Hvad er klarsyn, og hvordan kan det styrkes?

Hvad er klarsyn?

Ordet ‘klarsyn’ dækker over begrebet klarsyn, som værende en form for clairvoyant begivenhed, f.eks. at afholde en klarsynsaften, hvor forskellige deltagere får clairvoyante beskeder af den clairvoyante. Eller at være clairvoyant, dvs. klarsynet.

Men ordet ‘klarsyn’ dækker også over begrebet ‘at se med sit 3. øje’. Og det er i denne betydning, jeg bruger ordet klarsyn nedenfor :-) . Man behøver ikke være clairvoyant på nogen måde for at kunne se med sit 3. øje, det kan man sagtens som ‘almindeligt’ menneske f.eks. via meditation eller som deltager på et spirituelt kursus m.m.

Vi har alle et aktivt 3. øje, det er kun et spørgsmål, om vi har lukket op for at bruge det. Det har de fleste af det, man kan kalde for spirituelle personer, som omfatter personer, der bruger sine spirituelle evner bevidst, hvad enten det er via klarfølelse, klarhørelse, klarsyn etc., eller som har en interesse i den spirituelle verden.

 

klarsyn

 

At se med klarsyn på 3 forskellige måder

Når jeg skriver om klarsyn, så bruger jeg som nævnt ordet i betydningen at se med sit 3. øje. Dvs. at der kan ses indre billeder, men også f.eks. engle, afdøde, energier, lysvæsner m.m.

Man kan have sit klarsyn aktiveret på 3 måder, dvs. se på 3 måder:

1. Med lukkede øjne = man ser indre billeder

2. Med åbne øjne = man ser ydre billeder, ofte i form af engle, afdøde, healingsenergier og lysvæsner

3. At bruge sit sjælssyn = se indre billeder men med åbne øjne

 

Ad 1 – med lukkede øjne
At se indre billeder med lukkede øjne er for de fleste forholdsvis nemt. Vi får vist billederne i 2 dimensioner, indimellem i 3 dimensioner, dvs. med dybde i.

Når vi ser billederne med det indre øje kan billedet være alt lige fra en appelsin (!) til et ufatteligt stort overblik over hele universet med f.eks. forskellige engle og forskellige proportioner indover. Der skal ofte en høj frekvens til, for at se de ’helt store’ billeder, men igen: det varierer fra person til person.

Nogle gange kan man få vist billeder i f.eks. 7 dimensioner – de er helt uendelig flotte og smukke, men de kan ikke gengives på et papir eller et lærrede, da vi som mennesker ikke kan greje de mange dimensioner.

Så at se billeder med sit indre blik kan altså variere meget fra gang til gang. Overordnet kan siges, at vores guider og engle kan sende både ‘simple’ billeder (som ofte er meget effektive til at beskrive en situation eller som et symbol) over i de mere fantastiske smukke og mere komplekse billeder, som enten ikke kan gengives, eller som gengives meget simpelt, f.eks. mht. proportioner, glans og kompleksitet. Men de giver modtageren (dig og mig  ) en utrolig dejlig følelse, at vi hører til, at genkende noget fra den universielle verden, at være elsket.

 

klarsyn

 

Ad 2 – med åbne øjne
Når vi ser spirituelle energier med de fysiske øjne, registreres disse med en forholdsvis lavfrekvent energi. Det sker fordi den spirituelle energi skal formidles gennem vores fysiske øjne og fysiske krop, som er begrænset i forhold til at kunne kapere højfrekvente energier. Det er bl.a. derfor, at vi, når vi fysisk ser f.eks. engle eller auraer, med vores fysiske øjne, ofte kun ser det i et splitsekund eller max. 20-30 sekunder ad gangen, da det ellers ville belaste vores fysiske krop for meget. Billeder og syn består af energier og vibration, og igen – vores fysiske krop formår ikke altid at indeholde store lys- og vibrationsmængder.

