Hvad er fjernhealing?

Hvad er fjernhealing?

Mange tror, at fjernhealing er mindre virksom end en healing, hvor healeren er til stede. Jeg oplever derimod ofte fjernhealing som værende en meget, meget stærk healingsmåde.

Det skyldes, sådan som jeg oplever det, at jeg som healer ikke fysisk er tilstede, og derfor kan alle energier gå direkte fra kilden til personen, der skal heales.

Du kan evt. læse meget mere om, hvad der konkret foregår energimæssigt ved en fjernhealing i min blog-artikel: “Fjernhealing – hvorfor virker det… og endda rigtigt effektivt?“.

Hvordan foregår en fjernhealing hos mig?

Fordelen ved en fjernhealing er, at det kan foregå hjemme hos dig selv i vante omgivelser, og gerne mens du ligger ned, evt. lige inden du skal sove.

Jeg aftaler altid på forhånd tid og sted, samt jeg sender en sms til dig umiddelbart før, jeg går i gang. Jeg starter aldrig en fjernhealing uden dit samtykke og uden du ved, hvornår jeg starter

Undervejs i healingen vil jeg skrive ned, hvad der foregår energimæssigt, hvilke områder jeg ser bliver healet, med hvilke farver og energier det sker, og hvilke blokeringer der evt. bliver opløst.

 

Hvad er fjernhealing

Billede malet af Henriette Küentzle

 

Det sker under selve healingen

Der er en række områder, jeg altid scanner og healer, inden jeg kigger på de andre blokeringer, og det er:

– Jordforbindelse
– Kigger på dine chakraer, renser og afbalancerer dem
– Jeg stiller ind på dine auralag og ser hvordan ‘status’ er på dem
– Dit æterlegeme og aura vil blive renset og tilført energi – det er altid en helt utrolig smuk proces

Herefter går jeg i gang med de mere ‘individuelle’ ting, der skal heales.

Jeg samarbejder altid med forskellige engle undervejs, og det er også med til at gøre healingen til en utrolig smuk og omsorgsfuld proces. Jeg ser og mærker omfanget af de energier og farver, krystaller og andre healingsenergier, der bliver anvendt.

Opfølgning på fjernhealingen

Jeg laver altid en opfølgning på fjernhealingen for at sikre mig, at alt er som det skal være. Når vi aftaler tiden til selve fjernhealingen, aftaler vi også, hvornår jeg kan ringe til dig dagen efter, evt. 2 dage efter som det passer ind. Så gennemgår vi kort, hvad du oplevede, og hvad der skete fra min og englenes side.

3 x fjernhealing med nogle få dage i mellem

Jeg laver fra tid til anden aftale om et mindre forløb på 3 fjernhealinger i løbet af fx. 2-4 uger. Det har vist sig at være meget effektivt ved sygdomme som hovedpine, migræne og ondt i mave eller organer.

Der sker noget forskelligt ved hver healing, men den samlede sum af energitilførsel- og påvirkning er meget effektiv.

Også her ved 3 aftalte fjernhealinger ringer jeg til dig efter hver fjernhealing, igen for at høre hvordan du har det og samtidig også for at videreformidle det, jeg så og fik at vide.

 

regnbue_linie

Udtalelser fra tidligere klienter:

 

Signe, Svendborg:
Kære Malene, jeg er så dybt taknemmelig og rørt over, hvor meget dine 3 x fjernhealinger har kunnet hjælpe mig. Siden en hjernerystelse for fire år siden har jeg døjet med kronisk hovedpine. Det kunne tælles på én hånd, hvor mange hovedpinefri dage jeg havde haft på de fire år.

Det var lige indtil jeg fik kendskab til arbejdet med engle og dine healinger.

I løbet af den sidste halvanden måned siden første fjernhealing er hovedpinen reduceret i en grad, som jeg aldrig havde turde drømme om kunne lade sig gøre. Jeg har haft SÅ mange dage efterfølgende helt uden hovedpine, og de fleste dage har jeg glemt, at jeg plejer at være syg.

