Ærkeenglen Ariel og hendes utrolig smukke energier

Nedenfor er en kanalisering af ærkeenglen Ariel, som med sin glædes-vibrationer og utrolig smukke energier kan hjælpe os med at finde glæden i livet og til os selv. Jo mere livsglæde, jo nemmere har vi ved at skabe os og fastholde det liv, vi ønsker.

 

Ærkeenglen Ariel

 

Kanalisering af ærkeenglen Ariel

Kære smukke menneske-barn, allersmukkeste sjælslys

I er altid i vores tanker, i vores energier, i vores skabende kraft og hensigter.

Vi er omkring jer, uanset om det kan mærkes eller ikke, uanset om det er ønsket eller ikke, uanset om der er behov eller ikke. Vi er omkring jer og sender vores healende energi, vores skabende energier, vores inspiration og vores glæde over Altets eksistens og alle bevidstheders eksistens og tilstedeværelse i det univers, vi alle er en del af.

Jeg vil gerne formidle mine vibrationer, min glæde og min visdom – alt sammen i forbundethed med din sjæl og med din universielle eksistens. Du behøver ikke tage imod, du behøver ikke kunne se, høre, forstå for at tage imod – det er alt sammen uforpligtende og samtidig gjort med den allerstørste kærlighed og lette, smukke energier bag.

Når og hvis du ønsker, så forbind dig med mig og mærk mine lette, men alligevel stærke energier, min sorgløshed og glæde, men samtidigt også utrolig store omsorg for dig som menneske og som sjæl.

Jeg vil gerne bibringe dig livsglæde og livsgnist – så forbind dig med mig, mærk mig, lad mine energier omkranse dig.

Når du mærker min tilstedeværelse, vil du også mærke en stor kærlighedsstrøm til dig som menneske men også en kærlighed, der vibrerer i dit eget aurafelt. Mærk kærligheden til dig selv, fyld dig op, og læg alle bekymringer væk. For når du gør det, vil du kunne mærke et lille eller stort kim af livsglæde. Og det er dette kim, du skal nære igen og igen, for det vil lette din situation og dit liv – både kortsigtet og langsigtet.

Uden livsglæde vil dine energier ikke give dig en afgørende skaberkraft til forandringer og til større tilfredshed og glæde. Så start med at så det lille kim, med at vande det og tilføre det energi og se så, hvordan det pludselig vil åbne sig som et voksende lys og kærlighed, både til dig selv, til andre og til din livssituation.

Lad mig hjælpe dig i processen og lad mig være med til at åbne op i dit hjerte, så det lille livsfrø kan få gode vækstbetingelser og vokse sig stort og stærkt. Forbind dig med mig i tankerne, mærk eller fornem min tilstedeværelse og mærk, hvordan energierne vokser sig i dig, hvordan der forløses tanker og følelser, hvordan triste tanker og følelser viger pladsen for lys og glæde, for lysten til at være, til at leve, til at skabe.

Brug mig i din proces – for min kærlighed til dig som menneske er uendelig stor og mine energier er livsskabende, fornyende og vedvarende. Føl dig elsket.

I al kærlighed,
Ærkeenglen Ariel

 

Ærkeenglen Ariel

 


Brugeranmeldelse:

"1000 tak for en helt fantastisk og vildt oplevelsesrig dag. Meget har jeg efterhånden lært på dine gennemarbejdede (til mindste detalje) kurser, meditationer m.m., Malene, men ikke i min vildeste fantasi havde jeg drømt om, at et spirituelt samvær kunne opleves så stærkt og intenst som dette skytsengle kursus. WAUU - det skulle enhver opleve. Aldrig vil jeg glemme denne dag. Blown away!! og danser endnu på oplevelserne." - Randi Lej-Blicher, Åbenrå

Nuværende og tidligere kursister har givet hjemmesiden følgende bedømmelse: 4.9 ud af 5 mulige. Dette er baseret på 72 anmeldelser. Skriv en anmeldelse af websitet.

 Relaterede indlæg

Skriv en kommentar