Der findes enkelte personer, der er født til at se energier i form af f.eks. engle hele tiden, men som jeg oplever det, er det et fåtal. Langt de fleste mennesker, der registrerer energier med åbne øjne/det 3. øje, ser kun de pågældende energier (engle, afdøde, healingsenergier, lysvæsner) ganske, ganske kortvarigt.

 

Ad 3 – at bruge sit sjælssyn
Når man bruger sit sjælssyn ses billederne/energierne med åbne øjne, men vises og ses alligevel ikke som et fysisk billede. Det er som at se billeder, energier, engle m.m. med sit indre øje, men det ses på afstand med de fysiske øjne. Det er svært at beskrive, og jeg kender ikke mange, der registrerer billeder og energier sådan.

Der kan sendes meget højfrekvente billeder, der er yderst præcise i både deres udtryk og deres energi-omfang, men som også modtages ’hurtigt’/i et splitsekund. Ofte er billederne fulgt op med information, som modtages samtidigt.

Billederne formidles gennem en persons 10+ auralag og bliver meget klare omkring 18. auralag. Billederne og det viste går fuldstændig uden om den fysiske krops formåen, både hvad angår åbne og lukkede øjne. Der bruges ingen fysisk energi på at modtage billederne. Og det vil sige, at den fysiske krop ikke belastes, heller ikke på sigt, men samtidig kan der gives og gengives yderst præcise billeder og energier m.m.

 

Hvordan fås eller styrker jeg mit klarsyn?

Det handler i bund og grund om at øve sig mest muligt og være i energierne mest muligt – selvfølgelig stadig med begge ben på Jorden :-) 

Man kan øve sig hjemme ved at lave egne meditationer eller forskellige visualiseringsøvelser, og så bagefter tegne eller male det man fik vist, mærkede, registrerede. Især det med at tegne og male har jeg set været meget åbnende for mange, mig selv inklusiv. Så bare anskaf en masse farveblyanter eller prøv at lege med akrylmaling på mindre lærreder :-) 

 

 

klarsyn

 

 

Det er også rigtigt godt til at styrke sit klarsyn at deltage i guidet meditationer sammen med andre personer eller deltage i forskellige spirituelle kurser. Der er som regel en meget højfrekvent atmosfære i disse situationer. De guidet meditationer kan også foretages derhjemme via YouTube m.m.

Lad dig heale af englene så tit og ofte du har tid og lyst. Det er foruden selve healingen og styrkelse af din englekontakt også med til at forhøje din frekvens over tid. At forhøje din frekvens vil sige, at din krop bliver vant til at håndtere flere og stærkere energier, herunder også dit 3. øje. Og dermed vil du kunne åbne op for at se, både indre og ydre billeder og energier.

Generelt kan siges, at du bare skal tro på det i begyndelsen, uanset i hvilken grad du ser indre eller ydre billeder og energier. Tro, at det er ‘rigtigt’ det, du tegner, eller det du har set. Hvis du begynder at tvivle, udvikler du dig for det første ikke, og for det andet så lukker du af for dine guider og engle, når de gerne vil viderebringe forskellige billeder og anden energi-information. Hvis du vælger at tro på det og være åben, så vil du udvikle dig over tid, og nogle gange går det endda rigtigt stærkt lige pludseligt.

Nogle mennesker opfatter det at se med øjnene, dvs. at se og registrere ‘virkelige’ engle m.m., som en større spirituel evne end at se indre billeder. Jeg er helt uenig :-). Dine guider og engle kan vise dig de smukkeste og mest ‘komplicerede’ billeder via dit indre blik. Billeder, som du ikke ville kunne se ‘ud af øjnene’. Billederne er ofte så smukke, komplekse og med forskellige farver, glans og former for proportioner, at de er utroligt svære at gengive som tegning eller maleri.

Det kræver en høj frekvens at modtage disse billeder, men giv aldrig op – du kan også sagtens få dem vist. Bare øv og øv på forskellig vis, vær i energierne.

