Personlige udtalelser

Nedenfor kan du læse om nogle af mine klienters og kursisters oplevelser. Det er en blanding af oplevelser og resultater fra deltagelse i forskellige spirituelle kurser, bl.a. selvhealings-kursus, Styrk din spiritualitet-kursus, forskellige englekurser og coaching forløb, og også privat-klienters oplevelser med min clairvoyance og healing, herunder fjernhealing. Du vil også kunne se flere udtalelser under de nævnte kurser her på hjemmesiden.

Jeg er utrolig glad for udtalelserne, og skulle du have nogle spørgsmål efter at have læst dem, er du selvfølgelig meget velkommen til at kontakte mig Healing

 

regnbue_linie

Malene er en top professionel og meget venlig healer, hun er generøs med hendes evner, og jeg anbefaler varmt, at du prøver Malenes healing.  

Hele sidste år har der været i ubalance i min krop og omkring mig, jeg har haft bange anelser og store smerter under venstre arm. Jeg har prøvet alt for at få det bedre, og har været igennem tests og blodprøver hos lægen, fysioterapi, yoga og flere skift af hovedpuder unden at opnå et godt og varigt resultat.

Jeg har en veludviklet intuition og mediterer flere gange om ugen. Igennem Malenes healing er det gået op for mig, at jeg har åbnet lidt op for min spirituelle side. Malene siger, at det langt fra er alle, der kan “se” og føle de ting, som jeg fornemmer under healing. Jeg er meget begejstret og overrasket, derfor deler jeg min fortælling her:

Telefonisk forklarede Malene forløbet, og jeg modtog en sms, da hun var klar til at starte.
Jeg havde lagt mig på min seng, og lidt efter lidt følte jeg, at min krop blev tung og afslappet, jeg havde en fornemmelse af at ligge svøbt i en blød hængekøje, jeg følte mig beskyttet og rolig.

Jeg er nysgerrig anlagt og tænkte, at jeg gerne ville have et tegn på, at Malene var igang, lidt efter kom der et svagt hvidt cirkulært lysglimt ud for min pande. Selvom mine øjne var lukkede, så kunne jeg fornemme små hvide vinger, som krydsede ind over hinanden i rytmiske bevægelser. Det var et meget smukt syn, som fyldte mig med glæde.

Derefter følte jeg en kraftig energi omkring mig, energien pulserede rundt om mit ansigt, og det føltes som om at jeg blev ‘undersøgt’ omkring hele venstre side af min krop. Det ver en meget fredelig og spændende oplevelse.

Dagen efter så jeg mig i spejlet, min venstre skulder hang ikke længere, og jeg følte mig stærk og med en masse ny energi. De bange anelser er væk og min krop er i balance, jeg føler mig opløftet og glad.

Jeg er meget lettet over, at jeg gav Malenes healing en chance, og jeg anbefaler varmt at  at booke tid hos Malene, det er meget positive og opløftende energier, som der arbejdes med.

Malene ER en engel Healing

Venlig hilsen
Gitte L.  Nordsjælland 

regnbue_linie

Jeg kan varmt anbefale Malene som spirituel lærer og guide.

Jeg har både været til clairvoyance og på healingskursus hos Malene flere gange, og jeg har hver gang oplevet Malene som meget nærværende og lyttende og er hver gang gået derfra med en oplevelse af at blive set og mødt lige der, hvor det har været allermest nødvendigt for mig at få det ekstra skub eller den ekstra lille indsigt, der har kunnet hjælpe mig videre med større indsigt og forståelse af min livsvej og mine valg til denne.

Når jeg har været på kursus hos Malene, har jeg altid oplevet hende velforberedt, veloplagt og i stand til at rumme og møde alle vi kursisters forskelligheder.

Malene er i stand til at formidle selv vanskeligt stof, så det bliver forståeligt, meningsfyldt og brugbart i mit liv. Jeg har hver gang følt mig opløftet og beriget af Malenes indsigter og spirituelle viden.

