Engle kursus: Få succes med englene – store som små

På dette intensive og højtvibrerende engle kursus forløb: ‘Få succes med englene – store som små‘ lærer du englene at kende både ved navn, udseende og vibration – lige fra de helt store højt vibrerende solengle, diamantengle, krystalengle, regnbueengle, healingsengle til de mere kendte ærkeengle, men vi kommer også i tæt kontakt med din skytsengel, feerne og de store smukke devaer.

Udover at lære englenes univers at kende, kommer du også til at lære mange forskellige måder at registrere og samarbejde med englene på, hvad der kan hindre og styrke din englekontakt, du får højnet din spirituelle lysfrekvens, og der kommer mange smukke selv-indsigter og englehealing undervejs i forløbet.

Herudover kommer der svar på alle de naturlige spørgsmål man har, når man som fysisk menneske ønsker kontakt med de smukke lysenergier, som englene repræsenterer.

Der er flere inspirerende udtalelser fra tidligere kursister nederst på denne side 

 

Engle kontakt

 

Jeg har valgt at kalde englekurset for ’Få succes med englene’, simpelthen fordi du får så meget viden og erfaring med at kontakte de forskellige engle og samtidig vil kunne registrere, når de kontakter dig. Englene – uanset ’højde og drøjde’ – står alle parate til at samarbejde med dig og videreformidle deres helt enormt smukke glædes- og kærlighedsfrekvenser og deres viden, både om os selv men også vores omgivelser og smukke Jord.

Vi mødes 4 onsdage med 1 måned imellem i løbet af foråret 2020, det giver mulighed for at afprøve forskellige øvelser hjemme samt have regelmæssig englekontakt, og herudover giver det mulighed for at kunne højne din spiritualitet mest muligt, så dine lysfrekvenser stiger, og du dermed får mulighed for en mere intensiv og meget smuk englekontakt.

Herudover får du på dette kursus mulighed for at etablere eller udbygge dit engle-netværk med andre ligesindede

 

Engle kontakt

 

Kursusindhold

 • Baggrundsviden: Bl.a. engleuniverset og dimensionssystemet
 • Introduktion til og samarbejde med mange forskellige engle og ikke mindst deres lys
 • Din skytsengel: Tæt kontakt og information om udseende og navn
 • Hvad er feer og devaer, og hvordan ser de ud?
 • Du lærer konkrete metoder til bl.a.:
  – Ophealing af tidligere livs negative energiforankringer, herunder tilgivelse med englene
  – Selvhealing med englene
 • Besvarelse af mange forskellige spørgsmål, herunder bl.a.:
  Hvad er engle?
  – Hvad kan englene hjælpe mig med?
  – Hvordan kommer jeg i kontakt med dem?
  – Kan jeg samarbejde med alle engle?
  – Navne på mange forskellige engletyper til kontakt derhjemme
  – Hvordan ser min skytsengel ud, og hvad hedder han/hun? Kan min mormor
  være min skytsengel?
  – Hvorfor har min skytsengel været sammen med mig i alle inkarnationer?
  – Hvordan ved jeg, det er en engel, der kommer på besøg og ikke en afdød?
  – Hvad kan feer og devaer hjælpe os med?
  – Hvordan kan jeg styrke mine egne energier, så jeg kommer hurtigt og præcist
  i kontakt med englene, feerne og devaerne hver gang?
  – Hvad gør jeg, hvis jeg tvivler på englenes eksistens og hjælp?
 • Der vil være mange guidede meditationer undervejs, som alle åbner op til forskellige engle, deres gaver og ikke mindst smukke healinger og energier
 • Der vil være guidedet opgraderings-meditationer med englene, feerne og devaerne, således at din vibrationsfrekvens bliver styrket og udviklet betragteligt undervejs i kurset
 • Vi arbejder med forskellige kontakt-krystaller undervejs
 • Udlevering af skriftligt kursusmateriale
 • Lukket fb-gruppe for nuværende og tidligere deltagere i kurset. I gruppen vil det både være muligt at stille spørgsmål om egne oplevelser, men der vil også være 2 x månedlige live-healinger eller live-calls. Deltagelse er helt frivillig 

