Bliv healet med ærkeenglen Ametyst

Ærkeenglen Ametyst er forholdsvis ukendt af de fleste, men jeg oplever, at hun træder meget frem for tiden.

Hun er blid, uendelig kærlig og har det smukkeste violette lys med sig. Et lys, der lyser og ’glitrer’ i alle forskellige smukke violette farver, både meget lyse og blide violette farver og meget mørke, næsten helt indigo-violette farver.

Prøv at lade hende komme til dig og lade hende heale dig. Snak med hende Ærkeenglen Ametyst … også selv om du ikke kan se eller mærke hende, for hun er der, og hun hører og ser dig uanset.

 

Ærkeenglen Ametyst

 

Nedenfor er en kanalisering af ærkeenglen Ametyst – rigtig god læsning og evt. healing også  Ærkeenglen Ametyst 

 

 

 

Kære lyssjæl, kæreste menneske,

Jeg er ærkeenglen Ametyst, oprundet af englenes rige. Jeg samarbejder med alle jer mennesker med at løfte jer i jeres menneskelige energier og lære jer at højne jeres energier til at kunne komme ud af enhver sindstilstand, hvor der er sorg, tristhed, tvivl, angst eller frygt indover.

Jeg og alle englene favner jer alle til hver en tid. Vi er stolte af dig og dit virke her på Jorden, alle har I hver jeres sjælsrejse, som giver jer hver især jeres specifikke udfordringer. Vores kærlighed til og respekt for hver eneste sjæl og menneske, og vores ønske om at hjælpe jer alle hver især er stort, og vi ser det som en glædes-opgave at formidle vores højtvibrerende lys og kærlighed til jer.

Så derfor – hold dig aldrig tilbage med at påkalde mig – jeg er til rådighed, når du har overskud, tid og lyst til at blive healet og til at mærke min uendelige kærlighed, mine vibrationer og måske ligefrem mit væsen. Mærk mine farver og den energi, der ligger bag.

 

Ærkeenglen Ametyst

 

Jeg kan hjælpe dig på mange måder og områder, men for nu handler det om at fjerne de tanker og følelser, der vibrerer med en lav energi-frekvens i både dit sind, tankefelt og aura. Så erkend – og skriv gerne ned – din følelse eller følelser, hvad enten den eller de er kort- eller langvarige, følelser som angst, frygt, sorg, tristhed og tvivl. Følelser, der får dig til at holde dig tilbage med at finde glæden ved livet, din livsglæde.

For at hjælpe dig, så start med at finde dig et dejligt og roligt sted, ude som inde . Lad os sammen arbejde på at ændre dine lavt-vibrerende grundfølelser som sorg, tvivl og angst til smukke højt vibrerende grundfølelser som kærlighed og egenkærlighed.

Når du er i ro og er på plads, så læg papiret med dine nedskrevne følelser ved siden af dig og start med at læse det følgende, som handler om erkendelse, men også om at se fremad. Prøv at lægge mærke til, hvad der sker indeni dig, mens du læser . Mine energier vil allerede starte med at arbejde i dig, og når du er færdig med at læse, så læg mærke til hvordan healingen intensiveres.

 

Men læs først Ærkeenglen Ametyst:

 

Jeg favner livet i sin helhed,
også når den ene side af livets balance
tynger betragteligt ned i forhold til den anden side

For jeg ved, at letheden indfinder sig igen i den ned-tyngede side
Jeg ved, at der bliver skabt balance igen
og at denne tidsperiode er en del af livets proces og vej
Jeg ved, at når balancen er der igen
Så kommer den store, smukke livsglæde tilbage

Indtil det sker for alvor, vil jeg glæde mig over alle de mange momenter,
begivenheder og personer, der får mig til at glædes:
Jeg vil glædes over naturens rigdom og fuglenes sang i morgengryet
Jeg vil glæde mig over hver en blomst og busk på min vej
Jeg vil glæde mig over mine sansers evne til at registrere og formidle
alt det smukke omkring mig
Jeg vil glædes over alle de smukke mennesker, jeg har omkring mig
Og at jeg ved, at de alle hver og en – direkte og indirekte – hjælper mig tilbage til balancen
og til at genfinde min sjæls smukke eksistens i mit hjerte og i min bevidsthed
Jeg vil glædes over mit liv, som det er her og nu

 

Føler du dig lettere til mode? Føler du dig mødt og forstået? Kan du mærke, hvordan du bliver løftet i energierne, både i dine egne menneskelige og i de energimæssige? 

