Healing med engle

Prøv denne dejlige og skønne healing med engle, nemlig med ærkeenglene Rafael, Gabriel, Michael og Metatron på een gang. Englehealingen har jeg fået kanaliseret via ærkeenglen Metatron.

De 4 ovennævnte smukke og meget indsigtsfulde engle viser en måde, hvor du kan bede dem om deres hjælp til at lade dem heale dig, uanset hvad du måtte have brug for

Nedenfor får du en ’opskrift’ på healingen, hvor de 4 meget store og meget smukke ærkeengle er indover samtidigt, idet de danner et utroligt smukt healingsfelt med din krop i centrum.

Healing med engle – sådan gør du

Du skal starte med at finde en tid i din kalender, et sted du har det rigtigt godt med at være og kan slappe helt af derhjemme, og slutteligt at du er sikker på, at der ikke kommer forstyrrende småting indover, såsom en hund, der måske skal luftes, en opvaskemaskine, der skal tømmes, børn, der skal hentes fra skole etc. :-). Afsæt gerne omkring 20 min., og hvis du ønsker længere tid, er det bare rigtigt fint.

Sæt noget dejligt meditationsmusik eller bare noget roligt musik på, og sæt dig derefter godt til rette i din stol eller sofa. Bed følgende ærkeengle om at komme tilstede: Ærkeenglen Metatron, ærkeenglen Rafael, ærkeenglen Michael og ærkeenglen Gabriel. Du kan snakke til dem ud i rummet, også selv om du ikke kan se eller mærke dem, eller du kan bede om det ’inde i dig selv’ – de hører dig uanset 

 

Healing med enlge

 

Når du snakker med dem, så bed dem om at heale dig for noget specifikt eller bed dem ’bare’ om en generel healing. Du vil få det, som din krop har brug for nu og her uanset, og det bliver en smuk og dejlig oplevelse uanset 

Du vil opleve, at ærkeenglen Metatron stiller sig bag dig, Rafael til venstre for dig, Michael til højre for dig og ærkeenglen Gabriel ud for dig, uden at stille sig helt tæt. Der dannes således et helt kvadratisk healingsfelt med dig og din fysiske krop i centrum.

Englene vil trække sig lidt væk fra dig, men det er kun for at gøre healingsfeltet så stort som muligt. Prøv at se for dig, hvordan healingsfeltet tager form som en stor rudeformet krystal-diamant med din fysiske krop centreret indeni. Du kan få englene vist som menneskelignende skikkkelse med vinger eller opleve dem som store lysbevidstheder – det er helt op til jeres samarbejde, hvordan de viser sig. Der er ikke noget, der er mere rigtigt end andet, deres smukke energier vil blive formidlet uanset 

Sid med lukkede øjne og begynd så at mærke englenes healingsenergi og -lys en efter en:

 • Start med Metatron, som sender det smukkeste hvide og meget stærke lys ind i healingsfeltet og videre ind i din aura og din krop. Du vil måske mærke varme mellem skulderbladene eller mærke varme generelt i din krop.
 • Dernæst se og evt. mærk hvordan Rafael sender sit smukke grønne healingslys ind i healingsfelt, og hvordan lyset omkranser din krop. Du vil måske mærke, at der sker noget i kroppen et specifikt sted, og ellers tag bare i mod.
 • Herefter er det ærkeenglen Michael, der sender et meget smukt og blidt, men stadig også stærkt, lyseblåt lys ind fra din højre side. Igen – du behøver ikke kunne følge med, men bare vid at det sker.
 • Til sidst kommer Gabriel med en smuk lyserød farve – det sender hun ind i healingsfeltet og videre fra hende til dit hjertechakra, hvor det fordeler sig ud i resten af kroppen.

Sid bare og nyd healingen, for healingsenergierne breder og fordeler sig derhen, hvor der er mest brug for dem i din krop. Du vil måske få vist, hvordan der danner sig farverige energimønstre i healingsfeltet, eller hvordan de forskellige energier arbejder i din krop. Måske ser og mærker du ikke meget, men så bare vid at det sker uanset.

 

Healing med engle

 

Healing med engle er rigtig godt på mange områder, for ud over selve englehealingen vil du også føle, at du bliver løftet i vibrationerne. For uanset om du kan mærke energierne eller ej, så vil din fysiske krop og dit aurafelt blive ”eksponeret” for englenes meget højfrekvente healingsenergi. Det får dine celler og din krop som helhed til at vibrere med højere hastighed, så længe healingen står på. Derfor er healing med engle på sigt super godt for din spirituelle udvikling, for du bliver hurtigt vant til at kunne tage imod høje vibrationsenergier. Og bare rolig, det er på ingen måde skadeligt for kroppen, du vil ikke modtage mere, end du kan rumme . Ofte kan vi slet ikke mærke de umærkbare vibrationer, der er til stede ved healing med engle, men de er der.