Jeg kommer altid gerne igen,
kærligst Esther, Haderslev

regnbue_linie

Kære Malene

For en måneds tid siden var jeg til clairvoyant rådgivning ved dig, og jeg fik lyst til at skrive til dig i dag. Endnu engang tak for den smukke time ved dig. Det var en enormt varm og hjertelig oplevelse for mig, som jeg stadig er helt høj og taknemlig over. At komme i kontakt med mine engle er en gave, og jeg nyder at have fået konkrete redskaber til at komme i kontakt med dem.

Efterfølgende har jeg haft en enorm ro i mig selv, tillid og forståelse. Det er som om, at de hændelser der sker, er jeg i stand til at observere og blot stole på sker af en årsag uden jeg nødvendigvis behøver at tage konkret stilling til det. Jeg tror, at det handler om en følelse af at ægte forståelse, når jeg forstår, at det jeg skal forstå, ikke kan forklares med ord. Lidt kringlet – og måske ikke helt til at forstå.

Ikke desto mindre skriver jeg blot for at fortælle, at den time hos dig stille og roligt har givet mig en helt anden accept og fordybende mening i mit verdenssyn. Din balance mellem det spirituelle og jordforbindelse var netop det, jeg havde brug for. Tak for det.

Bedste hilsner
Nina

regnbue_linie

Kære Malene Healing
Lige en tilbagemelding på min clairvoyance/healing hos dig i mandags. Fra det øjeblik jeg trådte ind i rummet hos dig, mærkede jeg en stærkt vibrerende og lysende energi, luften sitrede nærmest, og du strålede og virkede utroligt powerful. Jeg fik gode råd, informationer, omsorg og kærlige ord fra englene og dig. Det var rørende – og vildt.

Du sluttede af med en healing, der slår alt, hvad jeg ellers har prøvet af forskellige healingsmetoder. Hold da op. Det vil man da bare have mere af. Jeg kan ikke mindes, hvornår jeg har haft det så godt, som da jeg gik nede på gaden bagefter. Det var vidunderligt!

Det ved jeg så nu kan lade sig gøre, og jeg vil virkelig arbejde på at  finde ud af, hvordan jeg kan opnå at have det sådan igen og gerne ofte. Jeg tror, det du kan, kan hjælpe mig på den vej. Jeg kommer igen og benytter mig måske også af muligheden for fjernhealing, hvis det ikke lige passer med dine tider i København – og af din dejlige hjemmeside med så mange gode artikler og oplysninger.

Tak for sidst og tak for dig Healing Healing Healing. Du er fantastisk.

Kærlig hilsen Anita, København

regnbue_linie

Jeg kan varmt anbefale Malene Ratajczak både som spirituel rådgiver og healer. Det er svært at sætte ord på Malene – jeg fornemmede straks hendes væsens spredte varme og gode energier ved vores første møde.

Hun var særdeles velforbedredt inden vores møde, og jeg mærkede tydeligt, at Malene var dybt engageret under hele behandlingsforløbet.

Mest af al var jeg dybt imponeret af Marlene over hendes professionelle kompetencer indenfor healing, herunder af gigt.

Efter en fantastisk behandling hos Malene, forlod jeg behandlingstedet med følelsen af dyb taknemlighed og begejstring over den fysiske forandring, der var sket med mine hænder. Stort tak til Malene, jeg ser frem til endnu en healingsession.

Susanne, Frederiksberg

regnbue_linie

Jeg er en af de heldige, der har vundet en fjernhealing af Malene via hendes månedlige fjernhealingskonkurrencer på hendes fb-side. Den fandt sted i fredags. Vildt mærkeligt – under healingen var jeg lige en tur på stranden og kiggede ud over vandet og på marehalmen i klitterne. Lige da healingen var ovre, syntes jeg ikke, at jeg kunne mærke nogen forskel i forhold til mine smerter i ryg og ben, men ca. 1 time efter blev jeg pludselig opmærksom på, at mine smerter var væk – bare så underligt. I dag er det mandag, og jeg har fortsat ingen smerter, og min bevægelighed i ryg og ben er meget, meget bedre. Tak Malene.

