Fjernhealing – hvorfor virker det… og endda rigtigt effektivt?

Fjernhealing – en healingsform mellem 2 personer

Jeg vil her skrive om den healing, der foregår mellem 2 personer, nemlig healeren, der formidler energien/energierne, og den person, der skal heales/modtager. Dvs. det, jeg skriver i det følgende er ikke gældende i de tilfælde, hvor det drejer sig om en person, der sender fjernhealing til flere personer på een gang (gruppehealing).

Hvad er fjernhealing?

Fjernhealing er som ordet antyder en healing, der foregår på ’fjern afstand’. Ofte er healer og den person, der skal heales, bosiddende i hver sin by eller i hver sit land eller ligefrem i hver sin verdensdel. Det har ingen betydning, da energi ikke ’kender grænser eller tid’. Man kan også sige, at energierne, der formidles via en fjernhealing, opfører sig kvantefysisk, idet al energi-formidling er baseret på momentan bevidsthedsenergi.

 

Hvad sker der energimæssigt?

En fjernhealing kan anskues som en healing, der foregår på sjælsplan for begge parter, da begge personer via deres frie vilje har sagt ja til at arbejde sammen, således at en energiudveksling kan ske på sjælsplan. Dvs. at der rent faktisk ikke sker en energiudveksling mellem de 2 mennesker som fysiske personer, men via personernes sjælsenergier, som har forbindelse til forskellige universielle bevidstheder, som så igen aktiverer de relevante energier til modtagerens aurafelt og fysiske krop. Helt konkret sker følgende:

 • Personen, der ønsker at blive healet, ’får et behov’, faktisk ofte sjælsimpulsstyret. Han eller hun kontakter en healer og aftaler tid til fjernhealingen. Personens egen sjæl igangsætter ikke bare en healing selv, da der før denne inkarnation her på Jorden er indgået sjælsaftaler mellem sjælen og dets menneske om bl.a. at gennemgå og forløse forskellige ’emner’ (f.eks. sygdom og forskellige mentale processer) undervejs i personens livsforløb. Dvs. at det er personen selv, der skal løse disse tilstande og få dem afsluttet via sin frie vilje og via tanker og følelser, der fører til beslutninger, det er ikke personens sjæl, der er styrende og bestemmende på menneskeplan.
 • På selve healingstidspunktet åbner fjernhealeren op til sin egen sjæl ved at sætte sig i healings-‘mode’ og bevidst starte en healing. For at åbne for energien fra universet via egen sjæl til healeren skal der altså ske en bevidstgørelse af intentionen om at foretage en fjernhealing til modtager. Dette er i øvrigt et utroligt godt eksempel på at have sjælskontakt :-). Bevidstgørelsen går stærkt – det er det samme som at tænke nogle tanker eller have en bevidst intention…. begge foregår momentant.
 • Healerens egen sjæl er ’informeret’ via modtagers sjæl om, hvad der skal ske rent energi- og healingsmæssigt, og når healeren åbner op bevidst til flow af healingsenergier, sørger healers sjælsbevidsthed for at de rette universielle energier bliver aktiveret.
 • Healeren kan få vist enten via billeder, tanker og energier, evt. en kombination af disse, hvad der heales hos modtager, men vil meget sjældent vide med hvilke energier, der specifik heales med, f.eks. om der heales med Sirius energier, Plejade-enegier, inddragelse af forskellige engleenergier, regnbueenergier etc. etc. etc.

Ofte vil healeren ’bare’ se og fornemme, måske ’bare’ vide, at en der sker en fjernhealing og har fuld tillid til at de rette energier bliver formidlet til modtageren uden at se energierne, eller hvad der aktiveres og heales hos modtager.

 

 

Hvad sker der på det menneskelige plan?

Hos modtager: Der sker en healing… ganske enkelt :-). Healingen sker i form af en højfrekvent lysgennemstrømning, ofte sammensat af lys med forskellig frekvens, bølgetype og omfang. Healingen kan ske:

 • På det fysiske plan.
 • I auraen som f.eks. fjernelse af energimæssige blokeringer samt chakraafbalancering.
 • På celleplan, bl.a. som forløsning af gamle energibindinger og blokeringer fra tidligere liv samt opgradering af modtagers vibrationsniveau.

