En clairvoyants bekendelser

Jeps, jeg er clairvoyant … og jeg har noget på hjerte. Noget som på ingen måde skal eller må opfattes som brok, anklager eller andet, faktisk absolut ikke. Kun at jeg har noget på hjerte. Og at jeg gerne vil ud med det Englehealing selvhealingskursus 

Jeg skriver først og fremmest til personer, der ikke selv er spirituelle – hvilket i øvrigt er helt ok i min verden. For jeg ved, de har spørgsmål, men ofte ikke har  lyst til at stille dem – uanset om det er vedrørende indholdet i at være spirituel, eller det handler mere om, hvordan i alverden sådan en struktureret, veluddannet businesswoman – fx som mig :-) – ’kan finde på’ at bekende sig til noget, der for dem ikke eksisterer eller giver mening.

Men jeg skriver også til alle jer andre dejlige med-spirituelle mennesker, der måske i en eller en grad kan nikke genkendende til noget at det, jeg skriver om. Måske kan det hjælpe jer til at fortsætte med at åbne op, måske kan det inspirere, måske kan det bekræfte, måske er det bare interessant at lære mig lidt mere at kende… :-)

Og så skriver jeg til mig selv – for jeg har ganske enkelt besluttet at vise, hvor jeg står og at vise, at jeg indeholder meget mere, end jeg selv – og måske andre – tror. Ganske enkelt fordi jeg synes, at det at være udøvende clairvoyant, healer, energi-sansende og -seer er en gave, en velsignelse, at det giver mit liv så meget mere mening og indhold, og det forklarer meget af alt det, der foregår, mens vi er her på Jorden som mennesker.

Samtidig vil jeg gerne være brobygger mellem den spirituelle verden og den – ifølge min opfattelse – meget fastlåste Newtonske verden, hvor alt skal kunne måles, vejes og dokumenteres, før det har sin berettigelse. Jeg er ret begejstret for kvantefysikkens principper, og set fra mit synspunkt burde den være omdrejningspunktet for al fysisk viden. Herunder kan man så proppe alt det newtonske sammen med alt det spirituelle. Kvantefysikken kan – ifølge min opfattelse – forklare utroligt mange af de ting, vi som spirituelle, clairvoyante og alternative ellers ikke kan dokumentere.

 

 

Og sådan blev jeg så lige clairvoyant …

Men altså… jeg er clairvoyant, egentligt meget og helt og aldeles ganske enkelt og ligetil. Men det har jeg ikke altid været, eller i hvert fald ikke været bevidst om.

Og jeg ved helt præcist, hvornår det startede, for der blev ikke holdt tilbage fra ’deres’ side, da der først var blevet åbnet op. Og jeg smiler meget stort og kærligt, når jeg skriver ’deres’ – for det indbefatter alle mine dejlige englekontakter og andre i Universet, som hjælper, guider og vejleder, som er der, når jeg er mest sølle, og som jeg ofte får inspiration, indsigt og viden fra. De er utroligt kærlige, men også humoristiske, og samtidig er det en simpel og straight-forward forlovelse, vi har indgået. Der fordres ingenting fra deres side, men der gives ud i oceaner af mængder. Så for mig en enestående win/win-situation.

Jeg blev ’åbnet op’ i al ubemærkethed, da jeg fødte min datter i september 2002. Hun er født ekstrem præmatur i uge 26+0, apgar score 0/0, fødselsvægt 776 g. Da jeg lå i ambulancen på vej fra Haderslev til Odense midt om natten, kan jeg huske, at jeg kunne mærke og snakke med min afdøde bedstemor. Jeg bad til hende, bad om hendes hjælp. Hun havde på det tidspunkt været død i 7 år. Jeg bad ikke Gud om hjælp, for jeg har altid holdt afstand til Folkekirken, så det var meget overraskende for mig, at jeg overhovedet bad, at det var til min bedstemor, og at jeg kunne mærke hende.

Der skete flere ting ’rent spirituelt’ (læs: for mig på det tidspunkt meget uforklarligt) undervejs under selve indlæggelsesforløbet og de efterfølgende ca. 4 år, men ikke noget jeg sådan videre hæftede mig ved.

