Feernes magi og visdom – Haderslev

På dette kursus vil feernes magi opleves gennem teori om feernes verden – hvem er de, og hvilke energier omgives de af? Hvorfor er de blevet så tydelige netop nu for så mange mennesker, og hvad kan vi bruge den smukke kontakt til?

Mærk feernes glæde og smukke energi-gnister, se dem og bliv healet af dem  

Nederst på denne side kan du læse udtalelser om kurset fra tidligere kursister 

regnbue_linie

Kursus-indhold er bl.a.:

  • Teoretisk introduktion til feernes magiske verden: hvem er de og hvad kan de?
  • Introduktion til forskellige feer, som der kan samarbejdes med, også efter kurset. Vi skal bl.a. i kontakt med krystal-feerne, regnbue-feerne og blomsterfeerne
  • Viden om feernes tilknytning til Lemurien og til det store krystal-arbejde, der foregik der
  • Forskellige måder at skabe og opleve fe-kontakt – se hvordan de bruger deres vibration og ‘gnister’ til healing
  • Guidet healingsmeditationer, hvor du mærker feernes nærvær og lys og får informationer og indsigter
  • Krystal-healing med en umådelig smuk krystal-fe

regnbue_linie

Dato:Datoer kommer på et senere tidspunkt ♥️kl. 10.00 – 13.00
Sted:Aabenraavej 45A, 6100 Haderslev
Pris:700 kr.
Betaling:Beløbet overføres senest 8 dage før kursusstart til følgende konto hos Danske Bank: 3409-11902049 eller via MobilePay til 51 52 00 20.
Tilmelding:På mobil 51 52 00 20 eller email: [email protected]

regnbue_linie

 

Du bedes medbringe evt. indesko. Der vil være te, kaffe m.m. til rådighed i løbet af kurset.

Jeg glæder mig rigtigt meget til at hjælpe med at åbne op for kendskabet til og kontakten mellem dig og de smukke feer, der omgiver os  

 

Mange kærlige hilsener
Malene Ratajczak

 

feernes magi

 

regnbue_linie

Udtalelser fra tidligere kursister:

 

Annette Grindsted, Padborg
Tak for en dejlig oplevelse :-). Som altid når man er hos Malene, hvad enten det er et kursus eller guidet meditation, så var dette kursus også en fantastisk oplevelse. Meget lærerigt og rigtigt spændende. Vi blev introduceret til feernes magi og de forskellige feer, bl.a. regnbuefeer, blomsterfeer og krystalfeer. Meditationerne undervejs var meget givende og med mange aha-oplevelser. Da jeg tog derfra var jeg fyldt op med en dejlig glæde, som holdt ved i flere dage, og det var ikke svært at genfinde den glæde efterfølgende.

Jeg kan varmt anbefale Malenes kurser. Jeg er selv meget taknemmelig for at have lært Malene at kende.

 

Ann Jakobsen, Kolding
Tusind tak for endnu et fantastisk, lærerigt og seriøst kursus. Fe-kurset var meget givende, spændende og lærerigt. Som jeg kender dig, har du kanaliseret informationerne ned til os alle, en viden der ikke kan fås andre steder.

Meditationerne var dybt healende, noget som jeg altid ser frem til, da feerne bare ved, hvad jeg har allermest brug for. Deres boblende glædes-energi, og deres dybe healing. Som du på et tidspunkt sagde til os alle: I ligner et juletræ, så meget lyser I nu i jeres fysiske kroppe.

For mig betød det en dyb indre  ro, og efterfølgende en nattesøvn kun afbrudt af vækkeurets lyd. Og drømme, som gav lyst til mere.

Samarbejdet med feerne er noget, jeg vil tage med mig i mit eget virke. Tak for en sjov og lærerig aften med dig og feerne, og naturligvis de andre kursister. Jeg venter spændt på, hvad du ellers finder på og ser frem til dine nye tiltag.

Jeg kan på det varmeste anbefale dine kurser til andre, hvis man har lyst til den spirituelle side af livet.

Ann

 

Trillee Mogensen, Tarm
I aftes var jeg på en mini-workshop hos Malene Ratajczak i Haderslev. Her blev vi introduceret til forskellige feer, bl.a. krystalfeerne, regnbuefeerne og skovfeerne. Teori og viden blandet med meditationer og krystaller. Gnister og farver sprang omkring mig indeni og udenom….
Uhmmm….det var magisk at mærke feernes nærvær og se tilknytningen til Lemurien, og det store krystal-arbejde, der foregik der. Der var tryllestaven forvandlet til en pensel :-) Hvem skulle have troet det :-). Ny viden og indsigt kom med mig hjem. Og pludselig kunne jeg også forstå de malerier, jeg havde malet om formiddagen :-)

Tak for en lærerig, sjov og hyggelig workshop 

 

Dina Hultgreen, Haderslev
Kære Malene 

Tak for en fantastisk aften… Pludselig gik der en del op for ting og sager op for mig. Dejligt, når man opdager nogle “nye” sider af sig selv og andre . Jeg er bare så opfyldt af en intens glæde og tilfredshed. Af hjertet tak for din indsigt og alt det, du deler.

Stort kærligt knuzz  (de blå og grønne feer er i min klinik…)

Dina – www.dizona.dk

 

Mette Skalborg, Silkeborg
Jeg havde en fantastisk og magisk aften i selskab med Malene og feerne. En aften fyldt med masser af inspiration, latter og vidunderlige meditationer. Her et par dage efter er jeg fortsat fyldt med reflekterende tanker og en ubeskrivelig varme i mit indre ????