Julekalender 2021

Så er der en dejlig kærlig og spirituel julekalender parat til dig fra mig og englene. Den er fuldstændig gratis (og du bliver ikke automatisk skrevet op til mit nyhedsbrev eller andet :-))

Jeg har hygget mig rigtig meget sammen med englene om at lave kalenderen, som fylder 1 A4-side enten i billedeformat eller som PDF-fil, se mere nedenfor.

En enkel kalender med 24 små daglige opgaver, som bl.a. har til formål at:

  • Give glæde – både til dig selv, men også til andre
  • Gøre dig i godt humør
  • Give dig energi og mere overskud i en måske travl julemåned
  • Fjerne al evt. stress, som julen også kan føre med sig
  • Vise dig englenes kærlighed og nærvær
  • Give dig rigtig meget egenkærlig men i høj grad også får din næstekærlighed i spil, begge dele helt stille og roligt
  • Give dig sjælsglæde og indre ro

Alle daglige øvelser, healinger, tiltag m.m. kan laves inden for en overskuelig tid, ofte skal der ikke mere end 10-15 min. til, måske endda mindre. Og hvis du vælger at lave opgaverne, så er jeg sikker på, at du ikke bare kommer i julestemning, men også at du hygger dig rigtig meget undervejs.

 

 

Hvis du har lyst til at modtage min spirituelle julekalender, så kan du modtage den enten i PDF-format, hvor den som nævnt fylder 1 A4-side, eller du kan downloade den som billede til din telefon. Det kan gøres ved at klikke på en af de orange bjælker her nedenfor:

 

Hent julekalender som PDF ➔

Hent julekalender som billede ➔

 

Hvis du vælger at printe kalenderen ud i farve og den bliver utydelig, så vælg at printe den i sort/hvid. Og ellers kan du downloade den som billede på din telefon og klikke ind på den hver dag :-)

Rigtig god fornøjelse med kalenderen og de små ‘opgaver’, jeg håber, du kommer til at nyde dem, roen, glæden og englenes nærvær

Du er meget velkommen til at skrive til mig på [email protected], hvis der er en af opgaverne, der har givet der en særlig stor glæde. Det vil jeg glæde mig til, hvis du har tid og lyst, det er altid rigtig dejligt at læse og få indblik i andres oplevelser

Kærligst,
Malene