Min far døde uventet i september 2006, og fra det ene øjeblik til det andet begyndte der at ske noget med mit syn, min klarhørelse, min ’følesans’. Fra den ene dag til den anden sad min afdøde far på forsædet af bilen og gjorde det det næste ½ år, jeg fik vist forskellige oversanselige syn og forskellige ’høre-oplevelser’, der blev formidlet kærlighedsenergier i rå mængder. Det var til tider ganske overvældende, og i starten vidste jeg ikke, hvor jeg skulle starte med at få viden – jeg er ud af en ganske aldeles u-spirituel familie.

Jeg vidste ikke, hvad jeg skulle stille op med alt det nye, men stille og roligt lærte jeg nogle mennesker at kende, der hjalp mig videre, jeg var ihærdig og vedholdende og søgte forklaringer, viden og oplysninger i bøger, film, på nettet, kurser, og samtidigt skete der mere og mere med mig, i mig og omkring mig.

En dag fik jeg kontakt til Maya Fridan via fb, hun mente jeg havde clairvoyante evner, og om ikke jeg ville komme til et interview for evt. at deltage som kursist i hendes clairvoyance-skole?? Øh – stort smil – og så sagde jeg nej :-) … anså mig slet ikke for clairvoyant – det var jo kun de andre, der kunne, for de havde alle haft det med sig fra barnsben. Men knap et år senere endte det alligevel med, at jeg tog til Hellerup og indfandt mig til et interview… Under interviewet kom der så meget information ned til besvarelse af nogle spørgsmål om for mig en ukendt person, jeg skulle stille ind på. Det væltede ned – og så vidt huskes – var det vist også rigtigt nok :-). Det overbeviste mig selv, og jeg begyndte på en intensiv og længerevarende clairvoyance-uddannelse 2 måneder senere.

 

 

Siden er det ganske enkelt gået helt og aldeles forrygende med både clairvoyance, healing, kanalisering, englekontakt, at kunne se og beherske energierne i en aura, at starte min spirituelle virksomhed med både privatklienter og spirituelle kurser, at skrive blog-indlæg, artikler og undervisningsmateriale.

Jeg har altid brugt min skelneevne undervejs mht. ny viden, nye indsigter, nye ’evner’, men jeg har også bevidst valgt at rumme det hele, også andres viden og indsigter, som jeg evt. ikke er enig i. Simpelthen fordi at der for mig er plads til meget mere i vores menneskelige verden, end lige det jeg selv tror på samt kan se, høre, registrere, og fordi jeg er fuldt ud overbevist om, at jeg ikke selv sidder inde med svarene på alting. Jeg accepterer fuldtud, at jeg ikke kan se hele frugtbowlen og alle dens frugter udelukkende fra mit ståsted og synsfelt, og at der derfor sagtens kan være ting i bowlen, jeg hverken kan se eller forstå eksistensen af.

Reaktioner på inkludering af engle i mit liv :-)

Det har været grænseoverskridende for mig at komme ud af mit selvbestaltede lukkede spirituelle skab, for der har været flere forskellige reaktioner på min ændring af prioriteter og ’indsigter’ i livet. Alt lige fra begejstring, tillid, respekt over i det modsatte: ’afsky’, vantro til spørgsmål som ”hvordan i alverden kan du tro på, at der findes engle…”, ”hvordan kan du tro på, at man kan heale – er du/I måske Jesus”, ”er du blevet religiøs”, ”tror folk virkelig på det, du/I siger”???

De første typer reaktioner er alle kommet fra min nye omgangskreds, mine kunder, klienter, kursister og medkursister, fagfolk inden for branchen (og super mange tak til jer alle selvhealingskursus  ), og de sidste er typisk kommet fra min tidligere omgangskreds, tidligere arbejdskollegaer, familie og tilfældige personer, jeg møder undervejs til sammenkomster, forældreråd i skolen, forskellige foreninger og sociale klubber etc. etc.

Samtidigt skal siges, at der også er kommet flere positive reaktioner fra ’helt almindelige’ mennesker, jeg slet ikke forventede det fra. Nogle har oplevet noget ’anderledes’ men har ikke haft lyst til at stå frem med det, og andre er ganske enkelt bare open-minded og nysgerrige.

 

 

Hvorfor komme med ‘bekendelser’??

Men ja – igen, jeg er som sagt udøvende clairvoyant, og grunden til at jeg har nogle bekendelser, jeg gerne vil dele, er, at det faktisk ikke altid er en lige nem balancegang. At leve og være en helt almindelig person, med alt det jeg nu indeholder som Malene, og med al den erfaring jeg er og har akkumuleret gennem årene og så samtidig pludselig få indsigt i en helt anden verden, helt andre dimensioner, helt andre værdier.