Ulla H. Jensen, Middelfart

regnbue_linie

Det var en rigtig god oplevelse for mig at være hos dig. Jeg fandt nogle hjertesten ved stranden, som jeg fik besked om, at jeg skulle kigge efter. Og min hørelse er blevet bedre og mine øjne driller ikke så meget mere. Også tak for en fantastisk weekend. Jeg satte mig og mediterede her til aften og fik kontakt med min sjæl. Det var så smukt, så smukt, og jeg blev så rørt.

Tak for at du har hjulpet med til at åbne op for noget så fantastisk.

Lisabell Rasmussen, Fredericia

regnbue_linie

Kære Malene.

Tusind tak for i dag, jeg er taknemmelig for at have mødt dig. Du skal vide, at min telefonoptagelse virkede efter hensigten. Jeg fik alt, hvad jeg kunne ønske mig. Nu vil jeg glæde mig til at bruge din hjemmeside. Jeg har læst om ærkeenglen Michael og set/mærket ham i dag. Han er meget velkommen hos mig. Når jeg ser dine billeder, genkender jeg “de legende engle” og “krystal healingsenergier”, og aldrig har jeg set så mange engle i mit indre, som under din healing.

Jeg glæder mig til vi ses igen.

Kærlig hilsen,

Anny Petersen, København

regnbue_linie
Kære Malene Healing

Tusinde tak for en helt fantastisk healing. Det var en meget unik healing, hvor jeg følte mig fysisk løftet og så de smukkeste engle. Jeg kom ind i et meget smukt lys, som fyldte  mig op – jeg følte at jeg sad inde i en stjerne.

Jeg har spirituelt været lukket lidt ned i den sidste tid, men din healing har åbnet mig op igen. Jeg har været ved flere healere, men ingen har kunnet gøre dette for mig. Jeg anbefaler dig af hele mit hjerte Healing

Tina, Roskilde

regnbue_linie
For mig er det at blive healet hos Malene en fantastisk givende og livsbekræftende oplevelse. Jeg hører til dem, der kan mærke healingsenergierne i kroppen, og det er simpelthen den mest ubeskrivelige – jeg synes faktisk ikke, der findes helt rammende ord for den fornemmelse, healingen fremkalder – fantastiske, summenende, boblende energi, der arbejder i kroppen…. Det kan være lige fra at føle sig svævende, fri under himlen til at blive strukket, bøjet og åbnet af det reneste energi. En fed oplevelse siger jeg bare :-)

Effekten af healingen har for mig været på det følelsesmæssige plan – lige efter healingen går der et stykke tid, inden jeg lander igen, og i de følgende dage kan jeg mærke, at de følelsesmæssige tumlerier, jeg har haft, stille og roligt opløser sig, og jeg bliver mere afklaret.

Malene og englene får et stort thumbs up fra mig.

Hilsen Ditte Nonbo, Skærbæk

regnbue_linie
Efter en operation i maven, ville energien ikke komme tilbage. Jeg bestilte derfor en tid til healing hos Malene, hvor jeg tidligere har været til både guidede meditationer og fået clairvoyance. Dette var ca. 10 dage efter operationen, og jeg var utrolig træt og havde stadig en del smerter. Malene tog imod mig med stor omsorg og varme (som hun altid gør :) selvhealingskursus. Jeg blev efter en kort snak lagt på briksen, og Malene gik i gang med healingen. Hun fortalte, hvilke energier og blokeringer, hun kunne se. Hun fortalte også om de engle, der var omkring os – jeg kunne mærkede deres energier som både lys, farver og kærlighed, det var så dejligt. Mod slutningen fik jeg lov til at være alene i rummet sammen med englene og dejlig musik. Undervejs mærkede jeg, hvordan jeg næsten blev løftet op fra briksen, stadig med dejlige energier omkring mig. Malene gav mig en kodet krystal til at tage med hjem, så den sidste rest af energiblokeringen kunne blive ’løst op’ i løbet af de efterfølgende dage. Jeg var nu ladet totalt op, smerterne var mindre og jeg følte mig næsten som et nyt menneske.

