Clairvoyance København

Jeg er bosiddende i Haderslev, men kommer en til flere gange om måneden på min clairvoyance klinik i København. Den er beliggende på Bjelkes Allé 17A, 1. sal på Nørrebro, 2200 København i samme bygning, hvor det spirituelle tidsskrift Nyt Aspekt bliver til.

Klinikken er nem at finde, og der er mulighed for betalings-parkering, område nr. 3000, på hele Bjelkes Allé. Du kan finde både adresse og kørselsvejledning her 

 

Clairvoyance København

 

Det laver jeg i København:

A. Spirituel clairvoyance kombineret med englehealing: Vi kigger bl.a. på din jordforbindelse og aura, forskellige former for beskyttelse, din skytsengel, besvarelse af dine spørgsmål i forbindelse med din spirituelle udvikling. Herefter afsluttes med en healing sammen med din skytsengel, hvor jeg også beskriver, hvad jeg ser.

Du skal være helt med på, at jeg kun laver clairvoyance på spirituelle emner, dvs. der kommer ikke information om arbejde, familiære forhold, boligforhold etc. Sessionen tager 1 time og koster 1.050 kr. inkl. moms.

B. Karmisk Healing: Du kan læse meget mere om min måde at lave karmisk healing på her. Sessionen tager 1 time og tager udgangspunkt i en indledningsvis samtale, altid med clairvoyancen indover, og herefter selve den dybe karmiske healing efterfølgende. Sessionen koster 1.050 kr. inkl. moms.

C. Power Healing: En stærk healingssession på 45 min. inkl. en kort indledende samtale med clairvoyance. Ved power healing er englene altid med indover, jeg beskriver deres tilstedeværelse og deres energier . En session koster 800 kr. inkl. moms.

 

Jeg er næste gang i København i november 2021 og har følgende ledige tider:

Mandag den 8. november 2021: Der er ikke flere tider ledige

 

Er du interesseret i at høre nærmere og evt. bestille en tid, er du meget velkommen til at ringe til mig på 51 52 00 20 eller sende en mail til [email protected]

 

Ud over 1:1 sessioner afholder jeg også spirituelle kurser i København – se evt. mere under “Kurser” i menu-bjælken eller ring/skriv gerne til mig, hvis det har interesse  . Jeg afholder bl.a. et Power Healing kursus og forskellige englekurser.

 

Healing København

Billedet er malet af Henriette Küentzle.

 

 

 


Brugeranmeldelse:

"1000 tak for en helt fantastisk og vildt oplevelsesrig dag. Meget har jeg efterhånden lært på dine gennemarbejdede (til mindste detalje) kurser, meditationer m.m., Malene, men ikke i min vildeste fantasi havde jeg drømt om, at et spirituelt samvær kunne opleves så stærkt og intenst som dette skytsengle kursus. WAUU - det skulle enhver opleve. Aldrig vil jeg glemme denne dag. Blown away!! og danser endnu på oplevelserne." - Randi Lej-Blicher, Åbenrå

Nuværende og tidligere kursister har givet hjemmesiden følgende bedømmelse: 4.9 ud af 5 mulige. Dette er baseret på 72 anmeldelser. Skriv en anmeldelse af websitet.