Maria Magdalena – hendes lys og kærlighed åbner for din sjælskontakt

Nedenfor kan du læse om, hvem Maria Magdalena var, da hun levede her på Jorden i forskellige inkarnationer, bl.a. i forhold til Jesus, men også andre inkarnationer i bl.a. Ægypten og Lemurien.

Du kan også finde en kanalisering fra Maria Magdalena – rigtig god fornøjelse 

 

Hvem var Maria Magdalena her på Jorden?

 

I forhold til Jesus

Maria Magdalena var en af Jesus´ ledsagere. Mary kommer fra ægyptisk og betyder den ‘elskede’, og Magdalena betyder Magdala – et bynavn, som betyder  ‘tårnet’. Hun var den discipel, som var til stede ved Jesu korsfæstelse og begravelse, var vidne til den tomme grav, og var den første Jesus åbenbarede sig for efter sin død. Hendes jordiske rester befinder sig ifølge diverse legender i kirken Sainte-Marie-Madelaine i Vézelay i Frankrig. Der er mange forskellige holdninger og synspunkter omkring Maria Magdalena og hvem hun var, specielt i forhold til Jesus, bl.a. at hun var en synderinde eller skøge, der blev frelst, eller at hun var Jesu hustru eller elskerinde. Efter Jesu død blev hun sat på en båd uden årer sammen med andre personer, og båden skulle ifølge en legende være landet på en kyst i Sydfrankrig. Tiden indtil sin død tilbragte Maria Magdalena i dyb bøn og simpel og afsondret levevis.

 

Andre inkarnationer

  • Maria Magdalena har haft utallige inkarnationer på jorden bl.a var hun ypperstepræstinde for faraonerne.
  • Herudover har hun været mor til Tutankhamon, og bar således navnet Nefertiti og var gift med faraoen Amenhotop den 3.
  • Under Atlantis havde Maria Magdalena en inkarnation som overhoved på et af templerne for lyd og vibration, og da Atlantis sank emigrerede hun til Tibet. Her bosatte hun sig sammen med en befolkningsgruppe, der stammede helt tilbage fra Lemurien.

 

I dag

I dag er Maria Magdalena (eller hendes bevidsthed) en opstegen mester med tilknytning til Sirius. Hendes energier tilhører 38. dimension, og hun repræsenterer derfor en stærk og højfrekvent energi og vibration. Hun er meget vellidt blandt spirituelle personer, både for sin omsorg, styrke og healende kræfter. Maria Magdalena er nem at komme i kontakt med, og da hun har kendt til jordisk liv af mange omgange, så er hendes tilstedeværelse, råd og måde at guide på meget ofte konkret, ‘effektiv’ og forståelig for os mennesker  

Maria Magdalena arbejder sammen med 4 andre opstegne feminine mestre – Lady Nada, Lady Portia, Lady Venus og Pallas Athene. De står for et lysindstrømningsarbejde, hvor den Gyldne Lemuriske Energi strømmer til Jorden og Jordens indre gennem flere og meget store indstrømningsportaler, bl.a. her i Skandinavien.

 

Maria Magdalena

 

Kanalisering af Maria Magdalena

 

Kære medskabning, kære sjæl, Jeg kommer her i dag for at du kan mærke mine energier, og du kan gøre dig bekendt og komfortabel med mine energier. Jeg deler gerne ud af mine glæder, mine energier og mine vibrationer – du skal kun tænke tanken og påkalde mig. Jeg er tættere på dig her på Jorden, end du umiddelbar forstår, og derfor er det også i min store interesse at samarbejde og hjælpe dig, hvor det er nødvendigt.

Et af de steder, hvor vi kan samarbejde, er via min videreformidling af vores kærlighed til jer mennesker, til planeten Jorden og til alt, der lever og ånder på planeten. Vi er et – og vil altid være det. Vi bærer et fælles ansvar og et fælles lys. Dette lys kommer både udefra via de mange portal- og lysindstrømninger til Jorden, der findes og samtidigt åbnes op på daglig basis, men lyset findes også inde i hvert enkelt menneske, i hver enkelt sjæl.

Skaber du først kontakt til din sjæl og til dit sjælslys, så vil du finde kraften og kærligheden, både til dig selv men også til mange andre mennesker, dyr, blomster og Jorden – og så kan forandringer begynde at blive stadfæstet. Og I er mange, der er på vej til at finde det indre lys, til at komme ’hjem’ i jer selv, til at forstå jeres guddommelige ophav og medskaberkraft. Og det er alt sammen med til at løfte Jordens vibrationer og alle Jordens indbyggeres vibrationer, hvad enten det er andre mennesker, dyr eller planter. Ja selv jeres natur, hav, skove, enge, og marker bliver løftet i vibration. Det sker ubemærket, men processen er sat i gang, og der foregår utrolig meget lysindstrømning til Jorden og på Jorden i disse uger og måneder. Det er en smuk, smuk proces, og vi står jer alle bi i processen, som starter hos jer selv og bølger ud ad.

Underkend aldrig dit eget lys, din egen-kærlighed, dit eget værd. Føl dig elsket – for det er du. Og se hvordan dine energier og dit lys bliver ophøjet via din sjæl og samtidig via den proces, som Jorden undergår lige nu. Det er en meget, meget smuk ‘dobbeltsidig’ og meget kraftig proces.

Spørg mig gerne til råds om stort eller småt, alt har betydning og mening. Vælg dine tanker om dig selv med omhu og lad altid lyset og det positive skinne igennem. Også i svære tider – for igen, når du lader lyset og egenkærligheden komme til, så heales både du og din fysiske krop, og samtidigt sendes der de smukkeste bølgevibrationer ud fra dit energifelt til andre personer, kendte som ukendte.

Forstå dit eget værd, både som sjæl og som menneske – for så vil dine tanker hurtigt kunne ændres fra triste, sorgfyldte til glade, eftertænksomme, og selv-elskende. Dine vibrationer højnes, og din kontakt til din sjæl og til alle os højnes, og du vil begynde at forstå sammenhængen mellem dit jordiske liv og dit sjælsliv. Forstå betydningen af alt og ALTET.

Og husk at lade mig og andre hjælpe dig, inspirere dig, guide dig – vi gør det med den allerstørste glæde og indsigt. Kald på os, mærk os, se os. Og mærk den glæde og den healing det vil give dig, når du mærker, ser eller føler os.

I al visdom og kærlighed,
Maria Magdalena


Brugeranmeldelse:

"1000 tak for en helt fantastisk og vildt oplevelsesrig dag. Meget har jeg efterhånden lært på dine gennemarbejdede (til mindste detalje) kurser, meditationer m.m., Malene, men ikke i min vildeste fantasi havde jeg drømt om, at et spirituelt samvær kunne opleves så stærkt og intenst som dette skytsengle kursus. WAUU - det skulle enhver opleve. Aldrig vil jeg glemme denne dag. Blown away!! og danser endnu på oplevelserne." - Randi Lej-Blicher, Åbenrå

Nuværende og tidligere kursister har givet hjemmesiden følgende bedømmelse: 4.9 ud af 5 mulige. Dette er baseret på 72 anmeldelser. Skriv en anmeldelse af websitet.Relaterede indlæg

Skriv en kommentar