Efter den dag gik det virkeligt fremad, og jeg kunne starte på arbejde 4 dage senere.

1000 tak til Malene og englene. Jeg kan varmt anbefale både clairvoyance, at deltage i en guidet meditation og en healingsbehandling hos Malene – man går derfra med nye kræfter, dejlige energier og endda større mod på livet

Ulla Johannsen, Kolding

regnbue_linie
Jeg har kendt Malene siden oktober 2013, hvor jeg opsøgte hende via hendes hjemmeside, som er virkelig godt og overskuelig sat op. Den har mange andre kvaliteter – man bliver glad i “låget” og utrolig nysgerrig på de ting, Malene skriver om. Derudover får man lov til at opleve nogle helt fantastiske englemalerier.

I den tid jeg har gået på kursus ved Malene, har jeg oplevet hende som en engageret og meget velformuleret lærer, der på en klar og naturlig måde formår at videregive et ikke helt enkelt stof. Ikke desto mindre tager man altid derfra med stor og ny viden, der får gang i tankerne og øvelserne omkring de ting, vi lærer. Jeg er en stor beundrer af Malene, hendes vindende væsen, hendes store viden og ikke mindst hendes store engagement i vores udvikling til forståelsen og arbejdet med sjælen og alt, hvad dertil hører.

Malenes Kilde, som er en facebook side Malene har oprettet, hvor vi i ro og mag kan diskutere, få ny viden, og dele oplevelser med hinanden, er et fantastisk energifyldt forum, som jeg personligt besøger flere gange dagligt.

Jeg glæder mig hver gang, jeg skal være med til et af hendes arrangementer – meditationer – clairvoyance – eller kursus.

Tusind tak Malene for mange skønne timer, håber der kommer mange mange flere.

Randi Meyenburg, Åbenrå

regnbue_linie
Jeg har været spirituel, siden jeg var barn men følte ikke rigtigt, at jeg kom videre i min udvikling som spirituel person. Jeg valgte derfor at deltage i Malenes selvhealingskursus. Jeg har oplevet meget på det spirituelle plan, men jeg har aldrig oplevet at blive rykket så meget over så kort en periode, og allerede efter den første gang kunne jeg, og ikke alene jeg, men hele min familie mærke en forandring. Dette kursus ikke alene sætter gang i den spirituelle udvikling via forløsning på celleplan, men det giver dig simpelthen vinger på, så du flyver afsted. Jeg har aldrig oplevet sådan en rivende udvikling nærmest fra den ene dag til den anden. Min klarhørelse er blevet endnu klarere, og jeg har fået en ny guide også. Jeg har kunnet mærke, at der er blevet forløst mange gamle følelser, hvilket har gjort at jeg er lettet og mere fri. Jeg føler, at jeg har fået flere konkrete redskaber til at gøre mit liv bedre og til at fordybe mig i mig selv og få koblet mere på spirituelt, samtidigt med at det sker på en meget behagelig og forståelig måde.

Jeg vil gerne anbefale dette kursus til alle, som vil udvikle sin spiritualitet eller forstå mere om sig selv og sine følelser. Selv er jeg blevet forelsket i mit liv – 1000 tak Malene, det ville ikke have været muligt uden dig og dine evner.

Sif Gunnarsdottir, Haderslev

regnbue_linie
Jeg har fået både clairvoyance og healing hos Malene, og har derudover deltaget i flere kurser og guidet healingsmeditationer. Fælles for min oplevelser hos Malene er, at hun altid er meget skarp, konkret og helt nede på jorden i det hun siger og i måden hun arbejder på. Hun har altid tid til at man kan få afklaret eventuelle spørgsmål.

