Er clairvoyance = afdødekontakt… eller?

Clairvoyance er mange ting, både som begreb og som den handling, en clairvoyance også er.

Begrebet clairvoyance: Handler det kun om afdødekontakt?

Mange mennesker forbinder næsten udelukkende ordet og begrebet clairvoyance med noget, der omhandler kontakt til og med spøgelser og ånder (afdødeenergier). Dvs. den clairvoyante bruger sit klarsyn til at ’se’ den afdøde og få kontakt. Personligt bryder jeg mig ikke om ordene ’spøgelser’ og ’ånder’, da jeg synes det er gammeldags ord med en negativ klang. Ordene ‘spøgelser’ og ‘ånder’ giver ofte flere spekulationer samt utryghed hos klienterne. Samtidigt giver ordene mig associationer til tegneserier, gyserfilm m.m.. Derimod er ordene ’afdødeenergi’/’afdødekontakt’ for mig meget objektive, og beskriver fuldstændigt nøgternt det, som det handler om: nemlig en kontakt med en energi fra en afdød person. Og ikke en kontakt med ånder, spøgelser eller andet udefinerbart.

 

Afdødekontakt

 

For mig er clairvoyance meget, meget mere end afdødekontakt:

Clairvoyance som begreb dækker over den kontakt, en clairvoyant har med den spirituelle verden, herunder forskellige bevidstheder som  engle, skytsengle, sjælsenergier og forskellige rumenergier. Det sker via den clairvoyantes psykiske evner, som ofte er en blanding af evner i varierende grad indenfor:

Klarsyn: At kunne se energier, f.eks. engle eller afdøde, ’med øjnene’, men også at få vist indre billeder.

Klarhørelse: At kunne høre lyde/stemmer, både udenfor og inden i hovedet, herunder også telepati, som er en form for klarhørelse uden lyd.

Klarfølelse: Både fysiske følelser f.eks. berøring, at kunne mærke kulde, varme, men også at sanse og registrere dufte samt vide noget intuitivt.

Clairvoyance som handling: Det handler også om englekontakt

Når jeg laver clairvoyance, starter jeg altid med at etablere kontakt ’opadtil’ enten til egne eller til klientens engle, herunder f.eks. personens skytsengel, guider og andre bevidstheder, bl.a. egen sjælsbevidsthed. Dette gør, at både kontakt og informationsflow sker hurtigt, er stabilt og meget pålideligt. Jeg oplever både kontakt og informationsflow som skarp, direkte, to-the-point, men samtidig altid i en utrolig kærlig tone og med den bedste hensigt fra klientens guider.

 

Afdødekontakt

 

Jeg arbejder ikke med clairvoyance, der tager udgangspunkt i klientens egne energier fra solar plexus eller aura, da der ofte kan ske fejlfortolkninger i aflæsning af disse energifelter, bl.a. at klientens egne tanker og følelser aflæses. Hensigten med clairvoyancen er jo netop, at der kommer ny information til klienten, som han eller hun kan vælge at forholde sig til efterfølgende. Og forhåbentligt ser personen det som relevant og brugbar information, eftersom informationen kommer fra dennes egne guider, engle m.m.

 

Afdødekontakt

 

Afdødekontakt udgør kun en ganske lille del af mit clairvoyance univers, og her er der vel og mærke altid kun tale om kontakt til afdøde, der er ”kommet op i lyset” og ikke til afdøde, der endnu ikke er kommet op i lyset, men som bevidst eller ubevidst har valgt at fortsætte sine aktiviteter her på Jorden. Når jeg har afdødekontakt, så er det som regel et familiemedlem, der vælger at komme forbi helt af sig selv, eller en afdød, som klienten har ønsket kontakt til, hvorefter jeg etablerer kontakten, ’hvis jeg får lov’ og det er hensigtsmæssigt.

Kontakten er meget smuk og kærlighedsfyldt, typisk forholdsvis kortvarig, da der er tale om videreformidling af information, som klienten har brug for at forholde sig til nu og her.

 

Afdødekontakt

 

 

Hvad handler clairvoyance informationen om?

Informationen handler om de problematikker, som den pågældende person har i sit liv nu og her, og clairvoyancen skal ses som et øjebliksbillede, som klienten kan vælge at handle ud fra efterfølgende. Ofte kommer der årsagsinformation fra barn- eller ungdom, andre gange fra tidligere liv.