Derfor vil jeg gerne dele nogle af mine tanker og meninger. Jeg vil gerne bekende kulør :-) – jeg vil gerne få nogle fordomme ryddet af vejen og håber ikke, at jeg selv lyder fordømmende.

Men her kommer de så… bekendelserne :-)

Men som skrevet … jeg er ALTSÅ kommet ud, jeg er spirituel, og jeg anerkender til fulde min spiritualitet. Så hermed mine bekendelser – som dækker bredt selvhealingskursus :

 

1. bekendelse
Jeg bryder mig ikke om ordet ”alternativ”. Ganske enkelt. Jeg er IKKE alternativ, og hvis jeg var – i forhold til hvad? Jeg er Malene, og jeg har englekontakt m.m., helt enkelt fordi jeg kan se, dufte, mærke, høre dem. Så hvis nogen synes, jeg er alternativ og ikke kan forstå min verden, er det måske ikke mig, der er noget anderledes eller alternativt med? Måske er det bare fordi, ’de andre’ endnu ikke selv har åbnet op til denne smukke del af verden og universet? Radiobølger kan hverken ses eller høres, men de eksisterer, det samme med et hav af andre bølge- og vibrationstyper, så hvorfor ikke også lys- og vibrationsbølger, der lægger uden for de fleste menneskers fysiske registrerings-formåen. Lys- og vibrationsbølger, der tilsammen danner de engleenergier, healingsenergier, auraenergier m.m., som jeg – og mange andre ’alternative’ – kan se og registrere?

 

2. bekendelse
Jeg er et helt, helt almindeligt menneske. Jeg er uddannet statsautoriseret translatør og tolk i russisk fra Handelsskolen i København (faktisk med et gammeldags 13-tal i mit speciale – kæmpe smil :-)), jeg har arbejdet for flere internationale virksomheder, bl.a. hos A. P. Møller, Velux AS og Smurfit Kappa, og nogle af dem var sågar i såkaldt ’store stillinger’ (haha – bl.a. Finansdirektør :-)) med mange ansatte under mig, jeg har formået at tage en eftertragtet MBA uddannelse hos en af verdens førende business schools i Schweiz… nåh ja – ikke at forglemme – skam med ”Honor”, hvilket er meget, meget ’fint’ og eftertragtet i den del af branchen :-) selvhealingskursus

Med andre ord: Jeg kan tænke, agere og er helt og aldeles ved mine fulde fem, har begge ben på jorden og bruger stadig min sunde fornuft igen og igen…. Også selv om jeg kan se og høre engle, også selvom jeg kan se og mærke energier, auraer etc. Også selvom de fleste andre ikke kan.

 

3. bekendelse
Jeg har mistet kontakten til flere gode venner og bekendte, efter jeg er blevet spirituel. Og det har gjort mig ked af det fra tid til anden, men samtidig har jeg tænkt, at det er nok sådan, det skal være, og at vi hver især og alle sammen hver har vores livsvej. Enten har de trukket sig, fordi de mente, jeg er blevet religiøs og for ’underlig’ at snakke med (:-)), eller har jeg selv trukket mig, fordi jeg følte, jeg blev kigget på med øjne, der ikke var interesserede, ikke havde lyst til at spørge ind til min nye livsvej, ikke havde noget at sige til mig, fordi de troede jeg ikke kunne “snakke med” mere, bl.a. vedr. business, EBITDA, strategier, forretningsudvikling etc. etc.

Til gengæld har jeg også fået rigtigt mange gode og nye værdifulde bekendt- og venskaber. Og jeg har ældgamle venner, der stadig holder ved, selv om de ikke forstår, ikke har lyst til at forstå, men de har valgt at rumme mig og se mig som hele mig og ikke kun ‘spirituelle mig’. De sidste venskaber sætter jeg uendeligt meget pris på.

 

4. bekendelse
Jeg kan ikke fordrage at blive bedømt på at være spirituel af personer, der ikke kender mig, men som reagerer, når jeg siger, jeg arbejder med clairvoyance, healing etc. For som jeg har skrevet ovenfor – jeg er så meget andet også, og har så mange andre kvaliteter indover, som man almindeligvis dømmer andre ud fra, bl.a. uddannelse og job. Så hvorfor kigge på mig, som om jeg er unormal, hvorfor tie helt stille og vende sig om til andre, hvorfor ikke stille mig interesserede spørgsmål om det, jeg nu kan se, registrere, mærke? Det som nu er min levevej. Det som jeg underviser i og som jeg hjælper andre med? Spørg, få svar og døm så bagefter. Men døm ikke mig (eller andre) ud fra uvidenhed.

