Lysportal kursus – Haderslev

Dette lysportal kursus handler om at etablere lysportaler, både derhjemme, ude i din have eller et andet sted i naturen og meget større rundt om på Jorden.

Det er et kursus, der kombinerer bevidsthed, energi og engle- og sjælskontakt. Vi kommer også ind omkring at arbejde med krystaller, både fysiske og æteriske i forbindelse med skabelse af lysportaler.

Udover at etablere lysportaler skal du også regne med en stor frekvensændring hos dig selv i løbet af dagen, noget som styrker og videreudvikler din spiritualitet og dine evner til at bruge især dit klarsyn.

I løbet af kurset vil der være både teori og guidede meditationer, hvor der vil være fokus på både engle og din sjælskontakt. Der vil blive åbnet op for personlig kontakt til forskellige engle, som du kan samarbejde med hjemme efter kurset  

Kurset er kun for deltagere, der allerede er godt bekendt med at arbejde med lys, energi og engle

regnbue_linie

Lysportal kursus – indhold

  • Introduktion til begrebet lysportal – hvad er det?
  • Hvorfor er lysportaler blevet så vigtige for Jorden og for hver enkelt person her i 2022?
  • Teori og viden om forskellige typer lysportaler, derhjemme, ude i naturen og på Jorden
  • Vi arbejder med bl.a. krystalenglene undervejs
  • Guidet lysportal skaber-meditationer, hvor vi bruger vores bevidsthed og eget lys til at skabe forskellige typer permanente lysportaler, der indstrømmer det smukkeste og stærkeste lys til Jorden
  • Guidet sjælskontakt-meditation
  • Kodning af power krystaller til hjælp med etablering af lysportaler
  • Udlevering af skriftligt kursus-materiale bl.a. med konkrete metoder til at skabe en lysportal på egen hånd eller sammen med andre derhjemme.

 

Lysportal

 

Hvem kan deltage?

Det kan alle, der er vant til at arbejde med engle, lys, energier og guidede meditationer.

 

Antal pladser på lysportal kurset

Der er plads til 8 personer på kurset 

regnbue_linie

Dato: Søndag den 6. november 2022 fra kl. 10.00 – 16.00

Sted: Aabenraavej 45A, 6100 Haderslev

Pris: 1.600,- kr. inkl. moms

 

Tilmeld kurset her ➔

 

Husk at checke dit spamfilter, hvis du lige efter din tilmelding ikke modtager en mail med bekræftelse deltagelse og betaling af kurset.

regnbue_linie

Du bedes medbringe evt. indesko/sanddaler samt egen mad til frokost. Der vil være te, kaffe m.m. til rådighed i løbet af dagen.

 

Medbring også 5 krystaller, gerne polerede og gerne af samme slags, men ikke ubetinget. Type er underordnet, de er alle ligeværdige.

Eller glæder jeg mig helt utroligt meget til at videregive dig konkret viden og andre måder til at arbejde med lys, bevidsthed og engle på

 

Mange kærlige hilsener
Malene Ratajczak

 

Lysportal

 

Udtalelser fra tidligere kursister

 

Jane Wagner, Tønder:
Wauuuu… hvad kan jeg sige. Jeg har været på kursus i etablering af lysportaler, og har fået en portal hjemme hos mig selv – den har jeg haft længe, jeg havde bare glemt, hvad jeg kunne bruge den til.

Jeg har lært at lave lysportaler i min have, og det går jeg i gang med, og sidst men ikke mindst så har jeg lært at lave globale lysportaler, som jeg kan etablere de steder, hvor jeg – eller englene – mener der er størst brug for dem.

Jeg har lært nogle nye engle at kende – Krystalenglene – en af dem hedder Stella, og jeg fik at vide, at jeg skulle bruge hende, når jeg healer og læser kort. Jeg skal have en klient til healing, og der vil jeg helt klart bruge hende. Jeg lægger kort for andre end mig selv, og det bliver mega spændende – her kommer Stella selvfølgelig også med

Som altid er det hyggeligt, lærerigt og utrolig spændende at være på kursus hos Malene, vi bliver fyldt op af god energi og viden, som jeg lever længe på, efter at kurset er slut

 

Lone Sivertsen, Thorsminde:
At deltage i Lysportal-kurset hos Malene har betydet ufattelig meget for mig personligt i min spirituelle udvikling. Af en eller anden grund var dette kursus præcis det, jeg manglede.

Jeg fik bl.a. lavet en smuk lysportal hjemme i min stue og en i min have. Portalen i stuen bruger jeg hver dag. Energien er ubeskrivelig smuk og højfrekvent, og jeg står bare badet i lyset.

Jeg oplevede efter 3 dage at høre en guide tale til mig for første gang. Efter 4 dage var mit 3. øje aktiveret til igen at se energiernes farver, og da græd jeg af taknemmelighed

Min englekontakt er betydeligt intensiveret, og min lyst til at have kontakt er næsten for meget (griner) – jeg har ikke tid til at gå på arbejde mere.

Kærlig hilsen Lone