Det er ikke altid personen får det svar og det at vide, han eller hun ønsker og er kommet for, men personerne får altid det at vide, som er vigtigt for dem her og nu, samt råd til ændringer i hverdagen, på arbejdet eller med forskellige personlige relationer. Igen skal clairvoyancen ses som indsigter og hjælp fra egne guider, skytsengel og ikke som den clairvoyantes personlige råd og vejledning.

Hvad sker der også i løbet af en clairvoyance session?

Under clairvoyancen ser jeg også, hvordan de tilstedeværende engle står parate, hvordan de favner den pågældende person, og hvordan de sender positiv energi, kærlighed og lys, uanset om personen kan mærke det eller ej. Denne tilstedeværelse er både beroligende og er herudover også med til at forløse energi, tanker og følelser. Jeg oplever, at klienten føler sig tryg.

Jeg følger som udgangspunkt op på det sagte i clairvoyancen med en efterfølgende healing, så alle energier kan komme på plads. Her kommer der også ekstra brugbar information frem, samt klienten får mulighed for at mærke de tilstedeværende engle og deres meget smukke og omsorgsfulde energier.

 

Afdødekontakt

 

Resultatet er, at klienten går fra en clairvoyance session i en som regel meget afklaret tilstand i forhold til, da han eller hun trådte ind ad døren. Dette gælder både informationsmæssigt, idet der er kommet konkrete og brugbare informationer at forholde sig til og til at handle på, men også energimæssigt, idet der er sluppet mange energier, og samtidigt er der blevet healet op, fjernet stagneret energi, afbalanceret og fyldt på med dejlige og tiltrængte energier i både den fysiske krop og i aurafeltet.

Alt dette gør, at jeg ser en clairvoyance session som et helt utroligt dejligt og meget brugbart og konkret arbejdsredskab til at få indsigt og konkrete redskaber frem til fremtidige ændringer i en persons liv, samt til at afbalancere og heale op på den enkelte person og dennes energifelter.

 

Hvis du har spørgsmål til emnet clairvoyance eller gerne vil vide mere om mine behandlinger, er du meget velkommen til at kontakte mig. Du kan også læse mere konkret her, hvordan jeg laver clairvoyance, og her – hvad du kan få hjælp til.

Kærligst,
Malene Ratajczak

 

Afdødekontakt


Brugeranmeldelse:

"1000 tak for en helt fantastisk og vildt oplevelsesrig dag. Meget har jeg efterhånden lært på dine gennemarbejdede (til mindste detalje) kurser, meditationer m.m., Malene, men ikke i min vildeste fantasi havde jeg drømt om, at et spirituelt samvær kunne opleves så stærkt og intenst som dette skytsengle kursus. WAUU - det skulle enhver opleve. Aldrig vil jeg glemme denne dag. Blown away!! og danser endnu på oplevelserne." - Randi Lej-Blicher, Åbenrå

Nuværende og tidligere kursister har givet hjemmesiden følgende bedømmelse: 4.9 ud af 5 mulige. Dette er baseret på 72 anmeldelser. Skriv en anmeldelse af websitet.

 Relaterede indlæg

2 Kommentarer

 1. Minna Nguyen
  21. november 2016 at 8:40 am - Reply

  Goddag

  Vi er 2 9.Klasses elever på Lyshøjskolen i Kolding og vi har snart projektopgave. Vi har valgt emnet om Livet efter døden. Vi vil gerne have viden om hvordan det er, at blive en clairvoyant og om hvordan det er at kunne mærke når der er et spøgelse Så vil du bruge 5-10 minutter til at svare på vores spørgsmål?

  1. Hvordan vil du forklare hvad der sker med deres liv/sjæl efter døden?

  2. Hvad består ånder af?

  3. Hvorfor spøger de? På grund af et dårligt liv? Eller for opmærksomhed?

  4. Kan du hjælpe ånder med at få fred?

  5. Har du altid oplevet overnaturlige ting, lige siden du har været lille?

  6. Tror du at man bliver født på ny (reinkarnation)?

  7. Hvad sker der efter døden?

  8. Hvordan fandt du ud af at du kunne opsøge ånder ?

  9. Er det dit fuldtidsjob at være clairvoyant?

  10. Hvad skal man gøre hvis det spøger i ens hus?

  Tak for hjælpen

  Hilsen Minna og Frederik

  • Malene Ratajczak
   21. november 2016 at 1:42 pm - Reply

   Hej Minna og Frederik,

   Har I mulighed for at ringe til mig på tlf. 51 52 00 20 imorgen efter kl. 11.30, så vil jeg meget gerne svare på jeres spørgsmål?

   Kærlige hilsener,
   Malene

Skriv en kommentar