Ærkeenglen Gabriel

Nedenfor er en meget kærlighedsfyldt og healende kanalisering af ærkeenglen Gabriel. Læs hvordan hun på forskellig vis hjælper os hver især med de feminine lysindstrømninger, der sker lige nu. Og læs hvordan hun gerne vil hjælpe dig helt personligt. Rigtig god fornøjelse 

Kanalisering af ærkeenglen Gabriel

Kæreste lyssøstre og lysbrødre,

Jeg er ærkeenglen Gabriel – af nogle kendt for mine maskuline kvaliteter og andre for mine feminine kvaliteter. Jeg indeholder alt og det hele. Jeg arbejder med og for Jorden, med og for menneskeheden, med og for de enkelte mennesker, med og for dig. Jeg gør det i den allerstørste kærlighed og med den største glæde.

I dag fremstår jeg som feminin i min glans, i min skønhed, i min allerstørste kærlighed og glæde. Prøv at se mig og mærk mig – ja, ræk hånden ud efter mig, for min energi er lige hos dig.

Du kan til enhver tid sætte dig i forbindelse med mig, og du vil ofte opleve at få at vide, at jeg er i din nærhed, uden du har registreret det eller er klar over det. Det skyldes kærligheden til dig, til andre mennesker og til Jorden – for jeg er hos dig for at inspirere, for at bane banen vejen for nye energier. Det sker alt sammen igennem dig, igennem andre mennesker, du er i kontakt med og herudover også til Jorden igennem den indirekte energiformidling, som du via dit smukke sjælslys igangsætter og står for. Kære lysbarn – din energi, dine vibrationer og dit sjælslys vil altid stråle, uanset om du er bevidst om det eller ej. Jeg – og mange andre – hjælper til med at integrere mange nye energier i dit system, i din aura, i din krop, vi videreformidler frekvenser og energibølger, der gør overgangen nemmere med de nye lysbølger og vibrationer, som tilstrømmer Jorden.

Jorden tilstrømmes i disse måneder og år af mange nye og højfrekvente feminine energistrømme af forskellig art, styrke og vibrationer. Disse energier går også igennem din fysiske krop og din aura. Ved at stråle mine energier indover dig og dit aurafelt letter jeg tilgangen af disse ubemærkede energier, så energiflowet sker flydende, let og uhindret. Det er en utrolig smuk proces. Prøv at se efter, mærk efter.

Jeg kan hjælpe dig med mange andre ting – du skal kun sætte dig i forbindelse med mig. Spørg mig til råds – og du vil få svar, sæt eller læg dig i ro, tilkald mig – så vil jeg heale dig, give dig ro, få dine tanker i ro. Mærk mine vibrationer og lad dig favne af mig og mine energier, mine farver, mit lys – mærk mig præcis sådan, som du kan. Og mærk den uendelige kærlighed bag det hele. Lad dig falde til ro og føl dig elsket og set – for det er du til enhver tid. Lad energierne skylle dig igennem, favne dig og afbalancere dig.

Mal og tegn mig – for når du gør det, vil du også mærke mine energivibrationer. Tegn mig som du ser mig, ikke som du tror, du skal se mig. Lad mig formidle mit energiudtryk til dig. Synliggør mig for dig selv og lad min uendelige kærlighed formidle fra mit hjerte til dit. Mærk glæden og kærligheden, igen og igen.

I den allerstørste kærlighed,

Ærkeenglen Gabriel

 

Ærkeenglen Gabriel

 

Ovenstående billede er malet af Eskild Tjalve – du kan besøge hans hjemmeside og se mange flere smukke englebilleder her Ærkeenglen Gabriel


Brugeranmeldelse:

"1000 tak for en helt fantastisk og vildt oplevelsesrig dag. Meget har jeg efterhånden lært på dine gennemarbejdede (til mindste detalje) kurser, meditationer m.m., Malene, men ikke i min vildeste fantasi havde jeg drømt om, at et spirituelt samvær kunne opleves så stærkt og intenst som dette skytsengle kursus. WAUU - det skulle enhver opleve. Aldrig vil jeg glemme denne dag. Blown away!! og danser endnu på oplevelserne." - Randi Lej-Blicher, Åbenrå

Nuværende og tidligere kursister har givet hjemmesiden følgende bedømmelse: 4.9 ud af 5 mulige. Dette er baseret på 72 anmeldelser. Skriv en anmeldelse af websitet.Relaterede indlæg

3 Kommentarer

 1. Dorthe Rosendal
  10. marts 2016 at 10:53 pm - Reply

  Hej.
  Hvad tager du for en fjernhealing?
  Mvh. Dorthe

  • Malene Ratajczak
   7. juni 2016 at 12:07 pm - Reply

   Hej Dorthe – hvis det stadig er relevant for dig: 450 kr for en personlig fjernhealing med englene indover og med opfølgning dagen efter :-)

 2. Angelina
  27. november 2020 at 8:07 pm - Reply

  Jeg har følt Gabriel som en femininin engel, men jeg har læst og hørt andre sige at det er en maskulin engel.Hmm.

Skriv en kommentar