Allervigtigst: Du vil i løbet af kurset udvikle din helt egen måde at registrere og åbne op til englene på. Vi er ikke bygget ens, og det er vores psykiske og registrerende sanser heller ikke. Men stol på, at der sker en udvikling i dit ståsted før kurset og ved kursets slut  

 

Engle kontakt

 

Dette engle kursus er for alle – uanset tidligere erfaring

Dette engle kursus er for alle med interesse i engle – både for ’nybegyndere’ inden for englekontakt og engleverdenen, men absolut også for mere erfarne engle-brugere 

Alle vil blive løftet i både viden, kontakt og frekvens, så det er ikke omfanget af din nuværende kontakt, der er afgørende – det er ønsket om kontakten og udvikling i denne, der er afgørende. Englene – også ’dine egne’ – står parate hver gang 


Hjemmearbejde

Jeg udleverer skriftlige lektier fra gang til gang, som giver dig mulighed for at prøve forskellige øvelser og teknikker af til at komme i kontakt med englene derhjemme, men også til at modtage deres healing og få budskaber i den grad, du kan registrere dem. Det er meget vigtigt, at du er indstillet på at afsætte tid til den dejlige englekontakt i løbet af kurset, da det er en af måderne, hvorpå du udvikler både din englekontakt men også højner din spiritualitet.

 

engle kontakt

 

Hvorfor hedder dette engle kursus: ”Få succes med englene”?

Det gør det, fordi min erfaring viser, at arbejder man seriøst og i dybden med engleenergier, så rykker man sig også og begynder at få åbnet op for de sanser, der registrerer de forskellige engle – store som små, uanset om det er via klarhørelse, herunder telepati, indre og ydre klarsyn, duft, fysisk følesans og ikke mindst hjertets intelligens og intuition  . Eller det man kan kalde at få succes med englene, og de mange måder at have og registrere kontakten med dem på :-) 

Du vil også opleve, at din spiritualitet og spirituelle evner styrkes betragteligt i løbet af kurset, idet der både kommer megen ny viden og men også masser af frekvenshøjnelse undervejs 

Glæd dig – det gør de  

 

Antal pladser på dette engle kursus

Der er max. plads til 8 personer på kurset.

 

regnbue_linie

Dato:Forår 2021
Sted:Aabenraavej 45A
6100 Haderslev
Pris:5.800 kr.
Betaling:Beløbet på 5.800 kr. deles op i 3 rater, hvor:

Rate 1 på 1.400 kr. betales ved tilmelding til kurset
Rate 2 på 2.400 kr. indbetales senest fredag den 7. februar 2020
Rate 3 på 2.000 kr. indbetales senest fredag den 6. marts 2020

Du er velkommen til at betale det fulde beløb på 5.800 kr., hvis det er nemmere.

De 3 ratebeløb overføres til følgende konto hos Danske Bank: 3409-11902049
eller via MobilePay til 95637

Tilmelding:Via formularen herunder.
[contact-form-7 id=”3479″ title=”Succes med englene – store som små”]

regnbue_linie

 

Du bedes medbringe indesko samt egen mad til frokost. Der er te, kaffe m.m. til rådighed i løbet af dagen.

Jeg glæder mig utroligt meget til at formidle kontakten til de mange forskellige engle, feer og devaer. Det er utroligt smukke, kærlige og meget healende energier. Jeg er sikker på, at du vil blive rigtigt glad for kontakten fremover, og at det er med til at give dit liv en ekstra livsindhold-dimension foruden de mange healinger og styrkelse af din spiritualitet undervejs 

 

Mange kærlige hilsener
Malene Ratajczak

 

Vil du læse mere om devaer, så klik på dette link, så kommer du til en af mine blog-artikler. Du kan også læse mere om flere af ærkeenglene, prøv f.eks. at læse om Rafael her.

