Hvem er ærkeenglen Michael?

Der er skrevet meget om ærkeenglen Michael i forskellige bøger og dokumenter, og der er mange forskellige måder at opfatte ham og et samarbejde med ham på.

I de forskellige bøger og tekster står der ofte en del om hans styrke og mod, om hans sværd og om hans evne til at beskytte. Det er ikke så tit, at der står noget om hans helt unikke humor – men den er der i allerhøjeste grad fra tid til anden. Herudover er det ikke nævnt ret mange steder, hvor eminent en healer han er 

 

Ærkeenglen Michael

 

Få mere styrke

Og ja, ærkeenglen Michael har en meget stor styrke – både som engel og i de energier, han formidler. Så han er rigtig god at samarbejde med, når man står i en situation eller er midt i en periode, hvor man mangler styrke og mod til at komme videre. Sæt dig i forbindelse med ham og bed ham formidle styrke i form af energi, jordforbindelse eller overskud og ro på dine tanker og følelser.

 

Bliv beskyttet af ærkeenglen Michael

Han er også rigtig god at påkalde, når man har brug for beskyttelse – enten mod forskellige typer uhensigtsmæssige energier eller i konkrete situationer. Det følgende billede er malet af Eskild Tjalve og viser ærkenglen Michael ‘i kamp’ .

 

Ærkeenglen Michael

 

Michaels sværd

Ærkeenglen Michael udlåner gavmildt sit sværd, du skal kun sætte dig i kontakt med ham og spørge om – og med meget stor sandsynlighed få :-) – lov til at låne hans sværd. Sværdet bliver ofte vist i de tilfælde, hvor der er brug for at kappe uhensigtsmæssige energibindinger, der låser os fast i en situation eller forhold. Energibindingerne er mellem dig og en anden person, og når Michaels sværd bliver vist i f.eks. en meditation, eller når du selv beder om at få lov til at låne det, så er det fordi, at det er ved at være tid til at kappe de uhensigtsmæssige energier, der forbinder dig og personen.

Du vil i meditationen eller via kontakten til Michael altid få at vide, hvordan du skal gøre. Det er udramatisk, men utroligt befriende og sker som regel gennem visualisering af situationen. Nogle gange er man nødt til at låne sværdet flere gange efterfølgende, fordi bindingerne enten er utroligt stærke, har været indover i længere tid i dette liv, eller fordi man ved, der også ligger tidligere livs bindinger bag, som det er tid til at forløse. Ofte er det en kombination af alle tre situationer.

 

Ærkeenglen Michael

 

 

Michaels humoristiske sans

Michaels humor kommer dels til udtryk, når man samarbejder med ham omkring ovennævnte 3 emner (styrke, beskyttelse og kapning af energiforbindelser), men også generelt i en kontakt med ham. Det er utroligt befriende at opleve hans krumspring, fagter og meget andet.

Da jeg så det her billede første gang, måtte jeg bare smile – for det udtrykker så fint Michaels helt afslappede humor, men også styrke og store villighed til at hjælpe.

 

Ærkeenglen Michael

 

 

Ærkeenglen Michael og hans healingsevner

Og så kan han heale :-). Jeg oplever ham som en meget stærk (og seriøs) healende energi, både når han hjælper mig ved healing af andre personer, eller når jeg beder ham komme og heale på mig selv. Herudover ser jeg ham som en meget stor healende kraft, når jeg laver guidede meditationer til en hel gruppe af andre personer. Her er hans udtryk alvorligt og meget dedikeret.

 

Så ærkeenglen Michael og hans energier er mange ting: Lige fra det kæmpestore lys og sus han kan komme med, hans alvor og seriøsitet til de mere sjove situationer, han kan frembringe via sin ‘opførsel’ – og ja, humor forløser i allerhøjeste grad også.

Jeg har ovenfor valgt at vise nogle forskellige billeder af ærkeenglen Michael, sådan som jeg oplever ham i forskellige situationer.

Rigtig god fornøjelse i din kontakt med ham fremover

 

Kærlige hilsener,
Malene Ratajczak


Brugeranmeldelse:

"1000 tak for en helt fantastisk og vildt oplevelsesrig dag. Meget har jeg efterhånden lært på dine gennemarbejdede (til mindste detalje) kurser, meditationer m.m., Malene, men ikke i min vildeste fantasi havde jeg drømt om, at et spirituelt samvær kunne opleves så stærkt og intenst som dette skytsengle kursus. WAUU - det skulle enhver opleve. Aldrig vil jeg glemme denne dag. Blown away!! og danser endnu på oplevelserne." - Randi Lej-Blicher, Åbenrå

Nuværende og tidligere kursister har givet hjemmesiden følgende bedømmelse: 4.9 ud af 5 mulige. Dette er baseret på 72 anmeldelser. Skriv en anmeldelse af websitet.Relaterede indlæg

2 Kommentarer

 1. Jan B H Andersen
  20. oktober 2018 at 8:07 pm - Reply

  Hej Malene hvordan kommer man i kontakt med ham?
  Mvh Jan

  • Malene Ratajczak
   27. oktober 2018 at 11:04 am - Reply

   Hej Jan,
   Der findes mange gode kontakt-øvelser, men det handler i bund og grund om at være i stilhed og ro og bede om kontakten. Det går hurtigt, så du skal ikke sidde længe :-). Det er mere et spørgsmål om, om du registrerer kontakten. Men ellers er det om at komme på kurser af forskellig art og begynde at udvikle sine psykiske sanser (klarhørelse, klarsyn, klarfølelse). Har du prøvet ? Kærlige hilsener, Malene

Skriv en kommentar