 

Ærkeenglen Ametyst

 

Og kan du mærke mine smukke violette og lysviolette energier omkring dig, hvordan jeg favner dig og sender dig lys til dit hjerte? Uanset, så mærk, se eller vid at mit kærlighedslys sendes til dit hjerte, og at det spredes i et stort lysende, vibrerende felt omkring dit hjerte-chakra  

Se og mærk gerne dette vibrerende område med min violette og lysviolette farver, og se hvordan disse farver begynder at sprede sig fra det smukke store felt omkring dit hjertechakra videre ud i din aura. Du vil også mærke, hvordan din aura tager imod, og hvordan den ’udvider’ sig i de forskellige lag. Dette violette og lyslilla lys er både meget healende på celleplan men beliver også din aura, således at energierne kan flowe bedre og hurtigere i både din fysiske krop og i dit aurafelt.

Mærk videre, hvordan jeg fra dit hjertefelt sender det violette og lysviolette lys med det smukkeste sølvdrys i ned omkring din spirituelle rygsøjle, og hvordan dette smukke sølv-lys fordeler sig ved dit rodchakra og går videre ned gennem begge ben og langt ned i Jorden. Dette højtvibrerende lys vil sammen med mine energier og kærlighed give dig en jordforbindelse, der gør, at du kan stå imod de ’negative’ og lavt-vibrerende tanker, og samtidigt vil det give dig ro og overblik til handle på din situation. Og det gør, at du vil være i stand til at tage et skridt ad gangen i den rigtige retning mod at finde både glæde og din livsglæde igen, at genfinde din balance.

 

Ærkeenglen Ametyst

 

Kig på dit papir med følelserne – er de blevet mindre, er de helt fjernet for nu og kan du mærke kærligheden til dig selv være blevet forstærket? Mærk efter og skriv gerne nogle nye, højt-vibrerende ord på papiret som glæde, livsglæde, kærlighed, egenkærlighed, tilgivelse, taknemmelighed, og streg de gamle ord ud. Mærk hvordan de nye ord føles lette. Tag dem ind, gør dem til dine.

Så når du er ked af det og ikke har livsglæden indover – så gør følgende:

  • Erkend dine følelser og skriv dem ned, uanset om de er kortvarige, eller de har været og er langvarige. Påkald mig og mærk hvordan jeg allerede står foran dig og sender dig lys og uendelig kærlighed.
  • Læs den ovenstående poesi og tro på, at der kommer balance i dine følelser og dit liv igen.
  • Lad mig heale på dig, og lad min kærlighed til dig som menneske og sjæl blive klar og tydelig.
  • Føl dig hel og elsket, både af dig selv, men også af alle os engle omkring dig. Og føl dig elsket for den du er af din familie, venner og alle andre, du er i kontakt med.

For du er elsket, uanset om du kan se, mærke eller tror det. Til hver en tid. Og det er muligt at finde glæde og livsglæden igen – vær elsket og set   

 

I den allerstørste kærlighed
ærkeenglen Ametyst

 

 

Ærkeenglen Ametyst

 

 

 


Brugeranmeldelse:

"1000 tak for en helt fantastisk og vildt oplevelsesrig dag. Meget har jeg efterhånden lært på dine gennemarbejdede (til mindste detalje) kurser, meditationer m.m., Malene, men ikke i min vildeste fantasi havde jeg drømt om, at et spirituelt samvær kunne opleves så stærkt og intenst som dette skytsengle kursus. WAUU - det skulle enhver opleve. Aldrig vil jeg glemme denne dag. Blown away!! og danser endnu på oplevelserne." - Randi Lej-Blicher, Åbenrå

Nuværende og tidligere kursister har givet hjemmesiden følgende bedømmelse: 4.9 ud af 5 mulige. Dette er baseret på 72 anmeldelser. Skriv en anmeldelse af websitet.

 

 Relaterede indlæg

En kommentar

  1. Tilgivelse af en person - helt praktisk - Malene Ratajczak
    2. december 2015 at 1:24 pm - Reply

    […] og højnelse af din frekvens, så prøv at læse de følgende blog-artikler: Englehealing og Bliv healet med ærkeenglen Ametyst. Du kan også finde flere blog-indlæg om healing, kontakt til og samarbejde med englene, prøv at […]

Skriv en kommentar