Hos Malene bliver man sat på sporet og får et kærligt puf i den rigtige retning. Samtidigt sørger hun for, at man har de rigtige redskaber til selv at holde kursen.

Jeg kan varmt anbefale Malene.

Cate Hagedorn, Haderslev

regnbue_linie
Kære Malene – ja, hvor skal jeg starte? Der er jo så meget at sige… :-). Grunden til at jeg startede hos dig med en clairvoyance og dernæst deltog i et kursusforløb ved jeg jo ikke er tilfældigt, men bestemt meningen. Jeg har altid troet på engle og universets betydning, og har siden min mors død haft billeder af, hvordan livets ‘trappe’ fortsætter, og man lærer nyt igen. Jeg har mødt en del personer på min vej til at blive klogere på det spirituelle og bare det at lære sig selv bedre at kende. Men da min mand og jeg var hos dig første gang, vidste jeg bare, at DU ER DEN, som kan dele denne fantastiske gave og viden på en både konkret og jordbunden måde. Ikke noget med en overdimensioneret stil, men blot med et udtryk fra dig både i ord og kropssprog om, at du Charlotte vil gerne have det endnu bedre, og at du skal også gøre noget selv! :-). Men netop, ja englene kan hjælpe med rigtigt meget, men man skal også selv arbejde med.

Og hvad har jeg så lært? Der er så meget, jeg har lært, at det vil tage flere sider at beskrive, så jeg nøjes med det, som jeg synes er high lights. Det vigtigste er, at jeg er kommet til at lære mig selv meget bedre at kende efter at have deltaget i gruppeforløbet ‘Spirituelt udviklingsforløb’…. og så skønt, at Malene har kombineret både teori og praksis. Jeg kan kun diskret sige, at – wow – englene er der, uanset om det handler om en manglende parkeringsplads eller i den dybere ende: tilgivelse og relationer. Jeg er overbevidst om, at der findes englemennesker – og at Malene er et af dem. Og jeg er dybt taknemlig over at blive ført derhen. For hvilken gave det er at blive mere klar over sine egne smukke og mindre smukke sider takket være sine engle og Malene. Og til dem, som overvejer dette tilbud eller blot en enkelt session – DU SKAL VILLE DET – og gøre noget selv, men det er det hele værd.

Lad mig give et lille eksempel på en af mine mange opleveler før det ender med, at jeg har skrevet en helt stil: Jeg har massiv angst for motorvejskørsel og får angstanfald bare jeg ser et motorvejsskilt eller sidder ved siden af min mand. Fornylig skulle vi til Århus, og jeg bad min bøn/ritual, som jeg altid gør, men dog med en bøn om at lade mig føle en større ro på vejen til Århus og bare kunne sidde stille på bagsædet uden at trække vejret for heftigt eller sidde med foden helt ned igennem bunden af bilen og have massivt højt musik i ørene. Og hvad skete? :-). Jeg var rolig hele vejen, grinede, hørte ingen musik, men nød turen. Og det skal siges, at min mand kan mærke forandringen :-))

Så kære Malene og englene: TAK – og vi ses igen.

Charlotte Hansen, Århus

regnbue_linie
Hermed en tak for at jeg har lært dig at kende. Dine evner og dit varme glade sind har hjulpet mig mere, end du aner. Du er en energikilde, der arbejder let, smilende og kontant. At blive læst af dig er ikke altid ensbetydende med, at man får det at høre man vil, men man får den besked, der er tiltænkt en, og lige der fraviger du ikke. Du arbejder koncentreret og detaljeret og evner at sætte dig selv ”udenfor”. Jeg har også været så heldig at opleve dig som fjernhealer, og det har hjulpet mig videre med min egen udvikling. For igen var dine dine efterfølgende beskeder kontante og præcise. Tak for dig.