 

 

5. bekendelse
Du – uanset om du er spirituel eller på ingen måde spirituel – behøver ikke være bange for, at jeg aflæser dig, at jeg ”ser igennem dig”, at jeg ved alt om dig etc., når vi mødes – for det er ganske enkelt ikke tilfældet af helt nøjagtigt 2 årsager:

 • Jeg finder det uetisk at gå ind og aflæse andres energifelter, bare fordi man evt. kan – og personligt gør jeg det aldrig. Det sker kun – og absolut kun – i de tilfælde, hvor klienter har bestilt tid til en clairvoyance, hvor det er forudsætningen for at kunne komme med information og indsigt, eller når jeg er sammen med andre spirituelle venner og veninder, hvor vi hygger og sparrer med hinanden.
 • Jeg har ikke energien og overskuddet til at rumme al den information og indsigt, jeg ville få, hvis jeg bare aflæste konstant og hele tiden. Jeg har heller ikke lysten. Tværtimod er jeg mig fuldtud bevidst, at jeg ønsker at være Malene, når jeg har fri og ikke har klienter eller spirituelle kursister.

 

6. bekendelse
Jeg elsker min kontakt til englene. At jeg kan se og mærke dem, at de ”gider” bruge deres tid og indsigter på mig. Det er helt utrolig skønne og dejlige energier, og mange af dem er helt utrolig store bevidstheder med mange, mange flere indsigter, end vi på noget tidspunkt formår at forstå. Jeg elsker at kanalisere disse bevidstheder, og jeg elsker at formidle deres energier og indsigter til andre mennesker. Så lad meget gerne være med at have ondt af mig og lad meget gerne være med at nedgøre disse smukke, intelligente og yderst kærlighedsfulde energier, rigtigt mange tak :-)

 

7. bekendelse
Nogle gange synes jeg, det er utroligt synd for ikke-spirituelle mennesker :-) :-). Alt det, de går glip af, alt det de ikke ser, mærker og ikke forstår. Ganske enkelt.

 

8. bekendelse
Og jeg undres igen og igen over, at man kan afvise, der kan eksistere mere mellem himmel og jord, når man nu kigger på vores univers, når man nu forstår og kan se hvor kæmpe, kæmpe, kæmpestort det er. Jeg elsker f.eks. NASAs optagelser fra rummet – der er imponerende kræfter derude – så hvorfor tror vi her på Jorden, at vi repræsenterer de største og måske eneste intelligenser??

 

9. bekendelse
Jeg ville ønske, at folk generelt ville være mere rummelige. Folk, der for flere århundrede siden påstod at Jorden var rund blev latterliggjorte, men øh – de havde da faktisk ret. Så bare fordi det ikke kan ses, mærkes, høres etc. af flertallet, betyder det ikke, at det ikke eksisterer, eller at der ikke kommer ny viden ind over hele tiden. Jeg GLÆDER mig til, at kvantefysikken vinder mere og mere frem, GLÆDER mig over de efterhånden mange videnskabsmænd, der går fra ensidig Newton-opfattelse af tingenes indretning til at være brobyggere via kvantefysikken til at kunne se og forstå, at der er mere mellem himmel og jord.

 

10. bekendelse
Jeg undrer mig jævnligt: Der findes uendeligt mange personer rundt om på kloden, der kan se, høre, mærke, ’tror’, vedkender sig nogle spirituelle eksistenser. Hvordan kan det være, at vi her i Danmark og Vesten tror, at vi har svaret på alting, bare fordi vi teknologisk er længere fremme end størstedelen af resten af verdenen? Hvad nu hvis al den teknologi bare har betydet, at vi har glemt vores rødder, glemt vores sjæleforbindelse, glemt helt præcist hvor vi kommer fra?

 

Med andre ord: opfat mig ganske enkelt og meget, meget simpelt som en helt almindelig og normalbegavet person, der nogle gange kan se, høre, mærke, dufte andet end det, som flertallet kan.

