Gratis healing – kom og vær med

Jeg formidler gratis healing med englene på 3 måder:

 1. Gratis fælles fjernhealing 1 gang midt på måneden via facebook
 2. Gratis individuel fjernhealing 1 gang i slutningen af måneden via en konkurrence på facebook
 3. Via forskellige blog-artikler, som du finder ude i højre side

Hvis du gerne vil have automatisk besked om fjernhealingerne hver måned, er det muligt for dig at synes godt om min fb-side direkte herunder:

 

 

Læs mere her nedenfor om de 2 typer gratis healing, hvordan du tilmelder dig og hvad du kan forvente , samt hvordan du kan bruge indholdet i nogle af mine blog-artikler til skøn, skøn healing sammen med englene:

 

1. Gratis healing via en månedlig fb-konkurrence

Siden januar 2016 har jeg lavet månedlige fb-konkurrencer, hvor jeg hver måned trækker lod om 2 x individuelle fjernhealinger sammen med englene. Alt du skal gøre for at deltage er:

 • At ‘synes godt om’ min fb-side
 • At ‘synes godt om’ det pågældende opslag
 • At skrive en lille kommentar, evt. bare sætte et  eller andet

Jeg finder de 2 vindere 1-2 dage efter opslaget, og begge vindere får individuel besked. Herudover laver jeg en fælles besked på fb, så alle kan se, at der er blevet udtrukket 2 vindere til den gratis healing.

Når vinderne er fundet, aftaler jeg individuelt med hver vinder, hvornår det passer ind med en fjernhealing, samt jeg forklarer, hvordan jeg laver den.

Når vi har aftalt dag og tid, sender jeg en sms kort før start, som skal bekræftes af den pågældende vinder/modtager af fjernhealingen. Så ved jeg, at alt er som det skal være. Jeg starter healingen, skriver ned hvad jeg ser ske og skriver også en mindre kanalisering. Alt det snakker vi om næste dag i telefonen, hvor jeg ringer for at checke, at alt er ok samt for at få at vide, hvad personen så, mærkede og på anden vis registrerede undervejs. Jeg fortæller også, hvad jeg så ske herfra samt formidler min kanalisering, som jeg også gerne sender efterfølgende på mail.

Det unikke ved mine individuelle fjernhealinger er:

 • Englene er indover hver gang, jeg oplyser hvem det er fra deltager til deltager, idet det varierer
 • Jeg laver en mindre skriftlig kanalisering fra en engel til hver deltager
 • Jeg laver en telefonisk opfølgning med dig senest 1-2 dage efter healingen

Du kan læse meget mere om min måde at lave fjernhealinger på >>her, samt se andre klienters og deltageres udtalelser og oplevelser med mine fjernhealinger her nedenunder i punkt 4.

 

Så kom endelig og vær med – for chancerne er store, og jeg har tænkt mig at blive ved med disse skønne gratis fjernhealinger sammen med englene mange måneder og forhåbentligt år endnu 

 

gratis healing

 

2. Gratis fælles fjernhealing

Jeg laver også en gratis healing som fælles fjernhealing midt på måneden via facebook.

Healingen sker sammen med englene, bl.a. forskellige engle som krystalenglene og regnbueenglene, som både arbejder med forskellige farveenergier, krystalenergier og ’helt almindelige’ healingsenergier. Smukke, smukke højtvibrerende og healende energier.

Du skal melde dig til på min fb-side, hvor jeg laver et opslag om den gratis healing 2 dage før den finder sted. Der skal igen bare både likes opslag og skrives en mindre kommentar, evt. sættes et hjerte eller et andet tegn i kommentarfeltet. Herudover skal du også ‘synes godt om’ min fb-side – du kan evt. gøre det allerede nu ved at klikke på fb-billedet øverst i denne artikel.

På den pågældende dag kl. 20.00 gør du sådan: Umiddelbart før kl. 20.00 sætter eller lægger du dig ned et roligt og uforstyrret sted, det kan både være hjemme eller ude i naturen. Der må meget gerne drikkes vand både før og efter healingen.

