Power healing i København

Power healing i København er et healing kursus, hvor du lærer at heale lige fra begyndelsen til at anvende meget frekvenshøjnet healingsmetoder med hjerte og sjæl i centrum. Du lærer om vores vibrationssystem, udvidet sjælslære og aura – også om de nye auralag, som er under opbygning hos hver enkelt.

Du vil først og fremmest lære at heale som DIG med de store energier, du har adgang til. Men du får også en introduktion til at heale med englene indover samt heale med krystaller.

Herudover kommer der svar på alle de naturlige spørgsmål man har, når man som healer står overfor forskellige klienter og personer med forskellige ubalancer og sygdomme.

Jeg har valgt at kalde kurset for ’Power healing i København’, simpelthen fordi der kommer power på dig som healer, og der kommer power på de energier og den dybde, du formidler i din healing.

Power healing i København starter i februar 2020. Det er et torsdagshold med start torsdag den 27. februar, og vi mødes 4 torsdage med 1 måned imellem i løbet af foråret 2020.

Det giver mulighed for:

 • At afprøve de tillærte healingsmetoder hjemme eller i din klinik
 • At kunne geare din spiritualitet mest muligt, så dine lysfrekvenser stiger og dermed også din healingspower
 • At kunne etablere et spirituelt netværk med ligesindede

Der er inspirerende udtalelser fra tidligere kursister nederst på siden 

 

Power healing i København – indhold:

 • Du lærer om healingsetik – the do’s and don’ts
 • Du lærer at beskytte dig selv og også din klinik eller bolig
 • Der kommer teori omkring:
  – Dimensionssystemet
  – Udvidet sjælslære
  – Auralære inkl. vores chakraer og de nye auralag
 • Du lærer meget konkret at:
  – Starte en healing, hvor der samtidig dannes jordforbindelse til klienten – hver gang
  – Afbalancere chakraer, genoprette og forstærke energibaner i krop og aura, genoprette stressramte celler, heale organer, gigt, eftervirkninger af medicin samt give ro i personens tankefelt og krop
  – Heale negative energiforankringer/blokeringer fra tidligere liv
 • Du får besvaret mange forskellige spørgsmål, herunder bl.a.:
  – Hvad er healing i det hele taget for en størrelse?
  – Hvilke healingsenergier findes der?
  – Hvorfor er det ikke muligt at heale alle sygdomme væk?
  – Skal en healing tage lang tid… kort tid – hvad er mest hensigtsmæssigt?
  – Skal jeg videregive clairvoyante beskeder undervejs?
  – Tager jeg af energien som healer? Bliver jeg selv healet undervejs?
  – Hvordan beskytter jeg mig selv og mit healingssted?
  – Er der forskel på at heale direkte på den fysiske krop og i auraen?
  – Hvilken indflydelse har viden om vibration, sjæl og aura på mine healinger – kan viden og bevidsthed om det gøre healingerne stærkere?
  – Hvad kan englene hjælpe med?
 • Du får lært at heale med englene indover samt heale med kodede krystaller
 • Der bliver guidede opgraderings-meditationer på samtlige mødegange – det skærper både dine frekvenser og healingspower
 • Der udleveres skriftligt kursusmateriale

Allervigtigst: Du vil i løbet af kurset udvikle din helt egen specielle healings-stil.

 

power healing københavn

Power healing i København er for alle – uanset tidligere erfaring

Power healing kurset i København er for alle med interesse i healing og healingsetik – både nybegyndere inden for healing, men absolut også for mere erfarne healere.

Det er ikke dine nuværende evner inden for healing, der er det vigtigste – det er viljen til at ville udvikle dig, der gør at din healing bliver stærkest og mest holistisk mulig.

Det gælder både mht. frekvensløftning af din egen fysiske krop, således at der kan formidles en større energistyrke/lys, mht. at ville arbejde med prøvekaniner derhjemme og slutteligt de obligatoriske lektier, som kurset også indeholder.

 

Prøvekaniner og ‘lektier’

Jeg forventer, at du er indstillet på at have prøvekaniner og har lyst til at lave nogle ”lektier” :-). Lektierne er på ingen måde overskyggende, men giver stof til eftertanke, til at stille relevante spørgsmål og til at blive en dybere healer. Begge dele er således en integreret del af kurset, og begge dele udvikler og giver stor erfaring som healer.

 

Hvorfor har jeg kaldt kurset for ”Power Healingskursus”?