 

Engle kontakt

 

 

Anbefalinger fra tidligere kursister:

 

Annika Roskvist Lynnerup, Haderslev:
Jeg har på dette englekursus fået rigtig mange nye redskaber til min meditationspraksis og har samtidig lært at have tillid til at tro på de budskaber jeg får, når jeg kanaliserer. Herudover har jeg fået endnu større tiltro til min intuition.

Jeg har på kurset fået en masse viden om engle og alle de typer af engle, der findes, og hvordan jeg kan bruge englene i mit arbejde samt til at hjælpe mig i hverdagen med healing og få jordforbindelse.

Malene er en fantastisk og autentisk underviser, som undervejs kommer med en masse gaver og clairvoyante budskaber til  hver enkelt kursist.

De varmeste anbefalinger til Malene

 

Mette Herslund, København:
Englekurset har givet mig store, dybe og smukke oplevelser med engle og min skytsengel og har åbnet op for kontakt til – for mig – helt nye ukendte engle, som har været så fine og fantastiske. Lektierne hjalp mig til at få gjort tingene derhjemme, så jeg ikke gik i stå, og herudover har Malene altid givet brugbare forklaringer på alle mine tvivlsspørgsmål.

Kurset har betydet en ny og udvidet oplevelse af min spiritualitet, som har været et stort og vigtigt skridt på min vej.

Sidst men ikke mindst: en skøn og tryg stemningen i gruppen

Tak,
Mette

 

Diana Monrad, København:
Jeg var nysgerrig og vidste lidt om engle i forvejen. Nu ved jeg, der er engle, og at jeg kan kontakte dem. Herudover har jeg fået styrket min spiritualitet gennem støtte fra Malene og de andre deltagere – eller nok nærmere fået talt min usikkerhed ned. Desuden har jeg fået reelle værktøjer til at arbejde med min spiritualitet og med englekontakten.

Jeg føler, jeg kan mere – meget mere – end inden kurset.

Jeg kan virkelig godt lide din no-nonsense, nede på jorden holdning til den spirituelle verden, Malene, og jeg har allerede anbefalet dig og dine kurser til flere

Jeg var gået i stå efter min clairvoyance-uddannelse, du har vækket glæden igen

Vi ses,
Kærlige hilsner, Diana

 

Isabella Rasmussen, København:
Kurset har givet mig tillid og tro på min kontakt med min egen spiritualitet og alle de fantastiske forskellige engle, der findes, og at jeg selv kan forbinde mig med dem til hver en tid. Malene har med en lethed og naturlighed undervist os.

Undervejs har jeg fået de mest fantastiske healinger og oplevet forskellige healingsenergier.

Jeg har lært at kanalisere og meget, meget mere.

Det har alt sammen gjort mig til et gladere menneske.

 

Aneste Fredskov, Næstved:
Jeg er meget taknemlig for min nye englekontakt, der bringer mere glæde, tryghed og kærlighed ind i mit liv.

Jeg har udviklet mig meget spirituelt, og vil bare have mere – det giver så meget mening

Malene er en skøn underviser og meget jordnær, selvom vi arbejder med det guddommelige.

Min tro på mig selv i forhold til det spirituelle er vokset enormt. Tak til dig Malene for at skubbe, inspirere og støtte mig.

Kæmpekram,
Aneste
https://www.aneste.dk/

 

Henrietta Nielsen, København:
Jeg har i løbet af englekurset oplevet og mærket kraftige og smukke kærlighedsenergier fra englene – både på kursusdagene, men også i forbindelse med “hjemmetræningen”.

De guidede meditationer og opgraderinger – wauw, de var fede, og de har rykket mig meget. Mit klarsyn og min klarfølelse er styrket betragteligt. Jeg kan nu kommunikere med englene, og den hjælp og guidens, jeg får, giver ro, tryghed og glæde i mit liv.