Kl. 20.00 går healingen igang, så luk gerne øjnene og mærk efter, om du kan mærke energier, se billeder, mærke følelser eller anden forløsning. Det varierer meget fra person til person, hvad der sker under en fjernhealing. Hvis du ikke mærker eller ser noget m.m., så bare vær klar over, at der sker en healing uanset, og at englene er hos dig hele vejen  

Varigheden af den gratis healing til hver deltager varierer, det kan være alt fra 15 min. til 1 time, og nogle gange fortsætter energierne stille og roligt natten igennem i både krop og aura.

Umiddelbart før kl. 20.00 laver jeg igen et opslag på fb for at sige, at jeg går i gang kort efter. Jeg starter healingen præcis kl. 20.00 og sørger for jordforbindelse til alle deltagere. Herefter formidler jeg sammen med de forskellige engle de smukke energier, hver enkelt person har brug for her og nu.

Du er meget velkommen til at gå ind på opslaget, når du mærker din healing er færdig og give en tilbagemelding om, hvordan det var for dig, f.eks. hvad du blev healet for, hvilke energier du kunne mærke, hvordan du har det, hvilke farver og billeder du fik vist. Det er alt sammen smuk og dejlig læsning for både andre og mig selv  

Det unikke ved mine fælles fjernhealinger er:

 • Der er forskellige engle med indover hver gang – det giver en ren, højfrekvent og beskyttet energi
 • Healingerne er meget kraftfulde og healer op på celleplan
 • Der heales fuldstændigt individuelt på alle deltagere, idet der kan være lagt vægt på forløsning af tanker og følelser fra dette og tidligere liv, healing af fysisk sygdom, healing af tidligere livs traumer og fastlåste energier eller spirituel DNA-opgraderinger. For andre vil healingen dreje sig om en energimæssig afbalancering, jordforankring eller give et energi-boost. Og så kan det være en dejlig og smuk blanding  


Igen: Kom og vær med, det er de smukkeste og reneste energier, der formidles
 

 

 

gratis healing

 

 

3. Healing via guidet meditation med forskellige engle

Under mine blog-artikler er der flere artikler, hvor du kan blive healet sammen med englene. Jeg har nævnt nogle af dem her nedenfor – klik evt. på linket, der følger, så kommer du til artiklen og kan læse den fulde tekst og lave healingen sammen med den pågældende engel.

Det er dybe og transformerende energier, der ligger bag.

Hvis du evt. ikke kan mærke englen, så handler det ikke om, at han eller hun ikke er til stede. De komme alle hver gang vi beder om det, det er bare ikke altid vi kan mærke og registrere det 

Prøv som nævnt at klikke på 1 eller flere af de følgende blog-artikler med healende tekst:

Rigtig god fornøjelse  

 

gratis healing

 

 

4. Udtalelser

 

Lone Madsen, Østerbro – København:
Må sige jeg følte så meget fred og ro og kærlighed . Følte jeg blev berørt flere gange på min højre kind. Jeg er meget taknemmelig for at have lov til at deltage, det var en smuk og ubeskrivelig oplevelse  . Jeg så faktisk også meget lys den dag og flimmer, det hele var så rart og smukt… Har faktisk ikke grædt i mange, mange år, sidst var da jeg mistede mine forældre, men i søndags trillede nogle tårer bare helt af sig selv, selvom det var rart. Vil følge din side med glæde fremover 

 

Anne, Nyborg:
Tusind tak, Malene, det var en stærk oplevelse for mig  . Og deltager gerne en anden gang.

Jeg oplevede en kraftig energi/aktivitet i hovedet. Først som et stort stramt bånd om hovedet, senere en kraftig pulsering i venstre side over øret og siden aktivitet i kæberne. Enkelte gange strømmede energien fra foroven og ned igennem mig og med særligt fokus ved min skjoldbruskkirtel og rodchackra. En ganske forunderlig og dejlig oplevelse. 1000 tak  . Jeg har aldrig prøvet fjernhealing, hvor jeg kunne mærke noget.

