Lær at heale med blomster og krystaller

Sjæl – en på samme tid stærk og powerfuld, men også helt utrolig kærlig energi

Det samme afspejler kurset: Et på samme tid stærkt og powerfuldt kursus med en hel unik energi i løbet af dagen. For på kurset kommer du til at lære din smukke, utrolig kærlige og meget store sjæl at kende fra flere forskellige vinkler. Og ved at lære den at kende, får du også styrket din sjælskontakt

Der er flere inspirerende udtalelser fra tidligere kursister nederst på denne side 

 

Sjæl som begreb – hvad er det for en størrelse?

Du lærer om begrebet ‘sjæl’ på det teoretiske plan, men vi kommer også i dybden med at lære vores sjæl at kende både som energi og bevidsthed.

I løbet af dagen vil du derfor helt naturligt også komme til at kende dig selv fra helt nye vinkler kombineret med mange nye indsigter omkring dig selv, dit/dine livsformål, og hvordan du kan bruge din sjæl meget mere til din Ny Tids spirituelle udvikling.

 

Sjæl

 

 

Sådan formidles din sjæls energier og indsigter til dig på kurset

Det bliver en utrolig dejlig dag med teori, guidet meditationer, healinger, selvindsigter og masser af lysopgradering fra den allerstørste kilde: nemlig din egen smukke sjælsenergi, som besidder en utrolig høj frekvens, og som samtidig er en uudtømmelig kærlighedskilde til dig som menneske.

 

Din sjæl er jo dig, og du er en del af din sjæl

Dette kommer jeg til at tale meget mere om og vise dig på kurset, hvad jeg mener

 

Sjæl

 

Helt konkret kommer vi til at snakke om disse emner

  • Teori om sjælen – hvad er den for en størrelse?
  • Hvad er sjælsudvikling? Betyder det overhovedet noget for mig som menneske?
  • Forskellen på sjælsenergi og sjælsbevidsthed.
  • Hvad er sjælskontakt, og hvordan kan den styrkes? Hvordan kan den svækkes?
  • Mærk og se din sjæl
  • Hvad er dine sjælsformål i dette liv? Er der kun et eller er der flere, varierer de i løbet af din tidslinje, kan de skifte undervejs?
  • Healing, aktivering og opgradering af din fysiske krop. Vi kommer til at arbejde med vores sjælslys som en (uudtømmelig ) power energikilde.
  • Opgradering af dine psykiske sanser til at kunne bruge sjælssanserne samt forstærkning af de ‘almindelig’ psykiske sanser, herunder bl.a. klarsyn, klarhørelse, klarviden.
  • Hvad er dit sjælssymbol, og hvad skal/kan du bruge det til?

Jeg glæder mit helt utroligt til dagen og til alle de indsigter, der vil blive formidlet på forskellig vis. Det bliver simpelthen så godt :-)

 

Sjæl

 

Antal pladser på sjælskurset

Der er plads til 8 personer

regnbue_linie

Søndag den 30. oktober 2022 fra kl. 10.00 – 16.00

Sted: Aabenraavej 45A, 6100 Haderslev

Pris: 1.600,- kr. inkl. moms

Tilmeld her ➔

 

Husk at checke dit spamfilter, hvis du lige efter din tilmelding og betaling ikke modtager en mail fra mig med vedhæftet kvittering samt bekræftelse på, at du er med på kurset.

regnbue_linie

Du bedes medbringe evt. indesko/sanddaler samt egen mad til frokost. Der vil være te, kaffe m.m. til rådighed i løbet af dagen.

Jeg glæder mig til at hjælpe dig med at opleve din sjæls kærlighed og samt formidle de smukke og ofte forløsende og inspirerende indsigter, du vil få omkring dig selv

Mange kærlige hilsener
Malene Ratajczak

 

Hvis du har lyst til at læse mere om sjælen, så prøv at klikke HER og læs min blog-artikel om sjælskontakt

 

Sjæl

 

Udtalelser fra tidligere kursister

Linda Thygesen, Horsens:
Sjælskurset hos Malene var fuldstændig fantastisk. Jeg lærte så meget om min lysende sjæl

Det har fået en stor betydning for mig, bl.a. har det givet mig meget mere ro og fred i mit indre

Jeg lærte at fremkalde min sjæls symbol – så smukt og vidunderligt. Og at være i kontakt med min sjæl og lytte til den

På kurset var der rigtig mange meditationer og healinger, så min fysiske krop kom fuldstændig i balance

