffer udskilt fra kroppen. René både ser via aura-energierne og mærker fysisk, hvor der skal tages ekstra fat ud over det, personen selv måtte ønske, der skal kigges på. René forklarer altid, hvad han laver rent muskelmæssigt, og hvad personen kan gøre anderledes fremover derhjemme eller generelt.

 

3-i-1 healing
René Hansen

 

Det healer en 3-i-1 healing fysisk

Nogle af de fysiske ubalancer og sygdomme, der heales op ved en 3-i-1 healing, er forskellige led- og gigt-smerter, bl.a. piskesmæld, diskusprolaps, Iskias smerter, frossen skulder, tennis albue, hold i ryggen, nakke- og lændesmerter. Men herudover over også sygdomme og store energimæssige ubalancer som bl.a. migræne, sklerose, alzheimers og muskelsvind. Generelt kan siges, at alle smerter – “store som små”, uanset om de er blevet til decideret sygdomme eller ej, vil blive kigget på og healet. Hertil også smerter, ubalancer og sygdomme, som er gået over til at være mere permanente tilstande, og hvor det etablerede sundhedssystem har måtte opgive.

Den samlede effekt af healingerne er utrolig stor, idet der udover de ‘selvstændige’ områder, der bliver energimæssigt og fysisk healet, sker en justering og afbalancering af kroppens samlede energifelt.

Det kan ofte være gavnligt at komme flere gange, typisk mellem 2 og 4, især i de tilfælde, hvor der skal forløses meget ‘gammelt’ på celleplan samt efterfølgende på det fysiske plan. Vores psyke og krop skal nå at følge med fra gang til gang.

 

3-i-1 healing

 

Ledige tider til 3-i-1 healing

Hvis du er interesseret i at prøve en 3-i-1 healing, så er der tider ledige på følgende dage i Haderslev:

Vi starter igen til foråret, hvor der vil komme nye datoer på.

 

Den samlede tid til healingen tager ca. 45-50 min. og koster 800,- kr.

 

Du er meget velkommen til at kontakte mig på 51 52 00 20, hvis du skulle have nogle spørgsmål 

Kærlige hilsener,
René og Malene

 

3-i-1 healing

 

Som nævnt ovenfor vil du være omgivet af engle og deres smukke energier i løbet af hele sessionen

Mange klienter ser og mærker englene på forskellig vis undervejs, og uanset om du ser eller mærker noget, så er de til stede med deres dejlige, kærlige og meget dybdegående healingsenergier, der er med til at forløse tanke- og følelsesenergi, som du indeholder lige nu. Du vil også fra deres side få tilført ny energi, nærmest en ‘livs-glædes-energi’  . Jeg oplever ofte, at klienten har et helt andet udtryk i øjnene efter en healing, hvor englene er til stede, i forhold til da han eller hun kom til selve healingen. Et meget, meget gladere og energifyldt udtryk.

regnbue_linie


Udtalelser fra tidligere og nuværende klienter:

 

Annemarie Peetz, Åbenrå:
Kære Malene & René – 1000 tak for en skøn 3-i 1 behandling i torsdags. Det er en oplevelse, som er ubeskrivelig og skulle være alle forundt at opleve – 1000 tak 

 

Lotte Koch, Kolding:
Jeg kunne mærke, at der i løbet af Malenes healing blev arbejdet rigtigt meget på min aura, som ”når gymnaster elegant arbejder med bånd”. Malene åbnede også for energi-flowet i min venstre side, så jeg nu har en bedre indføling med min venstre side, hvilket jeg ikke har haft tidligere. Under Renés behandling skete der en total ’opblødning’ af muskler og ømme punkter. René er god til at give ro og fokus på behandlingen, og hans forklaringer på symptomer giver god mening. Det var en enestående oplevelse, og jeg føler mig mere hel nu. Min aura er blevet udvidet betydeligt.

 

Ann Jakobsen, Kolding:
Det er absolut noget af det fedeste, jeg har gjort for mig selv. Jeg kan kun opfordre dig til at spørge din krop, om den har brug for behandling, og hvis den svarer med smerte – så kom afsted, for så er svaret JA. Det bliver så godt :-). Det er en dybdegående behandling, som fjerner årsagen til smerterne. Det er som en forårsrengøring, hvor alle møblerne kommer ud, så du kan komme ind i alle hjørner. For du er den vigtigste person i dit liv, og du har retten til at være lykkelig, – så få skabt balance i dit liv :-). 1000 tak til jer begge to for det, som jeg har opnået, for dejlig ro og afslappethed i kroppen og en dybtfølt glæde, som har ført til endnu større følsomhed.

 

3-i-1 healing

 

Vibeke Sibbesen, Haderslev:
Jeg kunne mærke Malene sende lys gennem benene og op gennem kroppen. Og lys oppefra og ned gennem Solar Plexus. Til at starte med delte det sig ud mod skuldrene og benene, og senere var det som om, det blev sent ud som en sol (nytårskrudt) :-). Under hele behandlingen var der smukke engle til stede. Renés behandling var helt fantastisk, han kan virkeligt sit kram. Den samlede behandling var super god – Malene har åbnet op, så det gik rent ind, når René arbejder fysisk med kroppen. Jeg var totalt afslappet og glad i låget bagefter :-). En rigtig god oplevelse, som jeg sent vil glemme.

 

Inge Dahl, Haderslev:
Jeg mærkede Malenes healing som en sitren, min krop vibrerede/klikkede, og det føltes som en let vind, der fejer hen over en. Renés behandling kunne også mærkes – gjorde pænt ondt, men var rart til sidst. Miraklerne var også ret store. Malenes og Renés samarbejde virker meget inderligt og intenst, og det var to meget forskellige healinger, der supplerede hinanden rigtigt godt. Efter healingen følte jeg mig let-lettere-lettest i sindet 

 

3-i-1 healing

 

Randi Lej-Blicher, Åbenrå:
Det var en stor og stærk oplevelse, og selvom jeg ikke har akutte eller livstruende sygdomme, er mine skavanker blevet betydelige mindre. Så jeg ved godt, hvor jeg vil søge hen, når mit helbred skranter eller hvis sygdom rammer. FANTASTISK OPLEVELSE.

Malenes healingsenergier kunne jeg mærke ved, at jeg blev fyldt op fra tå til isse. Jeg kunne mærke hvordan mit halschakra og 3. øje blev kraftigt aktiveret, og samtidigt kunne jeg føle og mærke blide engleenergier. Renés behandling gjorde mig lige 25 år yngre. Det var en fantastisk fed oplevelse, hvor både den sjælelige og mentale energi går i et med den fysiske healing.

Sidst men ikke mindst en stor tak fra min mor. Hun er stadig forundret over den ro og afslapning, hun oplevede hos dig. Hendes udsagn: ”Jeg kan ikke mindes, at jeg nogensinde har følt mig så afslappet og fredfyldt” – og det i et godt 80 år langt liv.

Rigtigt mange tak til dig og René 

 

 

3-i-1 healing