For første gang i 4 år har jeg duftet til, hvordan det føles at være ubesværet og smertefri. Ord kan ikke beskrive, hvor taknemmelig jeg er. Jeg har fået troen tilbage. Jeg ved helt ind i mit hjerte, at jeg bliver helt rask nu. Tak 

Kærlige hilsner og engleknus
Signe

 

Simone Moos, København:
Jeg ville bare sige 1000 tak for din fantastiske fjernhealing! Jeg har de sidste mange uge, efter jeg fik din behandling, haft mere energi og overskud. Det er som om, at der er løftet en stor sten fra min skulder. Det er så dejligt ikke at være træt hele tiden men at være fuld af energi. Jeg er så taknemlig for din hjælp. Jeg tænker tit på dig og sender dig en kærlig tanke. Du er helt fantastisk 

 

Gerda Splidsboel, Varde
Hej Malene – tak for fjernhealingen, jeg kunne føle, at der var nogle bevægelser omkring mig, og dagen efter var kroppen bare øm. Men i dag og stadig her til aften har jeg det bare så dejligt, det er længe siden, at jeg har haft det så godt. Kan anbefales, det føles godt – tak Malene, jeg kommer til dig igen.

 

Helle Ratgen, Haderslev
Tusind tak for en meget powerfuld fjernhealing. Jeg mærkede en stor grounding, især af ben og hofter (benene er stadig meget tunge!!), dette bredte sig til maven og opefter. En kæmpe ro kom der over hele kroppen (tiltrængt), og jeg er fuldt afslappet nu. Jeg så mange skiftende farver undervejs, hvidt, lilla, grønt, rødt og gult. Tak for en skøn oplevelse  

 

Pia Baade, Års
Tusind tak for en mærkbar healing. Jeg havde SÅ mega ondt i går aftes, så jeg sad og healede med og sugede til mig, og minsandten om ikke jeg fik lidt ro i kroppen, og jeg kunne efterfølgende endelig falde i søvn og har for første gang i laaaang tid sovet hele natten i gennem 

 

Angelica, Skive
Fantastisk! Havde en dirren/pirren i arme og ben og fik en slags spændt “krampe” i hele kroppen. Svært at forklare, føltes ubehageligt, men jeg var noget så dejligt afslappet bagefter. Føltes som om jeg lå og flød ovenfor min egen krop og fik fantastiske billeder for mit indre. Blandt andet en krystalklar/ sølvfarvet engel på en lysende trappe, når jeg sagde tak for healingen – hun smilede og vinkede bare til mig 

Tusind tusind tak for dette 

 

Anette Kjærgaard, Holstebro
Kære Malene – jeg har været så heldig at vinde en englehealing hos dig, og vil derfor gerne sige kæmpe tak til dig og englene for en vidunderlig fjernhealing, hvor Maria Magdalena og Maria var tilstede. Jeg havde inden healingen ikke fortalt, at jeg for 5-6 uger siden var på et Reiki-kursus, hvor netop disse to engle var indover. Og siden har jeg været meget inspireret og interesseret i disse skønne engle og deres feminine energier. Så det var stort, at netop disse 2 engle deltog i fjernhealingen – af hjertet tak 

Healingen var så stærk, men samtidig både nænsom og kærlig. Jeg så det smukkeste lilla og turkise lys, der fortsatte ud i det smukkeste og klareste hvide lys. Jeg havde en rislende fornemmelse i hele kroppen, på et tidspunkt som om jeg svævede. Der blev forløst en masse blokeringer, mærkede det meget omkring hjertechakraet og det 3. øje. Tårerne trillede, og jeg var meget påvirket på et tidspunkt, da der virkelig kom forløsning. Herefter føltes det som den varmeste krammer, der omfavnede hele kroppen – så smukt og næsten ubeskriveligt 

Er så taknemmelig for at måtte få denne fantastiske oplevelse, også så ydmyg overfor den store proces, det har sat gang i min spirituelle udvikling – af hjertet tak . Tak for dig, Malene, du smukke sjæl, jeg vender helt klart tilbage igen.