På kurset har der været mange værktøjer og øvelser, som jeg fortsat bruger og træner med hjemme.

Malene, du er et dejligt jordnært menneske. Du underviser med en skøn lethed, klarhed og sikkerhed og har altid svar på alle vores spørgsmål. Tak for dit store bidrag til min indre rejse

 

Marianne Jensen, København:
Jeg har altid vidst, at englene eksisterede og beskyttede os, men jeg har aldrig før vidst, at det var så nemt at komme i kontakt med dem.

For mig er det en stor gave, at jeg nu kan mærke deres nærhed og kærlighed – og ikke kun det, de opfylder også alle mine bønner, hvad enten det drejer sig om finde en p-plads eller få energi til at spise sundt.

Jeg har i flere år haft ondt i mit højre knæ og lænden og dagligt spist Panodiler for at holde smerterne i ave, nu er Panodilerne skiftet ud med englen Patricias healing – fantastisk at en daglig bøn kan udrette noget så fantastisk, for mig et mirakel.

Tak Malene, fordi du på din dejlige muntre og uhøjtidelige måde lærte mig det og meget mere på dit englekursus. Du er en meget inspirerende underviser, der med stor glæde deler ud af egen erfaring.

 

Randi Hjæresen, København Ø:
Jeg har deltaget i Malenes englekursus ‘Succes med englene’ og nogle af de vigtigste ting, jeg tager med fra kurset er:

– Den nye verden af engle, der er kommet ind i mit liv
– Den ro det giver mig ikke at være mig alene
– Muligheden for at kunne blive et lidt bedre jeg.

Malene har være en fantastisk engageret underviser og herudover meget kærlig.

 

Signe Bøtter-Jensen, Svendborg:
Jeg er meget taknemmelig over at have været med på englekurset. Malene er et varmt, kærligt og meget kompetent menneske, der formår at dele ud af hendes store viden og erfaringer på en forståelig og nede-på-jorden-måde.

Jeg har åbnet mere op til englene og lært at stole på mine egne oplevelser med mange forskellige engle. Herudover har jeg fået lyst til at grave endnu dybere og lære endnu mere om det spirituelle. Det har været en fantastisk rejse for mig. Tak for at hjælpe mig på vej, Malene

Kærligst, Signe

 

Vivian Glejbøl, Hvidovre:
I løbet af englekurset ‘Succes med englene’ oplevede jeg hos Malene de mest fantastiske guidede meditationer, der var med til at åbne op for min englenkontakt, men som herudover også styrkede mit klarsyn. Det har været utroligt dejligt med kontakt til mange forskellige typer engle, de mærkes og føles meget forskellige, og den healing, vi fik undervejs af hver enkelt engel, var meget specifik og meget virkende, både fysisk og mentalt. Udover de øvelser vi lavede på kursusdagene, fik vi også udleveret mange øvelser som hjemmeopgaver, og det er øvelser, man kan blive ved med at bruge resten af livet

 

Lise Hildebrandt, Åbenrå:
Jeg har med stor fornøjelse deltaget på kurset:”Succes med englene”, og det har været en stor succes.

Jeg er blevet styrket i mine sanser og har fået meget mere ro på i mit arbejde med clairvoyance, fordi jeg hos Malene er gået ind i en højere vibration.

Jeg er blevet bedre både til at kanalisere, såvel som at fornemme forskel i de vibrationer som de forskellige engle udsender, sidst men ikke mindst, har jeg fået en meget større kontakt med min skytsånd, som jeg samarbejder med, når jeg laver clairvoyance.

Jeg kan dybt anbefale kurset ”Succes med Englene” og Malenes dejlige måde at formidle dem på. Det er givende på alle måder, både til personlig udvikling, såvel som til styrkelse af i forvejen udviklede evner.

Jeg har allerede meldt mig til det næste kursus hos Malene, som er ”Powerhealing”, da jeg er overbevist om, at det også vil give mig meget, både personligt såvel som til mit arbejde med clairvoyance.

