3 x vinterhealinger

Har du lyst til at deltage i 3 x fjernhealinger indenfor 8 dage, så har du muligheden for det i januar 2022.

Du kan finde alle oplysninger nedenunder mht. indhold af fjernhealingerne, pris, tilmelding og hvem, der er omfattet af din tilmelding.

Når du er tilmeldt, så foregår al kommunikation via en pop-up gruppe på fb. Det står der mere her nedenunder + der er et link til gruppen, når du har indbetalt deltagerprisen.

Hvis du kender nogen, der kunne være interesseret, så er du utrolig velkommen til at dele denne side med dem – det vil jeg bare blive glad og meget taknemmelig for.

Men her kommer alle oplysningerne:

 

1. Hvorfor lige 3 gange – hvad er formålet med det?

De 3 x fjernhealinger inden for 8 dage har flere formål:

 • Healingerne i sig selv (selvfølgelig) :-). Både de fysiske, mentale og karmiske, som er kæmpe områder i sig selv. Hertil kommer energimæssig afbalancering af chakraer og aura, boost af dit energiniveau, så du ikke er helt energidrænet og et kæmpe boost af dit immunforsvar. Der vil også ske en ophealing fra tidligere liv – ofte er det en skøn blanding af det hele, da fjernhealingerne er helt individuelle.
 • 3 x healinger inden for 8 dage gør, at der kan heales ‘dybere’ for hver gang. Det er faktisk ikke sådan at 1 + 1 + 1 = 3, det giver et helt andet og en hel del højere slutfacit. Det skyldes bl.a. at energi-sammensætningen kan blive ret kompliceret undervejs i løbet af de 8 dage, og at der kan arbejdes med depot-energier. Det er uendeligt smukt og ret komplekst.
 • Vi er i 2021 – og der er fart på lys-indstrømningerne udefra. Det betyder, at vi i løbet af de her 3 healingsgange også kan få vores lys både på celleplan og i aura afbalanceret og samtidig fyldt på. Så her snakker vi om spirituel healing og ganske givet indirekte også noget om sjælsformål

 

Fjernhealing

 

2. Hvornår?

De 3 fælles fjernhealinger finder som nævnt sted i januar 2022 på følgende datoer og tidspunkter:

 • Søndag den 16. januar 2022 – kl. 20.00
 • Onsdag den 19. januar 2022 – kl. 20.00
 • Søndag den 23. januar 2022 – kl. 20.00

 

3. Hvad er en fælles fjernhealing i det hele taget?

Det er en fjernhealing, hvor jeg healer flere på en gang på et bestemt tidspunkt.

De fælles fjernhealinger, jeg laver gratis på fb hver måned, har mange deltagere, og der sker en individuel healing til hver enkelt deltager. Det er nøjagtig det samme her. Dvs. længden af healingen og ”indholdet” er tilpasset hver enkelt deltager, det er ikke noget jeg fastsætter…. og det er faktisk rigtig godt og genialt :-) 

De enkelte fjernhealinger er IKKE en live-healing, og der er ikke pc og skærm involveret. Men der åbnes op til energierne kl. 20.00 stille og roligt hjemme hos dig selv, sådan som du har det bedst med det. Dvs. du kan sidde eller ligge ned. Du kan vælge at høre musik, eller at der er helt stille omkring dig.

 

4. Pris og tilmelding – hvordan?

Prisen er 150,- kr. for deltagelse i alle 3 fjernhealinger, og rent praktisk foregår det sådan:

 1. Du skal indbetale 150,- kr. senest søndag den 16. januar kl. 18.00 til MobilePay 51520020.
 2. Når du har gjort det, så ansøger du om medlemskab i min pop-up gruppe på fb til lejligheden, som hedder: 3 x vinter-fjernhealinger 2022, og du vil blive accepteret efter, at jeg har registreret din indbetaling. Du kan også klikke HER, så kommer du direkte til gruppen på fb.
 3. Hvis du har et andet navn, eller der er en anden person, der indbetaler for dig, så skal du skrive en sms til mig, for ellers kan jeg ikke genkende dig på fb og acceptere dig ind i gruppen
 4. I gruppen vil der for hver fjernhealing være et opslag, så du kan følge med og komme med kommentarer, nøjagtig som der er for mine månedlige gratis fælles fjernhealinger. Jeg lægger også enkelte andre healings-relaterede opslag op, kun til information – ingen forpligtelse

 

3 x vinterfjernhealing

 

5. Hvad nu, hvis jeg alligevel ikke kan deltage – får jeg så mine 150,- kr. tilbage?

 • Ja, hvis du informerer mig om det senest kl. 15.00 før den 1. fjernhealing søndag den 16. januar 2022
 • Nej, ikke hvis du kommer i tanke om det senere end kl. 15.00 før den 1. fjernhealing søndag den 16. januar 2022
 • Kan du ikke deltage i 2. eller 3. fjernhealing, så refunderes beløbet på de 150,- kr. eller dele deraf ikke

Dette skyldes udelukkende, at jeg ikke kan administrere, hvis der kommer afbud ”her og der” til de 3 fjernhealinger.

 

6. En dejlig bonus

Følgende personer er omfattet af beløbet på de 150,- kr. og kan deltage sammen med dig alle 3 gange:

 • Egne børn under 13 år
 • Børn over 13 år, der har givet samtykke til dig – også voksne børn
 • Din samlever uanset status, der har givet samtykke til dig
 • Dine forældre, der har givet samtykke til dig
 • Dit eller dine  kæledyr

Børnebørn, egne søskende, niecer og nevøer og venner/veninder kan ikke deltage – der må en af forældrene eller vennerne selv melde sig til

Det eneste, du skal gøre for at registrere dem, du ønsker også skal fjernheales, er at skrive det som kommentar i opslaget i fb-gruppen ved den pågældende fjernhealing.

 

3 x vinterfjernhealing

Billedet er malet af Henriette Küentzle

 

 

7. Er der nogle specifikke temaer for de 3 healinger?

Overordnet set ja, nemlig lys, varme, spirituel udvikling og opgradering – MASSER. Der bliver tilført og healet med masser af Ny Tids energivibrationer i løbet af healingerne.

Og helt klart MASSER af healing, som nævnt i punkt 1, med fokus på:

 • Jordforbindelse
 • Afbalancering af chakraer og energifelt (aura)
 • Fysisk healing af de steder, hvor din krop trænger
 • Mental healing, som bl.a. giver ro på tanker og følelser, og egenkærlighed
 • Karmaforløsning
 • Boost af immunforsvar
 • Energiboost
 • Spirituel udvikling og opgradering

Som nævnt er hver fjernhealing tilpasset dig fuldstændig individuelt og vil i forskellig grad indeholde ovennævnte, sådan som din krop er indrettet nu og her.

Og som også nævnt: ved 3 fjernhealinger i træk, så vil du få en utrolig samlet dyb healing på alle planer   

8. Engle

Der vil være engle med indover til alle healinger. Du vælger selv i hvilken grad, du ønsker dem med ind over, men de står helt klart til rådighed med deres store lys, glæde og kærlighed.

I løbet af disse 3 vinterhealinger kommer vi til at arbejde med den store, smukke healingsengle Anastasia. Der vil være flere opslag omkring dette i gruppen på fb.

 

Mange kærlige hilsner – og måske på gensyn på fb ,
Malene Ratajczak

 

3 x vinterfjernhealing