Englestøv og knus fra Anette

 

Lone Birkmose, Ladelund i Tyskland
Let som fjer og kun eksistent som en celle, en bevidsthed og en del af det hele, masser af kærlighed og boblende glæde. Fibonacispiraler tror jeg, jeg kan kalde det, som jeg ser med mit tredie øje og ligesom lyskugler, der afleverer det, som ikke kan bruges hos kilden . Dejligt samt en aktivering af min hænder midt i det hele. Og wauw – der var gang i grounding og universel connection . En sjov lille detalje, der var en, der lige blidt men hurtigt drejede mit hoved lidt mod højre og derefter førte det stille og roligt tilbage igen i udgangsposition 

 

Ulla H. Jensen, Middelfart
Stor tak til dig Malene, fordi du tilbød en ekstra fjernhealing af min ryg, efter at en bilist kørte ud foran mig, og jeg måtte tage nogle utilsigtede vrid i ryggen for at undgå at blive ramt.

Ligesom første gang var det en helt speciel oplevelse, er stadig vildt benovet over, hvilken effekt en fjernhealing kan have på en smertende ryg, har ikke ord for det, er bare helt fantastisk.

Er igen så godt som smertefri, og det helt uden brug af smertestillende medicin.

Min anden fjernhealing var helt anderledes end den første. Denne gang fornemmede/så jeg en masse små, hvide prikker, der eksploderede i et sandt farveorgie, var omgivet af dufte og et lys så strålende og varmt, at det ikke kan beskrives. Tillige fik jeg lige et kort glimt af min mormor, som har været død i mange år.

Hvis du går med problemer/smerter, og du gerne vil gøre noget godt for dig selv, så tøv ikke med at tage kontakt til Malene, jo før jo bedre.

Kærlig hilsen og 1000, 1000 tak fra
Ulla

 

Mia Lion Schiøler, Stege
Jeg tog mine hunde og gik ud i naturen, hvor jeg elsker at være og finder min naturlige ro, og mine ben startede med at snurre på en sjov måde, ikke ubehageligt. Gik videre ned på stranden, hvor jeg gik flere km uden træthed og smerter, har jeg ikke kunnet siden 2012 pga. voldsom skade i ben. Gik hele turen med en ubeskrivelig ro i kroppen, ro i hoved og blik.

Det var noget af en oplevelse… Tak 

 

Susan Bruun, Århus
TAK . Jeg bad om specifik hjælp for en ikke så rar hjertebanken, som jeg allerede havde inden healingen. Det fik jeg, og jeg mærkede engle kilde mig i håret i en halv time, og jeg så en dejlig engel svæve hen imod mig, følte mig elsket og beskyttet. Sådan en skøn energi der er – tak igen, måske er jeg ved at åbne for mit indre syn, for det er første gang i mit liv, jeg har set en engel så klart, det har før været flygtige glimt   

 

Kiss Corse, Sorø
Tak . Jeg havde en utrolig varme i mine arme og en smule følelsesløshed/prikken i mine fingre. Varmen fortsatte ned til benene. Jeg fik et glimt af noget varmt lys, hvor en sommerfugl med menneskelig krop kom frem af (hvis det giver mening :-)). Varmen forsvandt efter 14 min., men jeg havde det dejligt afslappet i kroppen bagefter og har sovet fantastisk i nat  

 

Dorthe Dahl, København
Kære Malene – tak for en rigtig dejlig fjernhealing – og ikke mindst en smuk oplevelse. Min krop blev indhyllet i de smukkeste energier på den mest kærlige og nænsomme måde. Energien fik løsnet op for kroppens skavanker, og jeg blev ført tilbage til et tidligere liv i Ægypten. En forløsning for krop, sjæl og sind.

Af hjertet tak for en dejlig oplevelse.

Kærligst, DortheBrugeranmeldelse:

"1000 tak for en helt fantastisk og vildt oplevelsesrig dag. Meget har jeg efterhånden lært på dine gennemarbejdede (til mindste detalje) kurser, meditationer m.m., Malene, men ikke i min vildeste fantasi havde jeg drømt om, at et spirituelt samvær kunne opleves så stærkt og intenst som dette skytsengle kursus. WAUU - det skulle enhver opleve. Aldrig vil jeg glemme denne dag. Blown away!! og danser endnu på oplevelserne." - Randi Lej-Blicher, Åbenrå

Nuværende og tidligere kursister har givet hjemmesiden følgende bedømmelse: 4.9 ud af 5 mulige. Dette er baseret på 72 anmeldelser. Skriv en anmeldelse af websitet.