Kærligst Debbie Merchernsee, Ramløse ved Helsinge

regnbue_linie
Jeg har fået både almindelig healing samt en særdeles virkningsfuld fjernhealing hos Malene. Healingen fjernede alle de fysiske symptomer, jeg havde haft over længere tid, bl.a. smerter i halsen og ondt i maven. Herudover fjernede fjernhealingen fra den ene dag til den anden de smerter og ubehag, jeg havde fået bygget op i min højre side af kroppen.

Malenes clairvoyance er meget rammende og præcis, og derfor meget brugbar. Jeg har deltaget på hendes kursus: ’Spirituel opstartsgruppe’, der har været meget inspirerende og givende som nybegynder på området.

Tine Schmidt, Vojens

regnbue_linie
Kære Malene,

Dejligt, at der findes sådan en som dig, som virkelig kan gøre en forskel. Min migræne igennem mange år forsvandt efter en fjernhealing af dig (glemmer aldrig den sjove lyd af noget der “sprang i nakken”). Det var så dejligt at skulle ringe ind til sygehuset og afbestille en ambulant kontrol på Neurologisk Afdeling. Jeg er dig dybt taknemmelig, du har givet mig “et nyt liv” og så fantastisk at høre alt det, du fik ned til mig – jeg har virkelig kunnet bruge det.

Stort tak fra mig – Tina Kirstine, Ålborg

regnbue_linie
Jeg fik 3 fjernhealinger af Malene indenfor 4 dage med det formål at afhjælpe endometriose, som jeg har lidt af i flere år.

Det var en fornøjelse at blive fjernhealet af Malene – og de tre gange var med meget forskellige oplevelser af energistrøm : 1. gang oplevede jeg stærk strøm af summen i kroppen, og det var med vægt på underlivet, som føltes som om det blev ‘plukket’ på en rar måde. 2. omgang føltes igen som underlivsaktivitet, og her fortalte Malene bagefter, at det var milten, jeg kunne mærke. Der var mere ro på processen denne gang, og det var med stor glæde, at min krop tog imod. 3. gang kunne jeg ikke falde til ro, og havde en oplevelse af at energierne ‘bare måtte gøre som de nu ville’ – dvs. at jeg havde ikke en konkret følelse noget sted i kroppen. De næste dage efter gik jeg ekstra i bad. Min kropsodeur var ganske kraftig af udrensningen, og det tog jeg som et godt tegn og drak masser af vand! En herlig oplevelse af en ny start og ny energi.

Jeg har efterfølgende oplevet at mine menstruationer er blevet mindre smertefyldte. Før kunne jeg ikke være nogen steder 2 dage om måneden og var henvist til at ligge i sengen med en varmepude. Jeg indtog for mange piller, fordi de ikke hjalp særligt godt. Det var 2 x 1200 mg Brufen, 2 x 1000 mg Pinex samt 32 mg Codein pr. dag. Nu er jeg nede på 2 x 600 mg Brufen pr. dag samt 1 x 500 mg Pinex og ingen Codein, dette vil sige over en halvering af smertestillende. Jeg er langt mere frisk og kan foretage mig ting, selvom jeg har menstruation. Det er hele 2 dage mere om måneden til min disposition! Rigtigt godt – og jeg er meget taknemmelig over mit forhøjede energiniveau samt øgede livskvalitet.

Tusind tak, kære Malene.

Kristina Schjerning, Århus

regnbue_linie
Jeg kom til clairvoyance hos Malene efter en periode med sorg, savn og forvirring pga. lang tids sygdom. Under sessionen blev jeg konfronteret med mange af mine skjulte og undertrykte følelser. Det var meget overraskende for mig, at Malene kunne kende til dette, og ligeledes hvordan hun fortalte mig, hvad jeg kunne gøre for at komme videre. Jeg fik også en healing hos hende. Jeg kunne ikke mærke noget med det samme, men tre dage senere fik jeg en utrolig varm kærlighedsfølelse, som omgav hele min krop. Det var som om jeg befandt mig i en stor kugle med meget, meget positiv energi. Følelsen varede i flere timer, jeg kunne mærke den både i mit fysiske legeme, i min sjæl og indre psyke.