Når du føler, du har siddet længe nok i energierne og healingsfeltet, så tak englene, så trækker de sig stille og roligt tilbage. Du vil måske også opleve, at det er englene, der trækker sig før, du når at sige til :-) 

Hvis du får vist nogle billeder, tegninger, ser nogle ting, får overrakt en ’gave’, en krystal eller andet, så skriv og tegn det rigtigt gerne på et stykke papir bagefter. Det er gode redskaber formidlet direkte til dig fra englene, og betyder, at det er noget du enten kan bruge i din hverdag, eller du kan få ’gaven’ vist som det, den også kan være: nemlig en gave – et tegn på englenes uendelige og store kærlighed til dig. En dejlig måde at have englekontakt på 

Rigtig god fornøjelse. Jeg håber meget, du har lyst til at prøve denne smukke healingsmåde. Både Metatron, Michael, Rafael og Gabriel er parate til, at du tager kontakten.

Får at vide, at jeg skal viderebringe englenes glæde, deres store vilje til at ville og kunne hjælpe og deres utroligt store kærlighed til dig – så hermed gjort med den største glæde  :-)

De kærligste hilsener,
Malene

 

Healing med engle

 

Healing med engle

 

 

Healing med engle

 

PS – jeg har indsat de forskellige billeder med det formål at vise dig, hvilke farver og energimønstre du måske får vist, evt. også hvordan englene vil vise sig for dig. Men lad det på ingen måde begrænse dig, for du får vist lige præcis det, der er brug for til din spirituelle udvikling.

Herudover er det ikke alle personer, der ser engle, farver og mønstre – og igen: det betyder ikke, at englene ikke er til stede, og at der ikke sker en healing. For det gør der i aller højeste grad  . Rigtig god fornøjelse endnu engang med healing med engle 


Brugeranmeldelse:

"1000 tak for en helt fantastisk og vildt oplevelsesrig dag. Meget har jeg efterhånden lært på dine gennemarbejdede (til mindste detalje) kurser, meditationer m.m., Malene, men ikke i min vildeste fantasi havde jeg drømt om, at et spirituelt samvær kunne opleves så stærkt og intenst som dette skytsengle kursus. WAUU - det skulle enhver opleve. Aldrig vil jeg glemme denne dag. Blown away!! og danser endnu på oplevelserne." - Randi Lej-Blicher, Åbenrå

Nuværende og tidligere kursister har givet hjemmesiden følgende bedømmelse: 4.9 ud af 5 mulige. Dette er baseret på 72 anmeldelser. Skriv en anmeldelse af websitet.Relaterede indlæg

4 Kommentarer

 1. Eva Pedersen
  18. april 2017 at 6:51 am - Reply

  Hejsa .
  Hvor ville jeg gerne hvis det blev indtalt , jeg har så svært ved at læse , huske og samtidig slappe af .
  Ha en go dag .
  Mkh Eva

  • Malene Ratajczak
   25. april 2017 at 2:19 pm - Reply

   Kære Eva,
   Det vil jeg tage til efterretning, kan godt forstå det skrevne ord kan være svært at overskue i forbindelse med en healing samtidigt.
   Kærlige hilsener
   Malene

 2. Linda Thule Bang
  2. juli 2018 at 11:07 pm - Reply

  Hej Malene.
  Så fik jeg givet mig selv gaven – engle healing som du har beskrevet oven for. Det var en helt igennem fantastisk
  gave. Jeg brugte dagen på at huske navne og farver, så jeg ikke skulle kigge på teksten men kunne nyde oplevelsen.
  Jeg så farverne, og der kom også en sætning og et par ord. Det havde jeg slet ikke forventet. Først kom farverne
  hvid og gylden, så kom ordet kærlighed og derefter kom den rosa farve. Lidt senere kom sætningen – læg så de hænder på din nakke, og det gjorde jeg selvfølgelig ? og så kom den grønne farve. Jeg fik det som om jeg havde gåsehud i hovedbunden og på mine arme – en sjov fornemmelse for der var dejlig varmt, der hvor jeg sad. Pludselig kom ordet rosa quartz? Hvad alt dette betyder har jeg ingen anelse om, men det var en dejlig oplevelse, som helt sikkert skal gentages. Jeg er SÅ overbevist om, at englene var hos mig og healede mig.
  Tak Malene og englene ???

  • Malene Ratajczak
   3. juli 2018 at 12:34 pm - Reply

   Kære Linda – hvor er det dejligt, at du kunne bruge healingen og skabe så meget englekontakt. Rigtigt mange tak for feed-back :-). Også et stort ‘god vind fremover’ med englene. De kærligste hilsner, Malene

Skriv en kommentar