Lær din utrolig smukke sjæl at kende

Sjæl – en på samme tid stærk og powerfuld, men også helt utrolig kærlig energi

Det samme afspejler kurset: Et på samme tid stærkt og powerfuldt kursus med en hel unik energi i løbet af dagen. For på kurset kommer du til at lære din smukke, utrolig kærlige og meget store sjæl at kende fra flere forskellige vinkler. Og ved at lære den at kende, får du også styrket din sjælskontakt

 

Sjæl som begreb – hvad er det for en størrelse?

Du lærer om begrebet ‘sjæl’ på det teoretiske plan, men vi kommer også i dybden med at lære vores sjæl at kende både som energi og bevidsthed.

I løbet af dagen vil du derfor helt naturligt også komme til at kende dig selv fra helt nye vinkler kombineret med mange nye indsigter omkring dig selv, dit/dine livsformål, og hvordan du kan bruge din sjæl meget mere til din Ny Tids spirituelle udvikling.

 

Sjæl

 

 

Sådan formidles din sjæls energier og indsigter til dig på kurset

Det bliver en utrolig dejlig dag med teori, guidet meditationer, healinger, selvindsigter og masser af lysopgradering fra den allerstørste kilde: nemlig din egen smukke sjælsenergi, som besidder en utrolig høj frekvens, og som samtidig er en uudtømmelig kærlighedskilde til dig som menneske.

 

Din sjæl er jo dig, og du er en del af din sjæl

Dette kommer jeg til at tale meget mere om og vise dig på kurset, hvad jeg mener

 

Sjæl

 

Helt konkret kommer vi til at snakke om disse emner

  • Teori om sjælen – hvad er den for en størrelse?
  • Hvad er sjælsudvikling? Betyder det overhovedet noget for mig som menneske?
  • Forskellen på sjælsenergi og sjælsbevidsthed.
  • Hvad er sjælskontakt, og hvordan kan den styrkes? Hvordan kan den svækkes?
  • Mærk og se din sjæl
  • Hvad er dine sjælsformål i dette liv? Er der kun et eller er der flere, varierer de i løbet af din tidslinje, kan de skifte undervejs?
  • Healing, aktivering og opgradering af din fysiske krop. Vi kommer til at arbejde med vores sjælslys som en (uudtømmelig ) power energikilde.
  • Opgradering af dine psykiske sanser til at kunne bruge sjælssanserne samt forstærkning af de ‘almindelig’ psykiske sanser, herunder bl.a. klarsyn, klarhørelse, klarviden.
  • Hvad er dit sjælssymbol, og hvad skal/kan du bruge det til?

Jeg glæder mit helt utroligt til dagen og til alle de indsigter, der vil blive formidlet på forskellig vis. Det bliver simpelthen så godt :-)

 

Sjæl

 

Antal pladser på sjælskurset

Der er plads til 10 personer  

regnbue_linie

Dato: Endnu ikke fastlagt

Pris: 1.600,- kr. inkl. moms

Sted: Bjelkes Allé 17A, 2. sal, 2200 København N

 

Tilmeld her ➔ 

 

Husk at checke dit spamfilter, hvis du lige efter din tilmelding og betaling ikke modtager en mail fra mig med vedhæftet faktura samt bekræftelse på, at du er med på kurset.

regnbue_linie

Du bedes medbringe evt. indesko/sanddaler samt egen mad til frokost. Der vil være te, kaffe m.m. til rådighed i løbet af dagen.

Jeg glæder mig til at hjælpe dig med at opleve din sjæls kærlighed og samt formidle de smukke og ofte forløsende og inspirerende indsigter, du vil få omkring dig selv

Mange kærlige hilsener
Malene Ratajczak

 

Hvis du har lyst til at læse mere om sjælen, så prøv at klikke HER og læs min blog-artikel om sjælskontakt

 

Sjæl