Kanalisering af ærkeenglen Rafael

Nedenfor kan du læse en kanalisering af ærkeenglen Rafael og lade dig heale af hans kraftige lys – rigtig god fornøjelse 

 

Kanalisering af ærkeenglen Rafael

Kære smukke sjælslys,

Jeg træder frem for dig her i dag, da jeg gerne vil overbringe vores syn på jeres sjælslys, da I ikke alle kender til eller lægger mærke til det i jeres travle hverdag. Men fra vores side vil vi gerne gøre jer alle sammen – alle uden undtagelse – opmærksom på, at I til enhver tid og til alle tider indeholder det reneste og klareste sjælslys, og at I for os er meget, meget smukke væsener alle sammen, både når I er sammen, eller når I er hver for sig.

Dit sjælslys er DIT lys og kan aldrig slukkes, aldrig brændes op eller på anden vis blive skævt eller komme i ubalance. Det er din inderste, smukkeste kerne og det er den, der giver dig substans og den, der beliver dig i din dagligdag. Værn derfor altid om lyset, bliv klar over dets eksistens og værdsæt dit lys. For du ER lyset – til alle tider.

Dette lys kan ikke altid brænde tydeligt igennem for andre mennesker eller for dig selv, fordi der på jeres menneskelige bevidsthedsplan er tanker og følelser, der kan hindre lysets udstråling, dets udbredelse. Og det er oftest, som det skal være i den tid, det er. Men hav altid den viden med dig, at dit lys er ufravigeligt stort og klart inde bag tågerne og disen af egne tanker, følelser og andre menneskeskabte hindringer.

 

Ærkeenglen Rafael

 

Det betyder også, at vi engle og alle andre i Universet elsker dig, respekterer dig og ønsker dig det allerbedste til enhver tid – og til alle tider. Du vil til enhver tid kunne bede om vores hjælp til at få lyset til at skinne igennem, enten ved at blive healet af vores lys, til at få inspiration til at lave ændringer i dit liv eller til at dæmpe angst, usikkerhed, nervøsitet, stress og mange andre følelser. Vi er der, hver gang. Det kan indimellem synes som en langvarig proces, men det er en del af livet, og beder du os om at komme, så kommer vi – hver gang – og inspirerer, hjælper, guider og ikke mindst viser vores kærlighed til dig. Og det gælder alle uden en eneste undtagelse – for I er alle værdsat og højt respekteret af os alle, ingen undtagelser.

Start healing allerede i dag med ærkeenglen Rafael

Du kan starte med at forbinde dig til mit lys allerede i dag. Skab tid for dig selv, sæt dig godt til rette, kald på mig og læg mærke til, hvad der sker. Du vil mærke ro, og måske vil du mærke en indre varme, kærlighed og omfavnelse. Mit lys vil skinne igennem dig og din krop, vil favne din aura, vil hjælpe med at fjerne energimæssige hindringer skabt af egne tanker og tvivl, af egne følelser om utilstrækkelighed.

Så kom i ro, kære menneskebarn, det er det vigtigste, for så vil du kunne mærke og genkende os eller mig, du vil forstå, hvor meget jeg kan hjælpe, og du vil mærke, hvordan du lidt efter lidt slipper noget af din byrde kommende fra egne tanker og følelser. Og når du gør det, vil der være plads til at mit lys kan komme ind og fylde dig op, både på celleplan med det smukkeste vibrerende lys, men også dybt inde i dit hjerte med min kærlighed og i hele dit aurafelt med de smukkeste energier.

Mærk mig allerede nu, når du læser dette. Og lad mig hjælpe dig – nu eller senere.

I den største kærlighed,
ærkeenglen Rafael


Brugeranmeldelse:

"1000 tak for en helt fantastisk og vildt oplevelsesrig dag. Meget har jeg efterhånden lært på dine gennemarbejdede (til mindste detalje) kurser, meditationer m.m., Malene, men ikke i min vildeste fantasi havde jeg drømt om, at et spirituelt samvær kunne opleves så stærkt og intenst som dette skytsengle kursus. WAUU - det skulle enhver opleve. Aldrig vil jeg glemme denne dag. Blown away!! og danser endnu på oplevelserne." - Randi Lej-Blicher, Åbenrå

Nuværende og tidligere kursister har givet hjemmesiden følgende bedømmelse: 4.9 ud af 5 mulige. Dette er baseret på 72 anmeldelser. Skriv en anmeldelse af websitet.Relaterede indlæg

Skriv en kommentar