Kanalisering

Jeg er utrolig glad for at arbejde med kanalisering og ser det som et helt unikt redskab til at have tæt kontakt med forskellige engle og andre bevidstheder i vores Univers.

Hvad er kanalisering?

Kanalisering kan i princippet sidestilles med clairvoyance, idet det kun er måden og hvorfra informationerne hentes, der er forskellig. Når man kanaliserer, skabes der en telepatisk kontakt til den spirituelle verden. Jeg har som oftest kontakt til forskellige ærkeengle, men arbejder også med de såkaldte opstegne mestre. Herudover kan der være kontakt til andre personificerede universielle energier, de såkaldte rumenergier.

Energierne taler telepatisk igennem mig, og herved kan forskellige former for budskaber viderebringes. Budskaberne eller informationen er meget personlige, ofte fyldt med kærlighed og glæde baseret på et ønske om at hjælpe den enkelte bedst muligt i den givne situation. Informationen kan komme som svar på konkrete spørgsmål, men det er også muligt at få information ned, som belyser den generelle situation her og nu uden at stille spørgsmål først. Andre gange, især ved rumenergierne, er det meget konkret information, der videregives om et givent emne.

Jeg går aldrig i trance ved en kanalisering, men spørger ind til, hvem der ønsker at komme med information. Informationen videregives herefter i direkte ordlyd uden omformulering.

 

Kanalisering

 

Sådan arbejder jeg med kanaliseringer

Jeg arbejder med kanaliseringer på forskellige måder og planer:

  • Til forskellige klienter: Det er muligt at få en hel session udelukkende med kanalisering af forskellige ærkeengle og opstegne mestre fra Mesterplanet. Ofte vil dine tilknyttede ærkeengle være de engle, som kanaliseres, og ikke nødvendigvis de ærkeengle, jeg arbejder sammen med til dagligt. En session kan også bestå af en clairvoyance-del først, hvorefter jeg spørger ind til, om der er nogle budskaber fra Mesterplanet, der skal kanaliseres, eller omvendt. Det er helt op til os, hvordan vi sammensætter den time, som er til rådighed. Som regel er det meget tydeligt for mig, lige så snart klienten træder ind af døren, hvor fokus skal lægges.
  • Jeg bruger også kanalisering, når jeg afholder guidede healingsmeditationsaftener.
  • Jeg laver forskellige typer kanaliseringer, herunder skriftlige, til mine kursister i løbet af de mødegange, de er hos mig. Det giver personlig indsigt og vejledning Healing
  • Herudover arbejder jeg med kanalisering for mig selv, idet jeg fra tid til anden kanaliserer f.eks. digte, får information om diverse healingsmetoder- og redskaber samt mange andre typer konkret spirituel information. Jeg kanaliserer mange forskellige typer engle og andre universielle bevidstheder, lige fra ærkeengle, opstegne mestre, solengle, Ashtar, Plejade- og Sirus-energier og mange andre. Jeg går højt op i dimensionerne og arbejder rigtigt gerne meget bredt.

 

Kanalisering

 

Jeg har blandt andet lært at arbejde med kanalisering hos Ilse Johannesen fra Den Gyldne Sol. Hun har også skrevet om kanalisering her.

Hvis du ønsker at læse en af mine kanaliseringer, f.eks. af ærkeenglen Rafael, så klik her kanalisering. Der findes mange flere, bl.a. af Gabriel, Sananda, St. Germain, Ariel, ude i højre side under Blog-indlæg, kanalisering.


Brugeranmeldelse:

"1000 tak for en helt fantastisk og vildt oplevelsesrig dag. Meget har jeg efterhånden lært på dine gennemarbejdede (til mindste detalje) kurser, meditationer m.m., Malene, men ikke i min vildeste fantasi havde jeg drømt om, at et spirituelt samvær kunne opleves så stærkt og intenst som dette skytsengle kursus. WAUU - det skulle enhver opleve. Aldrig vil jeg glemme denne dag. Blown away!! og danser endnu på oplevelserne." - Randi Lej-Blicher, Åbenrå

Nuværende og tidligere kursister har givet hjemmesiden følgende bedømmelse: 4.9 ud af 5 mulige. Dette er baseret på 72 anmeldelser. Skriv en anmeldelse af websitet.