Så stol på dine guider og dine egne evner. Gør hvad du kan for at udvikle dit klarsyn og hav derudover tillid til at du vil udvikle dit 3. øje og klarsyn, og få vist tingene på den måde, der er mest optimal for dig nu og her rent energimæssigt i forhold til din fysiske krops energivibrationer.

Jeg har skrevet en blogartikel om, hvad guidet meditationer gør af rigtig gode ting for din spiritualitet. Du kan finde den her ved at klikke på >>dette link. Du kan også læse mere >>her om at styrke din spiritualitet generelt. Hvis du klikker >>her kan du læse mere om englehealing, hvordan du gør og fordelene rent energimæssigt – rigtig god fornøjelse, hvis du kommer så vidt 

Kærlige hilsner,
Malene

 

Klarsyn

 


Brugeranmeldelse:

"1000 tak for en helt fantastisk og vildt oplevelsesrig dag. Meget har jeg efterhånden lært på dine gennemarbejdede (til mindste detalje) kurser, meditationer m.m., Malene, men ikke i min vildeste fantasi havde jeg drømt om, at et spirituelt samvær kunne opleves så stærkt og intenst som dette skytsengle kursus. WAUU - det skulle enhver opleve. Aldrig vil jeg glemme denne dag. Blown away!! og danser endnu på oplevelserne." - Randi Lej-Blicher, Åbenrå

Nuværende og tidligere kursister har givet hjemmesiden følgende bedømmelse: 4.9 ud af 5 mulige. Dette er baseret på 72 anmeldelser. Skriv en anmeldelse af websitet.Relaterede indlæg

4 Kommentarer

 1. Jennifer
  8. november 2017 at 4:13 pm - Reply

  Hejsa

  Jeg har prøvet at læse lidt på det mht. klarsyn. Og er lidt usikker på om hvor jeg skal placere mit klarsyn…hvis det er det, det er.
  Umiddelbart tror jeg at den kan placeres i den der sjæle-klarsyn-ting/kasse.
  For når jeg har set og oplevet ting af paranormalt fremkomst ser jeg det ikke som jeg ser alm. mennesker eller ting for den sags skyld. Umiddelbart er jeg ofte i tvivl om det er fantasi eller om det er rigtigt, da det umiddelbart er inde i mit hoved det foregår. Men under et clairvoyance kursus for lidt over 10 år siden fik jeg bekræftet at det ikke bare var fantasi. Så mit spørgsmål er…hvis man kan spørge….om hvor det skal placeres henne?

  • Malene Ratajczak
   11. november 2017 at 6:35 pm - Reply

   Hej Jennifer,

   Der er jo de forskellige typer af klarsyn, og man kan sagtens have 2 typer af klarsyn, som man bruger. Ud fra din beskrivelse lyder det til, at du også har sjælsklarsyn, som jo netop er svær at placere, da man ligesom kigger ‘ud’ af øjnene, men alligevel får billedet vist som værende inde i hovedet, men alligevel udenfor (! :-)). Håber du kan bruge svaret, eller spørger du bare igen, kærlige hilsener, Malene

 2. Julie
  22. november 2022 at 3:06 pm - Reply

  Hej Malene,
  Så dejligt at få sat ord på hvad jeg til tider oplever – ser indre billeder med åbne øjne, som er sjælssyn. Det giver god mening, for billederne kommer frem når jeg stiller spørgsmål til mig selv. Fx hvis jeg har glemt hvor jeg har lagt en ting, bliver det vist – ret hurtigt – i et billede, eller hvis jeg er i tvivl om hvilket valg jeg skal tage, så ser jeg vejen som et billede eller indre film. Selvfølgelig er denne evne blevet mere fintunet i takt med egen personlig rejse og udvikling.

  Tak for en god blog :-)

  • Malene Ratajczak
   23. november 2022 at 11:50 am - Reply

   Hej Julie,

   Hvor er det fint, at du oplever mange ting på den her måde, det er bare så super godt og pålideligt. Og rigtig mange tak for de fine ord, det blev jeg meget glad for at læse.

   De kærligste hilsner,
   Malene

Skriv en kommentar