Englehealing – hvordan?

Englehealing generelt

Man kan lave selvhealing på rigtigt mange forskellige måder, men en af mine favorit-måder er meget, meget nem og ligetil, og samtidigt giver den en utrolig god englekontakt og højnelse af kroppens energi-frekvenser: nemlig at lade sig heale af englene 

Englene er her for at hjælpe os mennesker her på Jorden – ganske enkelt . Og de gør det gerne. Nogle af de områder, de ofte hjælper med, er f.eks. beskyttelse, trøst, omsorg, inspiration, vores spirituelle udvikling, diverse konkrete ting som f.eks. at finde en parkeringsplads eller falde i søvn, og mange, mange andre også. Men et af de helt store områder – set med mine øjne – er helt klart den smukke, meget kærlige og ofte meget kraftige og samtidigt meget subtile healingsenergi, de er i stand til at formidle.

At lade sig heale af englene er på ingen måde svært, det kræver ofte kun et ønske, tid, tro på at det sker – især hvis man ikke kan mærke energierne, kan se energierne eller englene, ikke kan høre dem m.m. Vi er alle meget, meget forskelligt indrettede, også mht. vores spiritualitet og mht. vores psykiske evner (at ’se’, ’høre’ eller sanse energier). Hvis man er villig og modtagelig for englehealing, så er det kun et spørgsmål om at kalde på dem, lade sig heale og tro på, at det sker – for det gør det, også selv om man evt. ikke kan mærke eller registrere det 

 

Englehealing

 

Hvis du stadig tvivler, så prøv at spørge f.eks. en veninde eller en clairvoyant eller en anden person, der er i stand til at registrere energier, om der skete noget, mens du blev healet af englene. Du vil nok blive forbavset over de svar de giver, nemlig lige fra en fuld beskrivelse til at kunne se de forskellige energier og de områder, der er blevet healet. Så tro på det, for lige pludselig en dag kommer du måske til at se, mærke, høre, registrere englene – du kommer jo også selv i en spirituel udvikling, når du lader dig heale af deres højfrekvente energier.

Englehealing og englekontakt er for mig at se en af de smukkeste ting ved at være her på Jorden. At kunne se og mærke deres helt utrolige kærligheds- og glædesvibrationer…   

 

Inden du starter: Opbyg dit eget fordybelsessted til bl.a. englehealing

Inden du overhovedet starter med at begynde at samarbejde med englene, om det så kun er fra tid til anden eller på en lidt mere regulær basis, så er det rigtigt godt at få lavet sig sit eget ’fordybelsessted’ – et sted, som er ”dit”, hvor du kan sidde i fred og ro, og hvor du kan lide at være.

Stedet behøver ikke på nogen måde være et helt rum, det kan sagtens være en dejlig afslapningsstol i stuen eller andet. Men det gælder om at finde sig en egnet og uforstyrret ’plet’ hjemme i din bolig, gøre det hyggeligt omkring stedet med f.eks. blomster, små figurer, krystaller, levende lys, spirituelle malerier omkring – alt, hvad der gør dig glad og godt tilpas.

Du vil meget hurtigt opdage, hvordan der i rummet eller omkring din plads opbygges en dejlig energi, som er med til at du opbygger masser af hjerteenergi omkring stedet, og at du føler dig dejligt afslappet der. At du bliver inspireret (især spirituelt) på forskellige områder. At du bliver glad for at være der, hvilket vil give dig en indre ro. At du får meget mere lyst til at samarbejde med det spirituelle univers, bl.a. englene. At du kommer i en opadgående spiral rent energimæssigt. Sidst, men ikke mindst: At englene kommer til stede, lige så snart du kalder eller sætter dig i forbindelse med dem

 

Når du ønsker englehealing

Når du har besluttet dig for, at nu er det ved at være tid til englehealing, så sørg først og fremmest for at du har tid – nok typisk omkring 20-30 min., men det er fuldstændig individuelt – og at der er ro hjemme ved dig. Sørg også for, at du er så ’tanketom’ i hovedet som overhovedet muligt, dvs. at du ikke tænker på vasketøj, opvaskemaskine, der skal tømmes, hund, der skal luftes eller at det kører rundt i hovedet med situationer fra dit arbejde etc. Sæt dine tanker i ro… det kan godt lade sig gøre :)

Start gerne med at trække jordforbindelse, og bagefter lægger eller sætter du dig godt til rette, slapper rigtigt godt af og lukker stadig alle tanker ude.

Begynd at ”påkalde” englen, evt. englene. Selv snakker jeg bare ganske kort med dem, beder dem om at komme til stede. Det behøver på ingen måde ske på en højtidelig og langsommelig facon.

Der er utroligt mange forskellige typer engle til, bl.a. ærkeengle, vores egen skytsengel, men der er også hele skarer af f.eks. healingsengle, tilgivelsesengle, regnbueengle. Hvis du er tryg ved en ærkeengel, f.eks. Michael eller Rafael, jamen så påkald en af de herrer (:-)), evt. gerne begge to. Begge har i øvrigt en fantastisk humor og er skønne at arbejde med. Hvis du har det bedre med din skytsengel, så påkalder du bare ham eller hende. Du har sikkert set billeder på nettet og i bøger, du har hørt andre omtale englene, måske har du fået kontakt til en bestemt under en tidligere guidet meditation etc. etc. – det er bare om at kaste sig ud i det – for det er de smukkeste oplevelser, der venter forude, og der er ikke noget, der er mere rigtigt end andet.