… Der er så meget betingelsesløs kærlighed i alt dette…

STORT TAK, Malene. Du er så fantastisk, også for dine kæmpe evner til at formidle alt ned til os fra universet og fra englene

Jeg er SÅ TAKNEMMELIG for, at jeg har lært dig kende og dine vidunderlige kurser, som jeg virkelig kan anbefale at deltage på. De giver en kæmpe rejse i dit indre og din sjæl

Tusind tak Malene, jeg håber vi snart ses igen

 

Randi Lej-Blicher, Åbenrå:
Kære Malene
1000 tak for et fantastisk Sjælskursus . Det var helt igennem en skøn oplevelse at komme i kontakt med min egen sjæl. Også den teoretiske og praktiske del af kurset var både oplysende og meget lærerig. Jeg har lige siden kurset været i nogle skønne og dejlige energier.

På sjælskurset var vi igennem flere fantastiske meditationer. Ved ikke helt hvorfor, men de meditationer jeg oplevede samt alle de øvrige meditationer, jeg har været til hos dig, er mildest talt ubeskrivelige smukke og lærerige . De oplevelser hver deltager fortæller om efter hver meditation viser hvilke stærke, smukke og rene energier, du er i stand til at tiltrække og videreformidle til hver enkelt deltager

Jeg kan kun anbefale alle spirituelle og de, der bare er nysgerrige på det universielle at melde sig til et af Malenes kurser – uanset om det er englekurser, sjælskurser, healingskurser eller meditationer, giv dig selv nogle fantastiske oplevelser.

De kærligste hilsner med et stort og -ligt TAK,
Fra min sjæl og jeg

 

Lone Sivertsen, Thorsminde:
Sjælskurset hos Malene var for mig lige præcis den kontakt, som skulle vise sig at være den største kærlighedserklæring fra mig selv til mig selv

Kurset i sig selv var som altid hos Malene mega hyggeligt og lærerigt, men for mig var det noget helt særligt. At se mit sjælssymbol og at se, hvordan min sjæl ser mig, gjorde så stort et indtryk i mit system, at jeg, helt ærligt, nu ved, at jeg ER min sjæl, hun bor i mig, og hun ser gennem mine øjne.

Jeg er dybt taknemmelig for den udvikling min spiritualitet har taget på en enkelt kursusdag.

Jeg kan kun anbefale dette kursus til alle, for det var ren magi og kærlighed på højeste plan

 

Jette N. Jensen, Kliplev:
Endnu engang fik jeg tilmeldt mig et kursus ved Malene, og denne gang omhandlede det læring om sjælen.

Kurset er rigtig fint skruet sammen med både teoretisk viden om sjælen og meditationer, hvor vi mærker vores egen sjæl og får en dyb forbindelse, der både healer og giver indsigter.

Følelsen af at sidde sammen med andre og mærke ens egen sjæl er unik. I sådan et rum og fællesskab er der en høj viberation, der hjælper med at opnå en meget dyb forbindelse til ens egen sjæl, og jeg elsker at høre de andre deltagere fortælle om deres oplevelser, og hvad de hver især mærker/ser.

Undervejs på kurset fik vi også forløst gammel karma, der ikke tjener os mere. Her ville jeg personligt gerne have forløst denne ensomhedsfølelse, vi er mange, der rammes af, og jeg må sige, at siden kursusdagen har jeg følt mig hel og fuldt ud tilfreds med hvad verden og universet har givet mig :-). Ikke at jeg var utilfreds før, for jeg har rigtig meget at være tilfreds med, men denne følelse af ensomhed er ligesom løftet fra mit hjerte og fløjet væk

Jeg tager så meget med mig fra dette kursus, og at virkelig at kunne mærke denne sjælsforbindelse er det stærkeste, jeg har oplevet

 

Henni Fyhn, Djursland:
Jeg har deltaget på Malenes sjælskursus: ‘Lær din smukke sjæl at kende’. Malene giver masser af brugbar teori og viden både på skrift og mundtlig om sjælen og sjælsenergi og meget mere på en struktureret og energetisk måde. Hun gør svært spirituelt stof tilgængeligt og ‘trækker det ned på jorden’ uden at det mister sin dybde.

Og bedst af alt: Malene guider de fineste og dybeste meditationer og kanaliseringer. Alle mine celler var fyldt til bristepunktet af dejlig lys og energi. Og jeg mødte mine personlige engle

Jeg kan varmt anbefale dette fantastiske sjælskursus.

Af hjertet TAK, kære Malene, og tak for din ‘hands on’ måde at formidle det spirituelle på

Kærligst fra Henni Fyhn