Clairvoyance København

Jeg er først i København igen i løbet af foråret 2023, og har desværre derfor ingen tider i resten af 2022

…………………………………………………………………………………………..

Jeg er bosiddende i Haderslev, men kommer en til flere gange om måneden på min klinik i København. Den er beliggende på Bjelkes Allé 17A, 1. sal på Nørrebro, 2200 København i samme bygning, hvor det spirituelle tidsskrift Nyt Aspekt bliver til.

Klinikken er nem at finde, og der er mulighed for betalings-parkering, område nr. 3000, på hele Bjelkes Allé. Du kan finde både adresse og kørselsvejledning her 

 

Clairvoyance København

 

Det laver jeg i København:

A. Spirituel clairvoyance kombineret med englehealing: Vi kigger bl.a. på din jordforbindelse og aura, forskellige former for beskyttelse, din skytsengel, besvarelse af dine spørgsmål i forbindelse med din spirituelle udvikling. Herefter afsluttes med en healing sammen med din skytsengel, hvor jeg også beskriver, hvad jeg ser.

Du skal være helt med på, at jeg kun laver clairvoyance på spirituelle emner, dvs. der kommer ikke information om arbejde, familiære forhold, boligforhold etc. Sessionen tager 1 time og koster 1.050 kr. inkl. moms.

B. Karmisk Healing: Du kan læse meget mere om min måde at lave karmisk healing på her. Sessionen tager 1 time og tager udgangspunkt i en indledende samtale, altid med clairvoyance indover, og herefter selve den dybe karmiske healing. Sessionen koster 1.050 kr. inkl. moms.

C. Power Healing: En stærk healingssession på 1 time inkl. 20-30 min. clairvoyant samtale vedr. de emner, der skal heales på. Ved power healing er englene altid med indover, og jeg beskriver deres tilstedeværelse og deres energier, og der vil altid komme flere budskaber . En session koster 1.050 kr. inkl. moms.

 

Jeg er først i København igen i starten af 2023, og har desværre derfor ingen tider i resten af 2022.

Er du interesseret i at høre nærmere og evt. bestille en tid, er du meget velkommen til at ringe til mig på 51 52 00 20 eller sende en mail til [email protected]

 

Ud over 1:1 sessioner afholder jeg også spirituelle kurser i København – se evt. mere under “Kurser” i menu-bjælken eller ring/skriv gerne til mig, hvis det har interesse  . Jeg afholder bl.a. et Power Healing kursus og forskellige englekurser.

 

Healing København

Billedet er malet af Henriette Küentzle.

 

 

 


Brugeranmeldelse:

"1000 tak for en helt fantastisk og vildt oplevelsesrig dag. Meget har jeg efterhånden lært på dine gennemarbejdede (til mindste detalje) kurser, meditationer m.m., Malene, men ikke i min vildeste fantasi havde jeg drømt om, at et spirituelt samvær kunne opleves så stærkt og intenst som dette skytsengle kursus. WAUU - det skulle enhver opleve. Aldrig vil jeg glemme denne dag. Blown away!! og danser endnu på oplevelserne." - Randi Lej-Blicher, Åbenrå

Nuværende og tidligere kursister har givet hjemmesiden følgende bedømmelse: 4.9 ud af 5 mulige. Dette er baseret på 72 anmeldelser. Skriv en anmeldelse af websitet.