For mig at se kan alle englene heale (og ganske overordentligt godt endda), selvom vi som mennesker har det med at putte dem i kasser og finde på forskellige egenskaber for dem. Så vælg evt. en ny for hver gang – det vil de elske :-)  

Og igen: selv om du evt. ikke kan mærke eller registrere deres tilstedeværelse eller energier, så tro på at de kommer, lige så snart du har kaldt på dem.

 

Englehealing

 

Selve healingen

Under healingen kan det som nævnt være, at du ikke mærker eller får vist billeder, høre noget, dufter noget, men det er ikke fordi, de ikke vil, men fordi dine vibrationer måske ikke er helt høje nok til at registrere deres energier, eller fordi du ubevidst lukker af, eller evt. fordi du bare skal slappe af (set fra deres synspunkt). Jeg mærker ikke selv energier specielt meget, men får vist indre billeder, nogle gange kommer der en utrolig intens duft af liljer, meget kortvarig, eller jeg kan pludselig mærke en let berøring på min pande eller kind, meget kærlig og meget subtil. Andre personer mærker energier ’inde i kroppen’, mærker kulde eller varme, mærker at de føler sig løftet. Der er utroligt mange forskellige måder at registrere englenes nærvær og healing på. Det jeg lægger mærke til hos mig selv er, at jeg altid føler glæde under og efter selvhealingen med englene.

Englenes energier kan heale på forskellige niveauer:

 • Fysisk: Specifikke steder på og i kroppen. Pludselig gør det ikke ondt et pågældende sted mere, hovedpinen forsvandt, knæet holdt op med at dunke, maven faldt til ro etc. etc.
 • Mentalt: Vi har uendelig mange tanker og følelser hver evig eneste dag, og nogle af disse er vi bevidste om, andre ligger i vores underbevidsthed, og nogle har ligefrem sat sig som en energiblokering på celleniveau i et bestemt område, og hindrer derved vores aura i at fungere energimæssigt optimalt. Englene er ofte med til at forløse nogle af disse energiblokeringer, og de er samtidig med til at ’overføre’ uendelig kærlighed og omsorg til os og til vores aurafelt. Du vil højst sandsynligt ofte føle deres omsorg, kærlighed, tryghed, og allerede dette i sig selv er med til at man får det bedre, at man føler sig healet, bliver mere hel og energifyldt.
 • Spirituelt: Englenes vibrationsniveau er betydeligt højere end vores eget, så bare ved at være i englenes energifelt gennemstrømmes alle vores celler af energier med et højere vibrationsniveau og lys. Det er på sigt med til at opgradere vores egne cellers vibrationsniveau, hvilket stille og roligt fører til at kunne tåle mere universielt lys og vibrationer. Og det er på sigt med til at højne vores spirituelle evner, så vi begynder at kunne registrere flere ting med vores psykiske sanser, f.eks. at kunne se indre (og ofte meget detaljerede) billeder, se englene ’med øjnene’, oparbejde en klarhørelse eller telepati-evne, registrere deres energi fysisk.
 • Generelt: Ofte vil man efter en englehealing ’bare’ føle sig uendeligt godt tilpas, afklaret, tankerne er kommet i ro. Og man vil ofte føle sig energiopladet og nærmest ’boblende’ 

 

Efter englehealingen – hvad så? :-)

Når du føler, at nu er du blevet healet, og du kan mærke, at der ikke sker mere, så kom til dig selv, tag dig god tid, nyd det. Tak efterfølgende også englene – det giver en endnu mere intens følelse af deres tilstedeværelse.

Hvis du har fået indsigter undervejs, f.eks. har mærket noget, har fået en visuel besked eller har fået noget fortalt, så vælg evt. at skrive det ned i en notesbog eller tegn, de billeder, du har fået vist. For når du først har gjort det nogle gange, vil du få en rigtig dyrebar og meget personlig notesbog med indsigter og masser af spirituel energi omkring. Og du vil opleve, at englehealing også kan være en af måderne til at have englekontakt på 

 

Englehealing

 

Held og lykke med healingerne – jeg håber, du har fået lyst og mod på at gå i gang. Der vil sikkert være meget mere i en englehealing, end det jeg har skrevet – jeg oplever selv mange forskellige ting hver gang. Uanset hvad, så håber jeg, du vil kunne mærke deres store kærlighed og meget store glæde   

Kærlige hilsener,
Malene

 

Hvis du har tid og lyst til at læse og lære mere om nogle af ærkeenglene, så prøv at klikke på nogle af følgende links til mine blogartikler. Der er bl.a. nogle blogartikler om Metatron, Rafael, Michael og Ariel. Rigtig god fornøjelse  

 

Englehealing

 


Brugeranmeldelse:

"1000 tak for en helt fantastisk og vildt oplevelsesrig dag. Meget har jeg efterhånden lært på dine gennemarbejdede (til mindste detalje) kurser, meditationer m.m., Malene, men ikke i min vildeste fantasi havde jeg drømt om, at et spirituelt samvær kunne opleves så stærkt og intenst som dette skytsengle kursus. WAUU - det skulle enhver opleve. Aldrig vil jeg glemme denne dag. Blown away!! og danser endnu på oplevelserne." - Randi Lej-Blicher, Åbenrå

Nuværende og tidligere kursister har givet hjemmesiden følgende bedømmelse: 4.9 ud af 5 mulige. Dette er baseret på 72 anmeldelser. Skriv en anmeldelse af websitet.Relaterede indlæg

2 Kommentarer

 1. Vibekke Merle Jetmsr
  1. oktober 2017 at 8:27 am - Reply

  Glæder mig til noget fjernhealing ????

  • Malene Ratajczak
   1. oktober 2017 at 11:49 am - Reply

   Hej Vibekke – det er jeg rigtigt glad for at høre. Kærlig hilsen Malene

Skriv en kommentar