Hvem er Malene Ratajczak?

Jeg hedder Malene Ratajczak, er født i 1965 og bor i Haderslev. Jeg arbejder som healer og clairvoyant med fokus på klientens spirituelle udvikling. Herudover afholder jeg mange healing– og englekurser i både København og Haderslev.

 

Min spirituelle baggrund

Mine spirituelle evner og interessen for den spirituelle verden er blevet udviklet meget stærkt over de sidste 14 år, hvor der fra den ene dag til den anden bl.a. blev åbnet op for klarhørelse og klarsyn i forbindelse med min fars uventede bortgang.

For at styrke disse evner yderligere har jeg deltaget i forskellige kurser, hvoraf de to mest dybdegående er clairvoyance uddannelsen hos Maya Fridan i København samt kanaliseringsuddannelsen hos Ilse Johannesen i Hillerød.

 

Malene Ratajczak - clairvoyant, healer og spirituel kursusleder

 

Jeg ser samspillet mellem clairvoyance, healing og kanalisering som et effektivt og samtidigt indsigtsfuldt menneskeligt værktøj til at hjælpe andre mennesker, både mht. deres livsforløb og de problematikker, der måtte være knyttet til dem, men også til styrkelse af kontakten til den spirituelle verden.

Det er vigtigt for mig, at både klienter og kursister går herfra med en god oplevelse af at være blevet mødt og forstået, men samtidig også har fået konkrete redskaber og indsigter til at komme videre med deres liv og deres spiritualitet

regnbue_linie

Min uddannelsesmæssige baggrund

Mht. min uddannelses- og arbejdsmæssige baggrund er jeg uddannet statsautoriseret translatør i russisk fra Handelshøjskolen i København. Herudover har jeg en Executive MBA fra den internationale business school IMD i Lausanne, Schweiz.

Jeg har tidligere været ansat hos følgende internationale virksomheder: A.P. Møller, Velux AS og svenske AssiDomän Packaging (nuværende SmurfitKappa), og har i en årrække været udstationeret som finansdirektør i Moskva og Skt. Petersborg i Rusland for de 2 sidstnævnte virksomheder.

regnbue_linie

Kombination af erhvervsliv og spiritualitet

Kombinationen af at have været leder i erhvervslivet og samtidig være åbnet op i en alder af 41 år (på min fars dødsdag ) gør, at du vil opleve mig som havende en rigtig god jordforbindelse og en struktureret tilgang til tingene, hvad enten det er en session eller et kursus, det drejer sig om.

Herudover har jeg en meget stor forståelse for dem, ‘der ikke forstår’, men i høj grad også for os, ‘der forstår’ . Og også for dig, hvis du (ovenikøbet) er en af dem, der måske er sammen med og omgivet af mange, som ‘ikke forstår’