Det diskvalificerer ikke, vel? … Måske tværtimod :-) selvhealingskursus 

 


Brugeranmeldelse:

"1000 tak for en helt fantastisk og vildt oplevelsesrig dag. Meget har jeg efterhånden lært på dine gennemarbejdede (til mindste detalje) kurser, meditationer m.m., Malene, men ikke i min vildeste fantasi havde jeg drømt om, at et spirituelt samvær kunne opleves så stærkt og intenst som dette skytsengle kursus. WAUU - det skulle enhver opleve. Aldrig vil jeg glemme denne dag. Blown away!! og danser endnu på oplevelserne." - Randi Lej-Blicher, Åbenrå

Nuværende og tidligere kursister har givet hjemmesiden følgende bedømmelse: 4.9 ud af 5 mulige. Dette er baseret på 72 anmeldelser. Skriv en anmeldelse af websitet.

 Relaterede indlæg

6 Kommentarer

 1. Charlot Lotte Coco
  9. august 2014 at 8:13 am - Reply

  Kære Malene.
  Har lige læst din befriende og ærlige bog, om hvordan du oplevede og erkendte dine clairvoyante evner. Jeg har meldt mig til til din healingmeditation d.31.08, i København og glæder mig SÅ MEGET. Ville lige høre om du ligeledes kommer til at afholde englekurser i København??????
  Ønsker dig en vidunderlig weekend og på gensyn.
  Kærligst
  Lotte

  • Malene Ratajczak
   9. august 2014 at 10:36 am - Reply

   Kære Lotte,
   Rigtigt mange tak for dine kommentarer – det blev jeg meget glad for at læse :-). Mht. englekurser, så jo, det kommer til København også, enten i november/december eller i starten af 2015. Jeg glæder mig til at hilse på jer begge den 31. :)
   Fortsat god weekend,
   kærlige hilsener
   Malene

 2. Martha Vestergaard
  30. maj 2017 at 6:29 pm - Reply

  Kære Malene,
  Jeg kommer ind i din side meget tit og bekender, at jeg øver mig i selvhealing og synes det er rigtig dejlig, da jeg helt tror på at der er noget mellem himmel og jord. Håber på at blive bedre til selvhealing:-)
  Fortsat god dag:-)
  Kærligst Martha

  • Malene Ratajczak
   31. maj 2017 at 1:43 pm - Reply

   Kære Martha – det er jeg rigtig glad for at høre. Du ønskes også en fortsat dejlig dag. Kærlige hilsener, Malene

 3. Jonas
  4. maj 2018 at 11:29 pm - Reply

  Hej Malene.

  Sjovt at jeg ikke har fundet denne side før. Har hele mit liv vidst ting jeg ikke burde vide, for nogle år siden kunne jeg se ånder som jeg ser andre mennesker (kunne faktisk ikke se forskel på et tidpunkt), men mistede det gave. Dine bekendelser kan jeg tydeligt se sker for mig og er sket. Er ked af at midste venner af det, men det er svært at ignorere at man kan se de ting. Er bare glad for at min familie er mere inde i alt det, men som IT mand, så er det ikke lige det man snakker med kollegaer eller venner om.
  Må indrømme at det er noget ensomt at have den kontakt til ånder når ingen andre i ens omkreds gør. Hehe undskyld for at skrive alt dette, havde bare brug for at komme ud med det. Det skulle bare skrives.

  ps. Hvordan slap du af med frygten når ånder prøver at kontakte dig? Det plager mig meget og ved at det er det som holder mig tilbage.

  pps. Det er så rart når man ser at man ikke er alene om dette:)

  • Malene Ratajczak
   7. maj 2018 at 8:18 am - Reply

   Hej Jonas,
   Rigtigt mange tak for dit indlæg, dejligt at læse du kan genkende noget af det, der sker for mig – og faktisk også for rigtigt mange andre. Da jeg begyndte at kunne se afdøde, sagde jeg ret bestemt ud i luften “til dem deroppe” (dengang havde jeg ikke englekontakt), at jeg ikke ville se de afdøde. Og det hjalp :-). Jeg kan fint registrere dem i dag, når jeg har brug for det, f.eks. i løbet af en clairvoyance session, men jeg går ikke rundt og er åben hele tiden for deres energier. Så det er i dag ikke noget, jeg har frygt overfor.

   Prøv evt. at åbne mere op for din englekontakt. De har en høj vibration og kan være til ret stor hjælp inden for mange ting, også ens spirituelle udvikling.

   Mange kærlige hilsner,
   Malene

Skriv en kommentar