Fuldmåne healing med de lemuriske engle

Hvis du har brug for energi, brug for healing og ønsker den smukkeste og reneste englekontakt, så prøv denne fuldmåne healing sammen med de Lemuriske engle og Månens energier. Jeg har kanaliseret denne healing fra de lemuriske engle, og håber du kan bruge den.

Healingen vil være stærk og ren, forløse mange energier fra tidligere liv, men vil samtidig tilføre nye og utroligt højfrekvente, smukke og meget kærlige og afbalancerende energier til din fysiske krop 

Der er ikke sat et bestemt tidspunkt på, kald på englene, når du er parat  

 

 

 

Fuldmåne healing

 

Kæreste lyssøster og lysbroder  

Vi står parate og vil med stor glæde formidle den dejligste fuldmåne healing i aften.

Vi beder dig åbne op for os, for vores energier og for den smukke, smukke Månes energier 

 

 

Du gør sådan:

  • Sæt eller læg dig et sted, hvor du er ganske uforstyrret, når det passer ind i løbet af aftenen eller natten. Kald på os, vi kommer og er der med det samme. Og det uanset om du kan se, mærke eller på anden måde registrere os. Vi kommer 
  • Hør gerne musik til, men ellers lyt til de smukke lysenergier, der bliver formidlet – du vil kunne høre dem på en helt anden måde, end du plejer at høre. Det kan være som syngende lys, eller som syngende fysisk healing, hvor du mærker kroppen give efter, eller det kan være de to ting i forening. Eller som sagt: Hør bare helt almindelig musik, hvor du bruger den menneskelige hørelse.
  • Se hvordan vi træder frem for dig, altid i en treenighed: Smukke, smukke ferskenfarvede lemuriske engle – vi vil være rundt omkring dig, favne dig – og det altid i behørig afstand, så vores fremtoning står høj og smuk, men også så vores healende energifelt bredes ud i på et større areal omkring dig.
  • Se og mærk hvordan den smukke blide farve, vores utrolige stærke, men samtidig blide energier bølger imod dig, favner dig og centrerer sig i dit hjerte. Mærk hvordan vores energier nærmest bliver stærkere og stærkere i dit hjerte og dit hjertechakra, og hvordan energierne derfra går ud i resten af din fysiske menneskelige krop, stille og roligt og i alle retninger.
  • Lad dig favne, flyd bare med. Lad vores energier gøre sit arbejde sammen med Månens smukke, smukke energier, der går ind og overlyser os alle. Mærk den smukke treenighed, der også er her: Månens energier, vores forløsende energier og dine smukke menneskelige energier.

Sæt eller læg sådan så længe, du har lyst. Du vil kunne mærke, når vi trækker os tilbage. Det bliver alt sammen uendeligt smukt og kraftfuldt.

I al kærlighed
De lemuriske engle 

 

Fuldmåne healing

 

Fuldmåne healing på mange planer

Der vil være healing på mange planer, men først og fremmest på disse to planer:

  • Forløsninger fra tidligere liv
  • Spirituel healing – der vil blive initieret mange forskellige lys- og vibrationstiltag i din fysiske krop

Herudover vil du via Månens smukke energi bliver tilført energi til hver en celle. Energi, som du og din fysiske krop kan trække på over de næste flere uger.

 

Rigtig god fornøjelse,
Kærligst Malene Relaterede indlæg

Skriv en kommentar