Jordforbindelse er super vigtig

Jordforbindelse: For lidt eller mangel på energimæssig jordforbindelse udmønter sig i ekstraordinær træthed, mangel på fokus, man synes ikke at kunne overskue tingene, hurtigere stress-situationer og meget andet. Nogle føler, at de i bogstaveligste forstand mister jordforbindelsen.

Når man begynder at arbejde bevidst med sin spiritualitet, er det mere end vigtigt at få jordforbindelse nok. Det uanset om man arbejder med sin spiritualitet på den lange bane ved f.eks. at meditere derhjemme, deltage i kurser fra tid til anden, være sammen med andre spirituelle personer eller andet, eller om man f.eks. lige skal deltage i en fjernhealing eller skabe englekontakt, dvs. på den korte bane.

Den spirituelle jordforbindelse kan etableres og vedligeholdes på flere måder, hovedsageligt ved at komme ud i naturen og/eller lave nogle daglige visualiseringsøvelser.

Visualiseringsøvelser, der giver jordforbindelse

Når du laver disse visualiseringsøvelser, kan du – hvis du er energi-sensitiv – vælge at følge med i energiens bevægelser og dynamik og tage den tid, som det tager for energien at etablere sig/forbinde sig.

Men du kan også – især hvis du ikke kan mærke energier – visualisere den røde farve og så stole på og have tillid til, at energien fordeler sig, som den skal.

Uanset behøver det ikke tage lang tid at skabe sig jordforbindelse via visualiseringsøvelser, og herudover kan det jo gøres næsten alle steder i alle situationer.

Du gør sådan:

 • Visualisér, at du trækker den røde farve op fra jordens indre op gennem begge ben og binder den fast til dit haleben – kan gøres både med åbne eller lukkede øjne.
 • Det er også muligt at visualisere den modsatte vej, nemlig ved at lave forgreninger fra begge fødder ned til jordens centrum, ligesom et stort træ og dets rodnet – kan gøres både med åbne eller lukkede øjne.

Spirituel jordforbindelse

 

Naturen

Naturen er fænomenal til at give os jordforbindelse, og der er – som det ses nedenfor – mange forskellige måde at få det gjort på.

Kan du i en periode ikke komme ud i naturen, så brug visualiseringsøvelserne ovenfor eller lav gerne en kombination.

Vælg en eller flere af nedennævnte:

 • Gåture
 • Bare fødder på græs
 • Cykle, især ud i naturen, til skov, vand, mark og strand
 • Stå med benene i vandet ved stranden, træk evt. den røde farve op eller lad dig forbinde nedadtil
 • Skoven, bl.a. ved at omfavne træer (”tree-hugging”) 
 • Læg på græsset en dejlig solskinsdag og bare sug til dig af jordens og solens energi

 

jordforbindelse

 

Englene

Du kan til enhver tid bede englene om at hjælpe dig med at skabe jordforbindelse. De gør det med stor glæde. Bare snak helt naturligt med dem.

Du kan evt. også her prøve at følge energien, hvis du er energi-sensitiv . Hvis du ikke er, så drejer det sig igen om at have tillid til, at jordforbindelse bliver etableret.

 

jordforbindelse

 

Diverse

Denne metode er en af min yndlingsmåder at få jordforbindelse på . Den er hurtig og meget effektiv. Den er måske lidt mere kortsigtet end de daglige ture ud i naturen, men til gengæld går den som nævnt hurtig, og den kan laves så godt som hvor som helst.

Du gør sådan:

 • Stamp i jorden, lige som når man varmer op til sport 

 

Sjælsjordforbindelse

Sjælsjordforbindelse er en utrolig god ting at lave fra tid til anden. Hvor den almindelige jordforbindelse typisk forbinder os med energierne i rodchakraet og derfra op langs vores spirituelle rygsøjle og videre ud i auraen, så forbinder sjælsjordforbindelsen os med vores energi helt nederst fra Jorden videre op i gennem vores fysiske krop og går gennem kronechakraet op i Universet. På denne måde bliver vores energier samlet fra Jorden til Universet, og vi bliver afbalanceret energimæssigt omkring vores spirituelle rygsøjle. Det er en jordforbindelse, der vil noget  

Du gør sådan:

 • Træk den smukkeste kobberfarve op gennem begge ben, hele vejen op gennem knæene, maven, ryggen, brystkassen, ud i begge arme, op gennem halsen, hovedet og videre ud gennem hovedet op i universet. Farven skal fylde hele din fysiske krop ud.

 

Hvis du er interesseret i at lave flere visualiseringsøvelser, der gavner dig og dit energisystem, så prøv at læse denne >>blog-artikel, hvor der er flere smukke og effektive selvhealingsøvelser nævnt 

 

Mangler DU jordforbindelse?

Hvis du ved eller kan mærke, at du mangler jordforbindelse, så udover de nævnte øvelser hjemme og ude i naturen, er du meget velkommen til at bestille en tid hos mig til 1 time clairvoyance/healing. Jeg stiller altid ind på din aura, og der ses mangel på jordforbindelse lige med det samme. Så taler vi om, hvad årsagen er, og hvad du kan gøre ved det derhjemme.

Herudover sørger jeg for, at din energimæssige jordforbindelse kommer helt på plads i løbet af den healing, jeg laver.

Det er altid en stor lettelse for folk, når de begynder at mærke, at der energimæssigt er forbindelse til jorden igen  

 

God fornøjelse med øvelserne 

Kærlige hilsener,
Malene


Brugeranmeldelse:

"1000 tak for en helt fantastisk og vildt oplevelsesrig dag. Meget har jeg efterhånden lært på dine gennemarbejdede (til mindste detalje) kurser, meditationer m.m., Malene, men ikke i min vildeste fantasi havde jeg drømt om, at et spirituelt samvær kunne opleves så stærkt og intenst som dette skytsengle kursus. WAUU - det skulle enhver opleve. Aldrig vil jeg glemme denne dag. Blown away!! og danser endnu på oplevelserne." - Randi Lej-Blicher, Åbenrå

Nuværende og tidligere kursister har givet hjemmesiden følgende bedømmelse: 4.9 ud af 5 mulige. Dette er baseret på 72 anmeldelser. Skriv en anmeldelse af websitet.Relaterede indlæg

2 Kommentarer

 1. Lene
  1. december 2019 at 11:04 pm - Reply

  Vil bare lige sige mange tak for en skøn healingsproces, jeg fik her til aften. ?‍♀️ Dejligt med bedre balance i mit indre kaos. Det var virkelig tiltrængt. Godnat og sov godt. ❣️ Glædelig 1 søndag advent. ❣️?️✌️?‍♀️

  • Malene Ratajczak
   16. september 2020 at 8:58 am - Reply

   Kære Lene, ser lige først dit indlæg nu. Men rigtigt mange tak for dit feed back, jeg er meget glad for at høre, at healingen kunne hjælpe dig. Kærligste hilsner, Malene

Skriv en kommentar