Karmisk healing

Hvad er karmisk healing?

Karmisk healing er en healing, hvor der på celleplan forløses tanker og følelser fra tidligere liv.

En karmisk healing er meget kraftfuld og virkningfuld baseret på sjælsenergier, kærlighedsenergier og tilgivelsesenergier. Det giver den smukkeste cocktail . Og så giver det plads til nyt smukt, smukt lys med nye og højere vibrationer.

Vi har alle utroligt meget energi i form af tanker og følelser fra mange tidligere liv i vores celler, og ofte ligger disse energier og forstyrrer os på det menneskelige plan i dag, dvs. menneske til menneske imellem, f.eks. mellem dig og et familiemedlem eller dig og en arbejdskollega. Og det vel at mærke uden, at vi har nogen anelser om, at der er nogle gamle energibindinger, der repræsenterer uhensigtsmæssige tanker og følelser hos begge fra tidligere liv. Det kan føre til daglige konflikter, irritation, vrede og mange andre negative følelser og handlinger.

Det er fuldt ud muligt at blive healet for dette – faktisk ser jeg det som en utrolig smuk healing hver gang, der finder en karmisk healing sted. Ikke mindst den gestus, det er fra dig som klient, der ønsker healingen.

Hvad sker der under en karmisk healing?

Under en karmisk healing ser jeg englene komme til stede og jeg ser, hvordan der bliver healet op med kærlighed og tilgivelse for samtlige tidligere liv, hvor du har noget udestående. For mig er det en sjælsaftale, der finder sted, når du vælger karmisk healing, enten ‘bare’ i forhold til dine tidligere liv, men ikke mindst hvor der er involveret en 3. person. Der bliver healet meget dybt på dig, og det vil have en positiv effekt på jeres nutidige relation. Alt bliver tilgivet og nærmest nulstillet. Så er det kun et spørgsmål om at kunne få det til at fungere i dagligdagen.

Jeg anser det ikke selv for hensigtsmæssigt at vide ret meget om de tidligere liv, da det kan gøre en ked af det, spekulativ og tankerne kan begynde at spinde etc. Og det er der ingen grund til, for vi er helt andre mennesker med et helt andet livs- og sjælsformål i dette liv i forhold til de tidligere liv.

 

 

Karmisk healing

 

Hvordan foregår en karmisk healing?

Karmisk healing kan hos mig enten foregå som:

1. En fjernhealing, hvor der bliver forløst tanker og følelser og gamle energibindinger, som ikke har nogen værdi mere. Ved en fjernhealing kan du  ligge sammen med f.eks. din ægtefælle/partner eller med dine børn og så lade energierne arbejde med det formål:

1. At forløse energier fra tidligere liv

2. At styrke jeres energibånd i dag på en dejlig og hensigtsmæssig måde

Jeg har altid englene med indover, og det er en utrolig smuk healing, som jeg altid beskriver, når jeg laver en tilbagemelding på healingen dagen efter. Utrolige smukke lysenergier, der bliver etableret.

Du kan også vælge ‘bare’ at være dig selv og få en generel karmisk healing. Også her sker der en utrolig lysenergiopgrading.

 

2. En fysisk healing hos mig, hvor du selv er på briksen, men hvor der heales op for de liv, som jeg som clairvoyant kan se og få at vide ikke længere gavner din videre spirituelle udvikling, eller i det hele taget ‘bare’ forstyrrer dit liv i dag. Det er sjældent, at jeg får samtlige tidligere liv vist, men jeg får vist healingen nærmest som en perlerække af tidligere liv, hvor der bliver healet op med forskellige styrke på forskellige følelses- og tankeområder.

Det er også muligt hos mig i Haderslev at komme 2 personer, hvor I begge kommer op på brikse og således kan heale jeres tidligere relationer op. Det er som før nævnt en utroligt smuk healing, og de personer, jeg foreløbigt har gjort det med, har været meget positivt berørte.

 

 

karmisk healing

 

Pris og bestilling

A. En fysisk karmisk healing hos mig i enten Haderslev eller København tager typisk en time, hvor vi i starten lige aftaler ‘rammerne’ + jeg stiller clairvoyant ind på dig og på dagens session. Pris er 1.050 kr for 1 session. Hvis I kommer 2 personer (kun Haderslev), så er den samlede pris 1.800 kr.

B. Ønsker du karmisk healing som fjernhealing, så er prisen 550 kr., hvilket inkluderer forsnak, healing og opfølgning på telefon. Hvis I er 2 personer, er prisen 800 kr.

 

Mange kærlige hilsner,
Malene

 

karmisk healing

 

Teksten på ovenstående billede refererer til, at når gamle karmiske bindinger og energier er neutraliseret, så er det faktisk ikke så svært at være venlig mod den eller dem, som man har haft et karmisk udestående med. Faktisk giver det grobund for meget ny lysenergi rent spirituelt og dermed for yderligere smukke hjerteåbninger.

Rent fysisk og menneskeligt vil der stadig være ting, hvor du skal arbejde med dig selv eller med din relation. Det skyldes, at vi har gamle vaner og overbevisninger, evt. forskellige kultur med indover.

Men det, der ligger på celleplan og feeder vores underbevidsthed fra tidligere liv er blevet healet/’neutraliseret’, og det betyder, at det andet arbejde alt andet lige er (lige) til at gå til. Du bliver ikke trukket baglæns hele tiden.