Kærlig hilsen Lise

www.liseforsjaelen.dk

 

Jette Nissen, Kliplev:
I efteråret 2019 tog jeg spændt til mit første englekursus ved Malene. Jeg var rimelig ny i det med engle, vidste godt hvem de forskellige ærkeengle var, men ikke hvordan man kom i kontakt med dem, og ikke mindst hvordan man vidste, om man havde kontakt med dem.

I løbet af kursets 4 dage blev vi via meditation og teori introduceret til mange forskellige engle, ikke kun ærkeengle. For hver gang der gik blev kontakten tydeligere og stærkere, selvom jeg syntes det i starten var svært at følge med i meditationen. Lige pludselig en dag flød det ligesom bare og jeg sad i en stor lysbobbel :-). Ikke nok med at kontakten er rigtig stærk, når man er ved Malene, så via de hjemmeopgaver vi får, finder man ud af, at det sagtens kan lade sig gøre hjemme med dejlig englekontakt. Der er en masse forskellige måder at få englekontakt,og vi får lært dem alle, og på den måde fandt jeg den/de bedste måder for mig at få kontakt og mærke kontakten.

Kan kun anbefale Malene, man føler sig hjemme og tryg på hendes kursus, og man bliver bestemt klædt på til rigtig dejlig englekontakt :-)

 

Sanne Fredsgård, Gedved ved Horsens:

Kære Malene. Tusind tak for endnu et fremragende og magisk kursusforløb. Denne gang Succes med Englene. Også i løbet af dette kursus har du via din kompetente og meget berigende undervisning samt dine fantastiske guidede meditationer med indlagte opgraderinger givet mig et kæmpe spirituelt boost. Min kontakt med mange forskellige engle og lysvæsner er blevet væsentlig større og meget nemmere 

Jeg er dybt taknemmelig for alt det, du har lært mig gennem dette forløb 

Malene, du har endnu en gang mine allerbedste anbefalinger 

De kærligste hilsner
Sanne Fredsgård

 

Jane Wagner, Tønder:
Jeg har deltaget i kurset ‘Succes med englene’. Som forholdsvis nybegynder inden for engle-verdenen, har det været en fantastisk oplevelse. Jeg har lært min skytsengel at kende, har lært at meditere og derved at opnå kontakt med englene. Jeg har lært om engle, som jeg ikke vidste eksisterede – devaer, solengle, regnbueengle og de sjove feer, som bare gør mig i godt humør, hver gang jeg tænker på dem.

Jeg har været så glad for at gå hos Malene, at jeg allerede har meldt mig til 2 andre kurser. Hos Malene foregår tingene i en humoristisk atmosfære, og der er ingenting, der er underligt, man får svar på alt det, man kan være i tvivl om.

 

Anthon Haahr Knudsen, Esbjerg:
Nu er der næsten gået en måned efter at have afsluttet dette forløb over 4 lørdage med en måneds mellemrum. Forløbet har været dejlig struktureret, og det har været godt, at der er blevet stillet krav til os med hjemmeopgaver og træning af en rigtig dygtig og passioneret Malene.

Når jeg ser tilbage, kan jeg se at forløbet har været godt for mig og givet mig skønne værktøjer, som jeg kan bruge i mit virke som hypnoterapeut hos www.ahypnose.dk. Nogle af mine klienter er begyndt at se og bruge farver under sessionerne, og jeg er også blevet bedre til at bruge intuitionen samt visualisere. Dette har allerede medført et par rigtig gode referencer – og på sigt sikkert højere succesrater; i hvert fald er jeg i stand til at behandle på et dybere plan.

På det personlige plan hilser jeg hver dag på englene, og jeg ser dem tydeligere og tidligere. Englene er integreret i min daglige meditations praksis, og det er i sandhed en vidunderlig dimension at blive præsenteret for.

