Julemeditation med englene

Jeg afholder 2 guidede julemeditationer af ca. 30-40 min. varighed og med en efterfølgende lille – men forhåbentlig dejlig – overraskelse i Haderslev:

Søndag den xx. december 20xx kl. 10.00 

 

Der er 8 pladser på hvert hold  

 

De 2 dages meditationer varer hhv. fra kl. 19.00 – 21.00 og fra kl. 10.00 – 12.00, inkl.  kaffe/te m.m. og netværking med de andre deltagere bagefter (selvfølgelig ganske frivilligt :-)).

Så har du tid og lyst til en hyggelig, meget dejlig og høj-frekvent healende meditation i englenes selskab og evt. efterfølgende dejligt samvær med de andre deltagere, er du hjertelig velkommen

 

Julemeditation

 

 

Pris: 250 kr., som betales kontant på dagen eller via MobilePay til 51 52 00 20.

Tilmelding via SMS/telefon til 51 52 00 20 eller mail til: [email protected].

 

Julemeditation

 

Det vil glæde mig rigtig meget at se dig

Mange kærlige hilsener

Malene  

 

 

 

 


Brugeranmeldelse:

"1000 tak for en helt fantastisk og vildt oplevelsesrig dag. Meget har jeg efterhånden lært på dine gennemarbejdede (til mindste detalje) kurser, meditationer m.m., Malene, men ikke i min vildeste fantasi havde jeg drømt om, at et spirituelt samvær kunne opleves så stærkt og intenst som dette skytsengle kursus. WAUU - det skulle enhver opleve. Aldrig vil jeg glemme denne dag. Blown away!! og danser endnu på oplevelserne." - Randi Lej-Blicher, Åbenrå

Nuværende og tidligere kursister har givet hjemmesiden følgende bedømmelse: 4.9 ud af 5 mulige. Dette er baseret på 72 anmeldelser. Skriv en anmeldelse af websitet.