Opstegen mester St. Germain – samarbejde, healing og den violette flamme

Læs denne dejlige og konkrete kanalisering af opstegen mester St. Germain. Jeg håber, du bliver inspireret til et samarbejde og gerne til at bruge ham i healingssituationer, hvor du healer andre personer.

 

Kanalisering af opstegen mester St. Germain

Kæreste smukke lys, kæreste menneske

Mange kender mig og har hørt om mig, men de færreste arbejder sammen med mig. Jeg vil gerne invitere dig til at samarbejde med mig, til at lære mine energier at kende, til at bruge dem til healing af andre og ikke mindst til dig selv. Jeg har en stærk personlighed og udtrykker mig som regel meget klart i ord og tale, og ikke mindst mine energier er med ’sus og dus’ :-)

Jeg har arbejdet med jer mennesker i generationer, og jeg kender til livets gang på jorden, da jeg selv har betrådt den mange gange. Derfor vil du altid få et klart svar fra mig, når du henvender dig, uanset om det sker en gang eller regelmæssigt. Jeg står ganske enkelt til rådighed til alle tider, og gør det med stor lyst og fornøjelse.

 

Opstegen mester St. Germain

Opstegen mester St. Germain

 

Når du bruger mig som hjælp til dine healinger, så rens altid dit aurafelt først med den violette flamme eller med andre energier, du kender. For når den er ren, så går mine energier og mine ord direkte og meget klart igennem alle lag. Når du renser din aura, inden du går i gang, bliver du også fokuseret på healingssituationen og på mine energier. Og dermed kommer der en meget stærk healing ud som resultat. Prøv at lytte til hvad jeg ’siger’ til dig undervejs, enten via energier, ord eller billeder og symboler. Jeg ønsker altid at formidle viden til dig som healer, både i den konkrete situation men også mht. energier og energiredskaber som du kan bruge igen og igen. Alle mennesker har hver deres ’healingstone’, deres healingsenergi, og derfor vil de forskellige redskaber ofte være forskellige fra person til person. De vil være det, I kalder ’optimeret’ til den enkelte healer.

Når du healer, så mærk både mine energier som du formidler, men mærk også den beskyttelse, der ligger indover stedet eller rummet, hvor du foretager en healing. Der vil altid blive lagt en beskyttelse omkring jer, så du kan arbejde uforstyrret og i fred og ro, og så du således kan tiltrække og videreformidle stærke og rene energier til modtageren.

 

St. Germain

St. Germain og den violette flamme

 

Når du er færdig med at heale, så rens rummet eller stedet med den violette flamme og husk igen dit eget aurafelt. Lad aldrig andres energier påvirke dig, men lad mig tage mig af dem, transformere dem og opløse dem. Lad de rene og kærlighedsgivende energier være altoverskyggende og lad dem blive formidlet uhindret.

Jeg glæder mig til at samarbejde med dig, til at opgradere dig og til at videreformidle viden og energier.

De kærligste ønsker,
Opstegen mester St. Germain


Brugeranmeldelse:

"1000 tak for en helt fantastisk og vildt oplevelsesrig dag. Meget har jeg efterhånden lært på dine gennemarbejdede (til mindste detalje) kurser, meditationer m.m., Malene, men ikke i min vildeste fantasi havde jeg drømt om, at et spirituelt samvær kunne opleves så stærkt og intenst som dette skytsengle kursus. WAUU - det skulle enhver opleve. Aldrig vil jeg glemme denne dag. Blown away!! og danser endnu på oplevelserne." - Randi Lej-Blicher, Åbenrå

Nuværende og tidligere kursister har givet hjemmesiden følgende bedømmelse: 4.9 ud af 5 mulige. Dette er baseret på 72 anmeldelser. Skriv en anmeldelse af websitet.Relaterede indlæg

2 Kommentarer

 1. Elisabeth Skovbjerg
  18. februar 2018 at 8:22 am - Reply

  Hej Malene.
  Tak for den fine kanalisering. Jeg har lyst til at dele denne store oplevelse. I nat kom Saint Germain så til mig. Jeg har tumlet med at få sat ord på hvad det vil sige at være krystalmenneske, som jeg er. I nat viste Saint Germain mig så helt helt klart hvad det vil sige. Mest i billeder, som jeg nu vil prøve at omsætte til ord. Jeg er et af de tidlige krystalmennesker, født helt tilbage i 1958.
  Kærlige hilsner Elisabeth

  • Malene Ratajczak
   2. marts 2018 at 1:14 pm - Reply

   Hej Elisabeth,
   Nej, hvor fint, mange tak for dit feed-back. Bliver altid glad, når I kan bruge det skrevne til egne oplevelser og indsigter. Mange kærlige hilsener, Malene

Skriv en kommentar