Kærlige englehilsner fra Anthon Haahr Knudsen

 

Lone Sivertsen, Århus:
‘Succes med englene’, et kursus over 3 måneder, har været et helt igennem fantastisk og udviklende forløb for mig. Det har været meget spirituelt udviklende, men i den grad også på det almene personlige plan . Jeg ville dog ikke nøjes, så jeg har samtidig deltaget på Malenes Power Healing kursus i samme periode. Jeg blev interesseret, da jeg igennem et halv års tid havde deltaget i Malenes gratis fjernhealinger på fb og faktisk derigennem fik “evidens” for, at der ER mere mellem himmel og jord, som jeg altid har troet på.

Nu ved jeg det, og jeg har fået så mange indsigter, skønne beretninger, fantastiske meditationer, engle- og sjælsnærvær, ja jeg får faktisk tårer i øjnene ved at skrive det, jeg er blevet så beriget som menneske  . Tak til dig, Malene, for din evne til at formidle, for dit øje for det enkelte menneske, fordi du er villig til at dele al din viden, og ikke kun lidt af den, for hygge, læring og dejligt samvær, jeg vil til enhver tid anbefale et kursus hos dig.

 

Betina Venstrup Olesen, Odense:
Igennem efteråret 2018 har jeg været så heldig at følge Malenes “Succes med englene”-kursusforløb. Det har været nogle skønne måneder, hvor min spirituelle process er blevet guidet kærligt videre. Øvelserne imellem de 4 kursusgange har åbnet op for en indsigt og givet mig mange redskaber at arbejde videre med.

Malene tager hjerteligt imod os kursister i sit hjem, og hendes ærlige og kærlige tilgang til os har gjort det nemt for mig at finde videre i min egen proces og forståelsen af mit livsformål.

Mit 2018 startede iøvrigt med deltagelse i Power Healingskurset, og derfor har “Succes med englene”-kurset været en fantastisk videre rejse for mig. Malene har forstået, hvornår jeg tøvede og havde brug for mere viden for at forstå, hvor jeg skal hen. Men samtidig har hun også skubbet mig og udfordret mig til at komme videre, når det var unødvendig frygt eller bekymring som bremsede mig.

Af hjertet tak.

Jeg vil gerne anbefale Malenes spirituelle kurser til alle, som har lyst til at arbejde videre med sin spiritualitet, og jeg vil glæde mig til fremtidige meditationer og andre kurser hos Malene.

 

Gurli Sieljacks, Åbenrå:
Jeg har deltaget i kurset ”Succes med englene – store som små”. Jeg kendte lidt til at arbejde med englene, alligevel åbnede jeg mere op for selve kontakten til dem og lærte også noget mere om de nye engleenergier som f.eks. diamant- og krystalengle.

Vi var også omkring natur-devaer og feer, men allerbedst var Malenes fantastiske meditationer, hvor min egen energi blev renset for blokeringer og højnet i min vibration.

Vi havde under hele forløbet nogle rigtig gode samtaler og tilbagemeldinger fra hver enkelt deltager, hvor man kunne følge den enkeltes udvikling. Der blev prikket og skubbet til os, så vi prøvede ting af, som vi ikke havde prøvet før. Alle fik noget ud af kurset hos Malene.

Knus, Gurli

 

 

 

 

 


Brugeranmeldelse:

"1000 tak for en helt fantastisk og vildt oplevelsesrig dag. Meget har jeg efterhånden lært på dine gennemarbejdede (til mindste detalje) kurser, meditationer m.m., Malene, men ikke i min vildeste fantasi havde jeg drømt om, at et spirituelt samvær kunne opleves så stærkt og intenst som dette skytsengle kursus. WAUU - det skulle enhver opleve. Aldrig vil jeg glemme denne dag. Blown away!! og danser endnu på oplevelserne." - Randi Lej-Blicher, Åbenrå

Nuværende og tidligere kursister har givet hjemmesiden følgende bedømmelse: 4.9 ud af 5 mulige. Dette er baseret på 72 anmeldelser. Skriv en anmeldelse af websitet.