Modtager vil ofte mærke energier (varme, kulde) rundt om i kroppen, som regel meget behagelige, og herudover mærkes ofte, at fysiske symptomer og smerter forsvinder. Andre modtagere mærker måske ikke noget fysisk, men får evt. vist indre billeder, mærker engle omkring sig etc. Og andre igen mærker en kombination af ovenstående, evt. ingenting.

Vi er utroligt forskellige indrettede både fysisk, mentalt og sjæleligt, så energier (som også er meget forskellige) registreres individuelt fra person til person fra healing til healing. Uanset om man som modtager kan mærke, se, eller registrere noget, så er det vigtigt at vide og være bevidst om, at der foregår en energiudveksling. Energiflowet afhænger på ingen måde af, hvor meget vi som mennesker registrerer og ser Fjernhealing

Hos fjernhealer: Som nævnt ovenfor kan nogle fjernhealere ’se’ alt, hvad der foregår healingsmæssigt, enten via indre billeder eller via en form for videns-bevidsthed, som er meget svær at beskrive. Andre gange mærker de også energier, og andre gange igen bliver der kanaliseret budskaber fra forskellige englebevidstheder, og der skabes en rigtig dejlig englekontakt.

Hvorfor virker en fjernhealing så effektivt?

Det gør den ganske enkelt fordi der skabes energimæssig kontakt direkte fra universielle energier til modtager udenom afsender, vedkommende sætter ’kun’ healingen i gang via sine sjælsenergier og får – via sine psykiske evner – ofte indsigt i, hvad der præcis foregår i løbet af healingen, dog som nævnt ikke altid.

Hvordan laver jeg en fjernhealing, og hvad lægger jeg vægt på?

Når jeg laver en fjernhealing sørger jeg altid for, at der er en klar aftale mellem mig og modtager, så modtageren ved, hvornår jeg går i gang. Jeg sender derfor efter aftale altid en sms umiddelbart før start.

Jeg starter derefter ofte med at åbne for min sjælskontakt, hvilket går stærkt og så starter energierne. Via min bevidsthed etableres der altid jordforbindelse for modtager, og jeg ’kigger’ altid på chakraer og auraen for blokeringer og ’tilstand’. Herefter lader jeg sjælen guide healingen i samarbejde med forskellige universielle energibevidstheder, bl.a. engle og ofte modtagers skytsengel.

I løbet af healingen skriver jeg altid ned, hvad der heales og meget ofte med hvilke energier, da jeg får dette vist og ’fortalt’. Det er altid meget, meget smukke energiprocesser, også når der er tale om forløsning af energiblokeringer m.m. Der er engle tilstede, både hos mig selv, men også hjemme hos modtager. En fjernhealing er ikke ’bare’ en proces, der hurtigt skal overstås, det er for mig at se en utrolig smuk energiproces med mange forskellige parter involveret og med mange smukke energier involveret.

Jeg aftaler altid på forhånd med modtager, at han eller hun kan ringe til mig dagen efter for at høre, hvad ’jeg’ (vi/de :-)) har healet, renset, sat i gang, tilført af nye energier m.m.. Vi snakker sammen i 10-15 min., så jeg er sikker på, at modtager har fået de forskellige ting med. Herudover har jeg fra tid til anden budskaber fra engle, skytsengle eller afdøde familiemedlemmer, der skal overbringes, enten kort eller andre gange som en mindre kanalisering.

Som det forhåbentligt fremgår, så holder jeg utroligt meget af at lave fjernhealinger, dels fordi energierne er så effektive, og dels fordi det er en utrolig smuk og ofte kærlig energiproces fra start til slut.

Fjernhealing

 

Hvis du har spørgsmål til ovennævnte, er du meget velkommen til at kontakte mig enten pr. email eller på mobil 51 52 00 20 Fjernhealing . Du er også hjertelig velkommen til at skrive en kommentar i kommentarfeltet her nedenunder.