 

Merete Bülow Nielsen – København:
Tak for en magisk og fortryllende fjernhealing . Det gav virkelig bonus i min krop, lige som alt endelig faldt på plads  

 

Leillah Bjerre, Sønderborg:
Af  tak for healingen. Fik svar på rigtigt mange af mine udfordringer. Fik vist, hvad der skal til for at løse dem. Fik også masser af god og powerful energi, der strømmede ind i kroppen 

 

Ane Christiansen, Charlottenlund – København:
Tak for en dejlig oplevelse, som varede 15 min. Først kunne jeg mærke noget omkring mit hjerte, så i hovedet, maven og rodchakraet. I morges kunne jeg stå ud af sengen og gå med det samme uden smerter, det var så skønt. Desuden er jeg blevet lettere til mode, og mit humør er fantastisk. Glæder mig til næste gang 

 

Susan Bruun, Århus:
Jeg vil gerne dele min oplevelse af fjernhealingen, der varede 22 min for mig, dog fornemmer jeg den fortsætter stille i baggrunden. Jeg fik først en vældig tyngdefornemmelse, så varme og prikken, derefter følte jeg det som om hele min krop blev modelleret om, og da det toppede, var jeg lidt åndeløs og lettere forskrækket. Men sååå blev jeg overvældet af en ubeskrivelig lykkefølelse, tryghed og taknemmelighed, og da den klingede af, vidste jeg, at nu kunne jeg strække mig, gabe, drikke noget vand og rejse mig op fra stolen. Havde en følelse af systematisk gennemgang af kroppen, mens det stod på. Det jeg skriver nu virker ikke uddybende nok i forhold til hele oplevelsen, men jeg har ikke ord, der kan beskrive intensiteten og følelserne. TAK Engle og formidler Malene   

 

Ann Jakobsen, Kolding:
Tusind tak for en skøn fjernhealing. Jeg blev så glad, da jeg læste dit fb-opslag, inden du ville starte. Og at vi alle fik en smuk jordforbindelse – sådan kender jeg dig jo :-)

Jeg mærkede, som jeg plejer, hvor energien arbejdede. Jeg tror, at mine strenge fra krop til aura blev der arbejdet på. Mit hoved havde englene også fat på. Kranie og kanten af kraniet, ned i nakken. Så skete der det, at et billede af dig gled hen over nethinden. Sluttelig kom ordret DNA og en fornemmelse på noget fra meget dybt i maven. Varighed 22 min. efter min mave var holdt op med at snakke, som den gør, når der heales. En dejlig fornemmelse af at blive samlet i energierne – fjernet tanker, samt en opgradering, hvis man kan kalde det det. Jeg sad helt sikkert med en dejlig fornemmelse af, at jeg var beskyttet og taget kærligt om.

Jeg kan kun anbefale andre en fjernhealing hos dig, da beskyttelsen er i top. Enhver anden havde jeg ikke gjort det ved . Kh Ann

 

Gabriele Jensen, Sønderborg:
Kære Malene, jeg oplevede, at det begyndte at give en følelse, som om mine fødder begyndte at prikke, og det flød langsomt op af mine ben, lige som om jeg blev indhyllet i en let dyne af lys  . Det var som om, at jeg for et lille øjeblik lettede fra min sofa, en mega dejlig følelse  Relaterede indlæg

4 Kommentarer

 1. Agnethe
  12. august 2017 at 7:43 pm - Reply

  Det er jeg spændt på, min mand har en meget dårlig arm, og jeg har meget spænding i nakken, og ryg, så det bliver spændende at prøve.!!!

  • Malene Ratajczak
   16. august 2017 at 4:18 pm - Reply

   Kære Agnethe – jeg håber, det var en rigtig god oplevelse?
   Mange kærlige hilsener,
   Malene Ratajczak

 2. Bodil Gimm
  15. september 2017 at 1:33 pm - Reply

  Jo flere vi er om dette stykke arbejde, des bedre – vi må hjælpe hinanden med at videregive denne fantastiske energi, som vi modtager. Mange tak for fællesskabet ❣💗🙏 💞

  • Malene Ratajczak
   15. september 2017 at 2:56 pm - Reply

   Selv mange tak, Bodil og ja, det er fint og glædeligt at kunne formidle videre <3