Endnu en udtalelse fra Maria:

Kære Malene.

Det går rigtigt godt med mig! Tusind, tusind tak for de fantastiske ting og sager, som du gør ved mig og min sjæl :-). Jeg synes, jeg har det meget bedre end før, jeg lærte dit at kende. Du er virkelig dygtig og har utrolig stærke evner. Jeg kan stadig mærke den healing, som jeg fik, faktisk mærker jeg tit en pludselig kraftig energi, som stormer gennem mine fødder op gennem kroppen. Jeg føler meget mere livsglæde. Tak, tak, tak :-)

En meget glad Maria, Kolding

regnbue_linie
Malene gav mig en professionel og omsorgsfuld claivoyance, hvor jeg endelig fik sluppet de sidste bindinger til min afdøde far. Hendes claivoyante rådgivning virkede sikker og præcis, og jeg følte mig godt vejledt og “set” både spirituelt og personligt. Jeg søgte Malenes healende hænder, da jeg igennem længere tid havde haft smerter og træthed i mine ben. Efter healingen har jeg mærket en mærkbar bedring og positiv forandring i mine ben.

Louisa, Hillerød

regnbue_linie
Jeg har haft stor glæde af min clairvoyance hos Malene. Malene fandt direkte ind til centrale temaer i mit liv og hjalp mig samtidig til at finde ro og afklaring omkring dem. Derudover har hun været rigtig god til at hjælpe mig til at se fremtidige muligheder, som jeg har glæde af i dag. Jeg fik rigtigt meget ud af Malenes clairvoyance.

Charlotte Juul, Hellerup

regnbue_linie
Jeg kan på det varmeste anbefale Malene som både clairvoyant og healer. Jeg har tidligere prøvet clairvoyance, men ingen har så detaljeret sat fokus på, hvor jeg var og hvad jeg skulle gøre for at komme til mit mål. Jeg modtog healing efter clairvoyancen, og det er første gang jeg er taget fra en healingssession med hovedpine og alligevel med en følelse af, at der var sket en positiv forandring i min krop. Hovedpinen var væk efter en god nats søvn (bedre søvn end jeg længe havde haft).

Efterfølgende har jeg modtaget fjernhealing ved Malene. Jeg har prøvet mange forskellige behandlere, men ingen har fået mig til at mærke så tydeligt, hvor på kroppen, der kom healing, som den healing jeg har fået ved Malene. Jeg havde ondt nogle steder i kroppen og under healingen kunne jeg mærke, hvordan varmen kransede sig om de områder, der gjorde ondt og så forsvandt smerterne. Herefter var jeg samme aften lidt svimmel, men dagen efter var jeg fuld af energi.

En af de gange, hvor jeg var totalt drænet for energi, og Malene gav mig fjernhealing, kom hun med en forklaring på den manglende energi. Jeg fik healet blokeringerne væk og fik herefter en god teknik til at passe på mig selv.

Er du interesseret i en hurtig og effektiv behandling, hvor du også får både forklaringer og teknikker med hjem, så kan jeg kun give mine allerbedste og allervarmeste anbefalinger videre til dig om at bruge Malene. Hun er den bedste behandler og clairvoyant, jeg har oplevet indtil nu, og jeg har prøvet en del.

De varmeste anbefalinger fra Cellina Schmidt, Munkebo

regnbue_linie
Jeg takker for en dejlig clairvoyance. Jeg fik en masse ting at vide, hvoraf rigtig meget er gået i opfyldelse, fuldstændig som Malene sagde. Meget skarp og præcis clairvoyance.

