Devaer – de smukkeste engle i naturen

Meget ofte har vi kun englekontakt med ærkeenglene og de opstegne mestre, men der findes utallige andre ‘typer’ engle, vi også kan samarbejde med. En af de grupper af engle, jeg holder meget af at samarbejde med, er natur-englene, de såkaldte devaer eller deva-engle.

 

Hvad er devaer?

Devaerne kan i størrelse være alt fra mikroskopiske små til helt enorme kraftige kæmpestore engle med en tilsvarende stor bevidsthed.

Der findes naturdevaer for alting i naturen, f.eks.: planternes devaer, træernes devaer, vandets devaer, hav-devaer, torden-devaer, ildens devaer, bjerg-devaer, store som små. De har deres egne specifikke arbejdsopgaver i forhold til deres art (deraf betegnelsen ‘artsdeva’), men vi kan som mennesker fint sætte os i kontakt med dem og blive healet af dem også. Deres energier er meget forfinede, men også utroligt stærke. De giver styrke og kontakt til naturen og til os selv, og som med andre engle kan de bringe os i følelsesmæssig balance og sende os deres store kærlighed og glæde.

 

Devaer

 

Herudover er devaer ligesom ’almindelige’ engle meget åbenende for vores spirituelle udvikling. Vi udvikler os hver gang, vi prøver at sætte os i kontakt med engle og devaer, uanset om vi mærker deres energier eller hører/forstår deres budskaber. Vores frekvenser stiger ganske enkelt, vores bevidsthedsniveau bliver udvidet.

 

Min kontakt til devaer

Min egen kontakt til devaer er ofte med hav-devaer, da jeg rigtigt godt kan lide at stå på stranden og skabe kontakt til devaen eller devaerne ude over vandet. Første gang jeg kom i kontakt med en deva, var på et englekursus, og selv om jeg prøvede, så jeg bare ingenting. Men jeg blev glad og opløftet og kunne se, at de andre kursister var helt ‘henførte’ af den deva-kontakt, der var blevet formidlet via kursuslederen. Året efter var jeg på samme kursus, og da vi fik at vide, at vi skulle kigge ud over havet for at se devaen, tænkte jeg, at det kunne jeg alligevel ikke, så jeg anstrengte mig ikke synderligt :-). Men pludselig lød der en stemme inde i hovedet, der bare sagde en 3-4 gange: “Kig op, kig op, kig op”. Jeg kiggede ud og op over vandhorisonten og der – helt oppe og langt væk, var den allersmukkeste deva. Kæmpestor, helt enorm kærlig og fredfyldt og alligevel helt ‘majestætisk’ – det er et af de smukkeste englesyn, jeg har haft. Farverne var i grøn, blå og grønblå, med det smukkeste og blideste ansigtsudtryk.

Så når jeg er ved stranden i dag, så kigger jeg altid efter hav-devaen – og lader mig heale. Det gør jeg ved at lade devaens hjerteenergi gå i lige linie ind i mit hjertechakra, det tager kun et par minutter. Det er selvfølgelig også muligt at lade sig heale i længere tid, det er helt op til dig . Du kan også prøve at kommunikere med dem, de formidler gerne deres glæde og kærlighed tilbage. Enten som en følelse eller med ord, måske ser du nogle farver – bare luk øjnene og tag imod 

 

Devaer

 

Kontakt til planters devaer

En anden måde at have kontakt med devaerne er at kontakte de forskellige planters devaer. Jeg har kontaktet 3 forskellige planters artsdevaer og spurgt dem, om de havde et budskab, de gerne ville formidle. Det er der kommet de følgende 3 små kanaliseringer ud af. Det er kanaliseringer, jeg selv holder meget af, da det er smukke, højtvibrerende og indsigtsfulde budskaber, der formidles:

 

For-glem-mig-ej

Da jeg holdt blomsten i mine hænder og begyndte at stille ind på, hvad devaen ville formidle, var der de smukkeste følelser af ro, væren, blidhed, egenkærlighed, hvile i sig selv, omsorg. Her er, hvad blomster-devaen sagde:

”Vær i dit hjerte
Vær i hjerte-nærværet
Se os, mærk os, indånd os
Mærk hvordan vi beroliger og gør rolig
Kig os dybt i ‘øjnene’ – se skønheden
Vi er enkle, harmoniske
Heal dig med vores farvers blidhed
Åbn for dine hjerteenergier og kærligheden til dig selv”

 

Devaer

 

Skvalderkål

Skvalderkål regnes jo for en rigtig ukrudtsplante, men den og devaen udtrykte en utrolig hjertelighed, venlig- og åbenhed, den var meget ‘forstående’, da først jeg selv blev parat til at lade min tanker og begrænsninger træde i baggrunden. Her er, hvad devaen sagde:

“Vi er universets kraft, vi giver styrke
Døm os ikke på vores udseende
Døm os ikke på forbehold
Men åbn op for kraften
Den er mægtigere, end du tror
Vi er gode energiformidlere
og forankrer store energier til Jorden
Du finder os derfor her og hint, allevegne
Vi tager imod og transformerer”

 

Devaer

 

Vilde hvide blomster

Jeg kender ikke navnet på denne plante, men den gror i alle hegn og grøftekanter om sommeren. Da jeg holdt den i hånden,  mærkede jeg en stor kærlighed fra den og dens devaer til mig. En form for velkomst, og en glæde over, at jeg ville bruge tid til at værdsætte dem. Her er, hvad devaen sagde:

“Se vores skønhed, se vores sammensathed, se vores essens, vores guddommelighed
Vi er smukke hver for sig og sammen
Nøjagtig som du er smuk i dit eget lys og sammen med andres lys
Vi vejrer i vinden, og giver ynde og energi til vores naboplanter
Vi er en del af et hele, hvor ingen kan undværes
Vi indeholder en guddommelig healingskraft
– både fysisk og via din bevidsthed
Vi åbner for dit 3. øje og forbindelsen til dit kronechakra
Se vores pragt, se vores styrke”

 

Devaer

 

Prøv selv at skabe deva-kontakt

Så som med ‘helt almindelig’ engle-kontakt, kan det kun anbefales også at lave deva-kontakt, uanset hvilket niveau og område, du har lyst til – for hvorfor ikke lade sig heale bevidst, når du er ude i naturen? Be’ dem om hjælp – de er der

Hvis du er i tvivl om, hvordan du kan skabe kontakten, så prøv at læse denne blog-artikel om englehealing. Du skal bare gøre det samme ude i naturen og beslutte dig for, hvilken “type” deva, du vil kontakte. Ofte vil de selv give sig til kende, når først du er derude, uanset om det er f.eks. ved mark, skov eller hjemme i haven eller ved vandet, og så er det bare om at nyde det. Prøv :-)

Du kan også læse meget mere om devaer i Eskild Tjalves bog: “Devaer”, hvor han beskriver mange forskellige devaers ansvarsområder, og hvordan man kan samarbejde med dem indenfor disse områder. Samtidigt har hans bog “Devaer” mange smukke illustrationer af forskellige devaer, store som små. Du kan læse mere om og af Eskild Tjalve på hans hjemmeside: eskildtjavle.dk.

Rigtig god fornøjelse 

Kærlige hilsener,
Malene

 

Devaer

 


Brugeranmeldelse:

"1000 tak for en helt fantastisk og vildt oplevelsesrig dag. Meget har jeg efterhånden lært på dine gennemarbejdede (til mindste detalje) kurser, meditationer m.m., Malene, men ikke i min vildeste fantasi havde jeg drømt om, at et spirituelt samvær kunne opleves så stærkt og intenst som dette skytsengle kursus. WAUU - det skulle enhver opleve. Aldrig vil jeg glemme denne dag. Blown away!! og danser endnu på oplevelserne." - Randi Lej-Blicher, Åbenrå

Nuværende og tidligere kursister har givet hjemmesiden følgende bedømmelse: 4.9 ud af 5 mulige. Dette er baseret på 72 anmeldelser. Skriv en anmeldelse af websitet.Relaterede indlæg

Skriv en kommentar