Lysportal kursus – Haderslev

Dette lysportal kursus handler om at etablere lysportaler, både derhjemme, ude i din have eller et andet sted i naturen og meget større rundt om på Jorden.

Det er et kursus, der kombinerer bevidsthed, energi og engle- og sjælskontakt. Vi kommer også ind omkring at arbejde med krystaller, både fysiske og æteriske i forbindelse med skabelse af lysportaler.

Udover at etablere lysportaler skal du også regne med en stor frekvensændring hos dig selv i løbet af dagen, noget som styrker og videreudvikler din spiritualitet og dine evner til at bruge især dit klarsyn.

I løbet af kurset vil der være både teori og guidede meditationer, hvor der vil være fokus på både engle og din sjælskontakt. Der vil blive åbnet op for personlig kontakt til forskellige engle, som du kan samarbejde med hjemme efter kurset  

Kurset er kun for deltagere, der allerede er godt bekendt med at arbejde med lys, energi og engle

regnbue_linie

Lysportal kursus – indhold

  • Introduktion til begrebet lysportal – hvad er det?
  • Hvorfor er lysportaler blevet så vigtige for Jorden og for hver enkelt person her i 2020?
  • Teori og viden om forskellige typer lysportaler, derhjemme, ude i naturen og på Jorden
  • Vi arbejder med bl.a. krystalenglene undervejs
  • Guidet lysportal skaber-meditationer, hvor vi bruger vores bevidsthed og eget lys til at skabe forskellige typer permanente lysportaler, der indstrømmer det smukkeste og stærkeste lys til Jorden
  • Guidet sjælskontakt-meditation
  • Kodning af power krystaller til hjælp med etablering af lysportaler
  • Udlevering af skriftligt kursus-materiale bl.a. med konkrete metoder til at skabe en lysportal på egen hånd eller sammen med andre derhjemme.

 

Lysportal

 

Hvem kan deltage?

Det kan alle, der er vant til at arbejde med engle, lys, energier og guidede meditationer.

 

Antal pladser på lysportal kurset

Der er plads til 8 personer på kurset – der er ikke flere pladser tilbage

regnbue_linie

Dato: Søndag den 25. oktober 2020 kl. 10.00 – 15.00

Sted: Aabenraavej 45A, 6100 Haderslev

Pris: 1.500,- kr. inkl. moms

 

Tilmeld kurset her ➔

 

Husk at checke dit spamfilter, hvis du lige efter din tilmelding ikke modtager en mail med bekræftelse på, at du er med på kurset.

regnbue_linie

Du bedes medbringe evt. indesko/sanddaler samt egen mad til frokost. Der vil være te, kaffe m.m. til rådighed i løbet af dagen.

 

Medbring også 5 krystaller, gerne polerede og gerne af samme slags. Type er underordnet, de er alle ligeværdige.

Hvis du ønsker, kan du købe et sæt (= 5 krystaller, du udvælger selv) dejlige og gedigne Fluorit Regnbue krystaller hos mig til 200 kr. Beløbet betales kontant, når vi mødes. Det skal du lige oplyse mig om i en sms til 51 52 00 20 ved tilmelding til kurset

 

Eller glæder jeg mig helt utroligt meget til at videregive dig konkret viden og andre måder til at arbejde med lys, bevidsthed og engle på

 

Mange kærlige hilsener
Malene Ratajczak

 

Lysportal