Kærligst
Malene Ratajczak


Brugeranmeldelse:

"1000 tak for en helt fantastisk og vildt oplevelsesrig dag. Meget har jeg efterhånden lært på dine gennemarbejdede (til mindste detalje) kurser, meditationer m.m., Malene, men ikke i min vildeste fantasi havde jeg drømt om, at et spirituelt samvær kunne opleves så stærkt og intenst som dette skytsengle kursus. WAUU - det skulle enhver opleve. Aldrig vil jeg glemme denne dag. Blown away!! og danser endnu på oplevelserne." - Randi Lej-Blicher, Åbenrå

Nuværende og tidligere kursister har givet hjemmesiden følgende bedømmelse: 4.9 ud af 5 mulige. Dette er baseret på 72 anmeldelser. Skriv en anmeldelse af websitet.Relaterede indlæg

7 Kommentarer

 1. Anita Pedersen
  22. januar 2016 at 5:29 pm - Reply

  Kære Malene

  Jeg er meget interesseret i din fjernhealing, lidt akut. Har mange smerter grundet mundinfektion, som lægerne ikke helt ved hvad er. Fået flere medicin præparater, uden egentlig virkning. Hvad er prisen, og hvornår passer det dig? Kh Anita

 2. Kristina
  6. juni 2016 at 9:03 pm - Reply

  Jeg vil spørge om et lidt underligt spørgsmål.
  Er det muligt at fjernheale en person uden vedkommende ved det eller har indvilliget til det?

  • Malene Ratajczak
   7. juni 2016 at 12:06 pm - Reply

   Kære Kristina,

   Jeg selv opfatter det som etisk ‘ukorrekt’, da vedkommende netop ikke har sagt ja til healingen, også uanset om det er gjort i allerbedste mening. Det skyldes 2 ting: 1) at når vedkommende ikke har sagt ja, så er det ikke sikkert, at energierne ‘åbner sig’, som de ellers ville have gjort, og 2) at mange mennesker er det, jeg kalder energifølsomme, de kan simpelthen mærke healingsenergierne. Mange bliver også påvirket af dem. Så hvis vedkommende, der får en healing uden at have sagt ja selv, kan mærke energierne, kan det være højst ubehageligt for ham/hende ikke at vide, hvad der sker (også selv om det er dejlige energier).

   Det sker, at familiemedlemmer gerne vil have healing på et meget sygt familiemedlem, hvis det er tilfældet, så kan man spørge ind til vedkommendens sjæl, om det er ok.

   Men som udgangspunkt mener jeg, at vedkommende skal vide, hvad der sker.

   Mange tak for dit spørgsmål, Kristina – det er faktisk et ret relevant emne, du er inde at berøre <3

   Kærlige hilsener og tanker,
   Malene

 3. Lene
  9. juni 2016 at 6:14 am - Reply

  Hej Malene er det muligt at blive fjernhealet selv om man ikke selv er helt klar over hvad der er galt ? har fået en byld agtig ting under venstre arm og vil gerne have fjernhealet den, da jeg ikke bryder mig om alle de kunstige lægemidler der findes men går ind for natur og healing. K h Lene

  • Malene Ratajczak
   9. juni 2016 at 9:48 am - Reply

   Hej Lene,
   Ja, det er der, det er faktisk oftest derfor man får en fjernhealing. Du skal være meget velkommen til at bestille en tid, ring eller send gerne en sms til 51 52 00 20, så finder vi ud af det. Kærlige hilsener, Malene

 4. Lene K Kristensen
  17. juni 2017 at 1:00 pm - Reply

  Hej Malene jeg prøver lige denne her også og så prøver jeg om jeg kan finde ud af at skrive fra min mail også mvh Lene

  • Malene Ratajczak
   18. juni 2017 at 9:19 am - Reply

   Kære Lene,

   Her er ordene fra Maria :-)

   ”Kæreste pige,
   Vid at du går lysets vej, også selv om du ikke er helt bevidst om det.
   Der sker meget på det energimæssige plan med din krop og din aura. Det er et stort arbejde, og vi takker dig alle for det, du gør.
   Mærk min glæde og kærlighed til dig i dit hjerte.
   I al kærlighed, Maria”

   Fortsat en rigtig dejlig søndag,

   Kærlig hilsen
   Malene

Skriv en kommentar