Heart Power

Dette englekursus handler om engleverdenen og de forskellige typer engle og deres energier. Mærk og se hvordan de kan – og utroligt gerne vil – hjælpe dig, både i din dagligdag men også til videreudvikling af din spiritualitet.

I løbet af kurset vil der være engle-meditationer og englehealing, og der vil blive åbnet op for personlig kontakt til forskellige engle, som du kan samarbejde med hjemme efter kurset  

På kurset vil du også få et sæt af mine smukke englekort helt GRATIS. Du får dermed 43 dejlige engle-øvelser, du kan lave derhjemme og få endnu mere kontakt  . Prøv evt. at se englekortene her: https://malene-ratajczak.dk/englekort/

 

 

Nederst på denne side kan du læse inspirerende udtalelser om kurset fra tidligere kursister

regnbue_linie

Englekursus – indhold

  • Introduktion til englekontakt – hvad er hvad? 
  • Hvad kan englene egentligt hjælpe os med?
  • Hvad forhindrer englekontakt?
  • Hvad er psykiske sanser, og hvorfor er de vigtige i forhold til englekontakt?
  • Vi arbejder med ærkeenglene Michael og Rafael, solenglen Celeste og healingsenglen Anastasia
  • Forskellige måder at skabe og opleve englekontakt – hvordan gør man, og hvad kan forventes? 
  • Guidet engle-meditationer, hvor du mærker englenes store kærlighed, nærvær og healende lys
  • Guidet opgraderings-meditation
  • Kodning af krystal til engleenergi og kontakt derhjemme
  • Udlevering af skriftligt kursus-materiale

regnbue_linie

Dato: Søndag den 4. juni 2023 kl. 10.00 – 16.00

Sted: Aabenraavej 45A, 6100 Haderslev

Pris: 1.600,- kr. inkl. moms

 

Tilmeld kurset her ➔

 

Husk at checke dit spamfilter, hvis du lige efter din tilmelding ikke modtager en mail med bekræftelse på deltagelse og betaling af kurset.regnbue_linie

Du bedes medbringe evt. indesko/sanddaler samt egen mad til frokost. Der vil være te, kaffe m.m. til rådighed i løbet af dagen.

Jeg glæder mig meget til at hjælpe med at åbne op for samarbejdet mellem dig og de dejlige engle-energier, som omgiver os

 

Mange kærlige hilsener
Malene Ratajczak

 

Hvis du allerede nu har lyst til at læse og lære mere om engle, så har jeg lagt flere artikler ud i min blog, som du finder ude til højre. Prøv bl.a. at læse om, hvordan du skaber kontakt til viljesenglene her, eller hvad ærkeenglene Gabriel, Ariel, Rafael og Michael har at sige. Rigtig god fornøjelse  

 

Solenglen Celeste

Billedet er malet af Henriette Küentzle

 

regnbue_linie

Udtalelser fra tidligere kursister:

 

Malinah Viktoria R. Kofoed, Jordrup:

Jeg tog på dette kursus for at få mere vejledning i, hvordan man åbner op for englene og arbejder med dem. Det var jeg så glad for, at jeg gjorde, man bliver set og hørt af Malene, og man er i gode og kærlige hænder.

Det var et super godt kursus og jeg har bare kløet på herhjemme, englene står jo nærmest og tripper på sidelinjen, når jeg skal i kontakt :)

Jeg gik fra kurset med masse af ny viden og mod til at gå min spirituelle vej sammen med mit engle team.

 

Dithe Drengsgaard, Skanderborg:

Kære Malene

Sikke et givende kursus, jeg havde meldt mig til i lørdags . Jeg var helt fyldt op af engle-healing og positive indtryk, da jeg kørte hjem til Skanderborg.

Du har en meget varm – uhøjtidelig og kærlig måde at formidle på – tusind tak . Jeg vil absolut gerne med på et kursus hos dig igen

 

Lisabell Rasmussen, Fredericia:

Det var en fantastisk oplevelse at deltage på englekurset. Jeg oplevede en meget tæt og intens kontakt til englene, som jeg ikke tidligere har prøvet. Det har gjort, at jeg nu efterfølgende har let ved at få kontakten til englene, også selv om jeg er alene, og opleve den meget smukke energi.

Jeg har ikke tidligere oplevet at have dufte med ind over ved meditation, men oplevede en duft af hvid lilje, da vi lavede en af meditationerne på kurset.

Så tusind tak for dette magiske kursus til dig, Malene. Du formår at skabe en dejlig stemning, og der er ingen tvivl om, at du har en power og en kæmpe indsigt i de ting, du laver.

 

Jette Morsing, Haarby:

Kære Malene,

Tak for et fantastisk englekursus i lørdags. Det var en ny og vanvittig spændende verden, der åbnede sig :-). Jeg bliver nødt til at fortælle dig, at da du bad os bede englene om at heale et fysisk sted på vores krop, bad jeg om energi til mine knæ, som er ødelagte af fald på ski. Smerterne er godt halveret!!! Jeg er helt overbevist om, at englene skal følge mig resten af mit liv.

De aller bedste hilsner, Jette

 

Heidi Hansen, Vojens:

Tak for et meget berigende og spændende englekursus, som i mit tilfælde har givet eftertanker til reflektion om mit eget ståsted. Jeg synes, du er en god underviser på en spændende måde, og endnu en gang tak for din meget fine clairvoyance, som ramte meget rigtig.

Kærlig hilsen, Heidi

 

Jeanette, København:

Kære Malene,
Af hjertet tak for et fantastisk englekursus hos dig i går sammen med skønne engle og søde mennesker. Du er en dygtig formidler på alle planer. Vi tog op og så huset om aftenen og gik en tur i den regnfyldte skov og al tvivl forsvandt! Jeg var åben og følte mig et med skoven takket været clairvoyancen og dagen med englekursus hos dig.

 

Tina Jensen, Glamsbjerg:

Tusind tak for et inspirerende englekursus. Det var super inspirerende at være hos dig, du har et meget behageligt væsen og er så dejlig at være i selskab med. Føler meget at “du ser lige ind i mig”. Jeg er jo ikke i tvivl om inderst inde, at englene eksisterer, men som du jo sagde, tvivler jeg alligevel, fordi der ikke er noget håndgribeligt, men at jeg skulle tage et valg. Jeg VIL tro på, at de eksisterer, og at de kan hjælpe mig videre i min færd – tak fordi du satte tingene “på spidsen” og bad mig vælge. Jeg vil det SÅ gerne. 

Jeg er sikker på, at jeg har brug for at komme til dig flere gange endnu, så vi ses en dag igen.

Kærlige hilsner
Tina

Englekursus

Billedet er malet af Henriette Künztle


Brugeranmeldelse:

"1000 tak for en helt fantastisk og vildt oplevelsesrig dag. Meget har jeg efterhånden lært på dine gennemarbejdede (til mindste detalje) kurser, meditationer m.m., Malene, men ikke i min vildeste fantasi havde jeg drømt om, at et spirituelt samvær kunne opleves så stærkt og intenst som dette skytsengle kursus. WAUU - det skulle enhver opleve. Aldrig vil jeg glemme denne dag. Blown away!! og danser endnu på oplevelserne." - Randi Lej-Blicher, Åbenrå

Nuværende og tidligere kursister har givet hjemmesiden følgende bedømmelse: 4.9 ud af 5 mulige. Dette er baseret på 72 anmeldelser. Skriv en anmeldelse af websitet.