Tove-Marie Hansen, Århus

regnbue_linie
Jeg kom til Malene af ren nysgerrighed, da jeg havde hørt meget om clairvoyance, men aldrig selv havde jeg prøvet det. Jeg var meget spændt og vidste ikke, hvad der var i vente, da jeg trådte ind af Malenes dør. Som zoneterapeut er den alternative verden ikke helt ukendt for mig, og det kunne Malene se med det samme. Jeg kunne rigtig godt lide hendes måde at være på og sige tingene på. Hun kom altid lige ind til kernen på enhver ting, der kom frem. Hun ramte rigtigt hver gang og behøvede ikke min bekræftelse for de ting, hun sagde til mig. Min oplevelse var, at jeg var forbavset over, hvor præcis hun kunne fortælle hvordan min situation var, og hvad jeg kunne arbejde videre med og udvikle mere. Jeg har kunnet bruge hendes råd og vejledning til min selvudvikling. Jeg kan varmt anbefale Malene som clairvoyant til mine venner, familie og bekendte, og det har jeg også gjort.

Sif Gunnarsdottir, Haderslev

regnbue_linie
At træde ind i et hjem, som med det samme giver en oplevelse af at her er man velkommen, her er der hjerterum og de lyse lokaler med de smukke malerier giver en dyb ro og velvære. Malenes rolige imødekommenhed og professionelle indgang til mig, gjorde at jeg straks følte mig i gode hænder. Jeg havde tillid og dyb respekt. Jeg oplevede en respektfuld fremtræden og en kærlig omsorg, både under samtalen og healing. Healingen føltes rar og afslappende og som en naturlig del af Malenes behandlingstilbud. Jeg gik hjem med fornyet energi og lyst til at anbefale hende til venner.

Eva-Amalie Kusch Christiansen, Åbenrå

regnbue_linie
Jeg har fået både fjernhealing og clairvoyance hos Malene.

Malenes fjernhealinger er der power i, og healingerne har været meget effektfulde. Første gang Malene fjernhealede mig kom den umiddelbare effekt over flere dage, og jeg fornemmede helt sikkert, at healingen arbejdede over længere tid, hvor der gradvist skete en forbedring af energi-gennemstrømingen, ikke bare i mine ben, som var hovedformålet, men også i min ryg. Hun sendte fantastisk energi og meget smukke farver ind i chakraerne, og jeg oplevede healingen som meget rensende. Den tilførte energi varede i mange uger. Anden gang Malene fjernhealede mig, var en stærk oplevelse. Kort efter energierne begyndte at strømme ind i mig, svævede jeg ud af kroppen og så mig selv oppe fra. Og meget pludseligt var jeg tilbage i kroppen igen.

Clairvoyance sessionen hos Malene var meget professionel. Malene fik hurtigt kontakt til noget, jeg skulle beskæftige mig med fremadrettet, og hele sessionen koncentrerede sig udelukkende om min fremtid. Malene fik hurtigt fortolket og videreformidlet symboler og farver, og jeg er ikke i tvivl om, at de ting, Malene formidlede til mig, er det meget vigtigt, at jeg beskæftiger mig med. Jeg var meget imponeret over den præcision, som hun hentede hendes informationer ned med.

Jeg er Malene meget taknemmelig for, hvad hun gjorde for mig, og jeg kan varmt anbefale healing, herunder fjernhealing, af Malene – hun ved, hvad hun har med at gøre.

Savannah Johanssen, Århus

regnbue_linie
Malene er det tætteste jeg kommer på det perfekte valg, da jeg for et år siden havde brug for hjælp til at komme back on track og videre i mit liv efter tabet af min mor og en skilsmisse. Med Malenes hjælp via healing og clairvoyance lykkedes det at skære så meget af støjen væk, at jeg blev i stand til at lytte til mit indre.

Malene har en for mig helt fantastisk måde at give et guddommeligt budskab videre på, så det kan forstås på dansk. Men vigtigst af alt – Malene var med sine indsigter og sin dybe respekt for det enkelte menneske i stand til at rykke ved mine overbevisninger og få mig ud af min komfort-zone.

Charlotte Døj, Gl. Holte

 

Personlige udtalelser