Kanalisering

Jeg er utrolig glad for at arbejde med kanalisering og ser det som et helt unikt redskab til opnåelse af spirituel information, men også til at have den dejligste englekontakt.

Hvad er kanalisering?

Til forskel fra clairvoyance så er kanalisering (for mig), at alt det, der bliver ‘sagt’, bliver formidlet videre direkte som det siges, det uanset om det er på skrift eller mundtligt. Herudover skal der være en afsender, dvs. med navn og gerne ‘hjemsted’. Nøjagtig lige som i en sproglig tolke-situation. Der er en afsender, og en der tolker direkte det, der siges. Mine kanaliseringer foregår som regel på dansk, men indimellem kommer der også kanaliseringer på engelsk. Det vigtigste er, at alt bliver videregivet, som det siges.

Jeg kanaliserer mange forskellige typer engle og andre universielle bevidstheder, bl.a. ærkeengle, opstegne mestre, solengle, diamantengle, krystalengle, blomsterengle, skytsengle, Ashtar og Plejade- og Sirus-energier. Jeg går højt op i dimensionerne og arbejder rigtigt gerne meget bredt Healing

Energierne taler telepatisk igennem mig, og jeg skriver altid budskaber, information og indsigter ned med det samme på pc, så det meget nemt kan videregives bagefter.

Informationen kan komme som svar på konkrete spørgsmål fra mig, men det er også muligt at få information ned, som belyser forskellige emner uden at stille spørgsmål først.

Nogle gange er det ‘dem’, der presser på for at blive set og hørt, og de kan være utroligt insisterende på en rigtig glædelig og hjertelig måde, når der er noget, der skal kanaliseres og videregives Healing. Det kan både være såkaldte almene og brede indsigter, men også meget konkrete ‘faktuelle’ indsigter, f.eks. vedr. healing og healingsenergier.

Hvis det kanaliserede er konkret til en person, herunder evt. til mig selv, så videregiver jeg informationen i direkte ordlyd uden omformulering og altid med en tydelig afsender. Er det information til f.eks. noget af mit kursusmateriale, så vælger jeg at bruge informationerne som basis- og baggrundsviden eller, hvor det er hensigtsmæssigt, at skrive hele kanaliseringen ned med tydelig angivelse af afsender Healing

 

Kanalisering

 

Sådan arbejder jeg med kanaliseringer

Jeg arbejder med kanaliseringer på forskellige måder og planer:

  • Når jeg laver guidede meditationer, både til specifikke meditationsaftener, men også i løbet af mine dagskurser, både englekurser og Power Healing kursus. Her drejer det sig om mundtlig kanalisering.
  • Jeg laver også skriftlige kanaliseringer, bl.a. fælles skriftlige kanaliseringer til mine kursister i løbet af de mødegange, de er hos mig. Det giver indsigt og vejledning, samt videregiver englenes store kærlighed og glæde Healing
  • Herudover arbejder jeg med skriftlige kanaliseringer til mig selv, idet jeg fra tid til anden kanaliserer forskellige tekster og information, f.eks. om diverse healingsmetoder- og redskaber samt mange andre typer konkret spirituel information
  • Andre gange ønsker de eller jeg bare kontakt Healing. Og for mig er det en af de skønneste måder for englekontakt, der findes. Det er utroligt meget mere givende, end man umiddelbart forestiller sig.

 

Kanalisering

 

Jeg har blandt andet lært at arbejde med kanalisering hos Ilse Johannesen fra Den Gyldne Sol.

Hvis du ønsker at læse en af mine kanaliseringer, f.eks. af ærkeenglen Rafael, så klik her kanalisering. Der findes mange flere, bl.a. af Gabriel, Sananda, St. Germain, Ariel, ude i højre side under Blog-indlæg, kanalisering.


Brugeranmeldelse:

"1000 tak for en helt fantastisk og vildt oplevelsesrig dag. Meget har jeg efterhånden lært på dine gennemarbejdede (til mindste detalje) kurser, meditationer m.m., Malene, men ikke i min vildeste fantasi havde jeg drømt om, at et spirituelt samvær kunne opleves så stærkt og intenst som dette skytsengle kursus. WAUU - det skulle enhver opleve. Aldrig vil jeg glemme denne dag. Blown away!! og danser endnu på oplevelserne." - Randi Lej-Blicher, Åbenrå

Nuværende og tidligere kursister har givet hjemmesiden følgende bedømmelse: 4.9 ud af 5 mulige. Dette er baseret på 72 anmeldelser. Skriv en anmeldelse af websitet.