Hvem er Malene Ratajczak?

Jeg hedder Malene Ratajczak, er født i 1965 og bor i Haderslev. Jeg arbejder som clairvoyant, healer og spirituel kursusleder.

Mine spirituelle evner og interessen for den spirituelle verden er blevet udviklet meget stærkt over de sidste 12 år, hvor der fra den ene dag til den anden bl.a. blev åbnet op for klarhørelse og klarsyn.

For at styrke disse evner yderligere har jeg deltaget i forskellige kurser, hvoraf de to mest dybdegående er clairvoyance uddannelsen hos Maya Fridan i København samt kanaliseringsuddannelsen hos Ilse Johannesen i Hillerød.

 

Malene Ratajczak - clairvoyant, healer og spirituel kursusleder

 

Jeg ser samspillet mellem clairvoyance, healing og kanalisering som et effektivt og samtidigt indsigtfuldt menneskeligt værktøj til at hjælpe andre mennesker, både mht. deres livsforløb og de problematikker, der måtte være knyttet til dem, men også til styrkelse af kontakten til den spirituelle verden.

Det er vigtigt for mig, at både klienter og kursister går herfra med en god oplevelse af at være blevet mødt og forstået, men samtidig også har fået konkrete redskaber og indsigter til at komme videre med deres liv.

regnbue_linie
Jeg startede med at male for 8 år siden og fandt hurtigt ud af, at det er den intuitive malestil, der ligger mit hjerte nærmest. Størstedelen af mine malerier er spirituelle, hvor inspirationen kommer fra det spirituelle univers.
regnbue_linie

Mht. min uddannelses- og arbejdsmæssige baggrund er jeg uddannet statsautoriseret translatør i russisk fra Handelshøjskolen i København. Herudover har jeg en MBA fra den internationale business school IMD i Lausanne, Schweiz.

 

Healingsenergier

 

Jeg har tidligere været ansat hos følgende internationale virksomheder: A.P. Møller, Velux AS og svenske AssiDomän Packaging (nuværende SmurfitKappa), og har i en årrække været udstationeret som finansdirektør i Moskva og Skt. Petersborg i Rusland for de 2 sidstnævnte virksomheder.