Det har jeg ganske enkelt gjort, fordi der kommer rigtig meget power på dine indsigter, dine energier og dine healinger. Der heales med nye højfrekvente energier + sjælsenergier + der sker forløsninger fra tidligere liv, og dertil kommer de smukke og meget kærlige engleenergier. Og alt det er med til, at du kan hjælpe dine healingsklienter og -personer i et meget større omfang 

Du vil også opleve, at din spiritualitet og spirituelle evner styrkes betragteligt i løbet af kurset 

 

power healing københavn

 

Det vil dine healingspersoner opleve med teknikker fra dette Power Healingskursus

Udover alt det, som Power Healingskurset vil komme til at betyde af forandringer for dine healingsevner og spiritualitet, vil dine kunder og healingspersoner også få mere end stor glæde af dine evner.

De vil bl.a. opleve:

 • En erfaren healer, der kan stå fast i egne og klientens energier
 • En healer, der har lært at beskytte sig selv og sin klient i løbet af healingen
 • En healer, der kender til forskellige energier og healingsteknikker, og som forstår at bruge dem afhængigt af den enkelte healingssituation
 • En healer, der bl.a. kender til healing af organer, gigt, medicin-rester og angst/uro
 • En healer, der både kan heale fysiske ubalancer, men også tanker og følelser på celleplan
 • En healer, der kan formidle relevante budskaber og engleenergi

 

Certifikat

Der udstedes healings-certifikat efter endt healingskursus.

 

Antal pladser

Der er max. plads til 8 personer på kurset.

 

regnbue_linie

Dato:Der er 5 pladser tilbage

Torsdag den 27. februar 2020, kl. 10.00 – 16.00
Torsdag den 26. marts 2020, kl. 10.00-16.00
Torsdag den 23. april 2020, kl. 10.00 – 16.00
Torsdag den 21. maj 2020, kl. 10.00 – 16.00

Sted:Bjelkes Allé 17A, 2. sal
2200 København N
Pris:5.800 kr.
Betaling:Beløbet på 5.800 kr. deles op i 3 rater, hvor:

Rate 1 på 1.400 kr. indbetales ved tilmelding til kurset
Rate 2 på 2.400 kr. indbetales senest fredag den 14. februar 2020
Rate 3 på 2.000 kr. indbetales senest fredag den 13. marts 2020

Du er også velkommen til at betale hele beløbet på 1 gang, hvis det er nemmere.

De 3 ratebeløb overføres til følgende konto hos Danske Bank: 3409-11902049
eller via MobilePay til 95637

Tilmelding:      

 

regnbue_linie

 

Til kursusdagene bedes du medbringe evt. indesko samt egen mad til frokost. Der vil være te, kaffe m.m. til rådighed.

Jeg glæder mig helt utroligt meget til at hjælpe dig med at udvikle og styrke din healingspower og indsigter, og hjælpe dig videre i din spirituelle proces, hvor du står lige nu 

Mange kærlige hilsener
Malene Ratajczak

 

 

Udtalelser fra tidligere kursister:

 

Jette Pedersen, Næstved:
Hos Malene fandt jeg den form for healing, jeg gerne ville lære. Jeg er selv ret powerfuld i min energi, selvstændig i min overbevisninger, så jeg ønskede ikke så meget hokuspokus for show off’s skyld. Ikke alt det glasur. Og jeg vidste, at min spiritualitet er en del af mig, og at jeg samtidig er der, hvor en spade er en spade. Jeg søgte derfor en healing uddannelse, som kunne passe ind. Det er Malenes Power Healing, hvor der er også er plads til individuel freestyle. Malene tager rigtigt fint udgangspunkt i, hvor du er i din personlige udvikling.

Hos Malene fik jeg den selvstændighed, og jeg fik lært et healingssystem, som gav mening for mig. Logisk, præcist og vanvittigt Powerfuldt.

Jeg har siden, jeg startede på kurset, aldrig healet nogen, som ikke har haft en effekt, har mærket healingen. De fleste under og enkelte først efterfølgende.

Kærligst, Jette
Www.heaven11nature.dk

 

Aneste Fredskov, Næstved:
Jeg kan varmt anbefale Power Healing kurset. Malene er en meget dygtig underviser, der på sin jordbundne facon formidler, så alle deltagere forstår og tror på sig selv.

Power Healing er et unikt redskab, som har en utrolig stærk effekt.

Jeg har også nydt de fantastiske meditationer og englekontakten.

Kærligst,
Aneste, www.aneste.dk

 

Sussie Greve, Birkerød:
Malene laver nogle dejlige kurser, hvor der altid er rigtig god englekontakt, som jeg ikke ville være foruden. Hun er en meget kompetent underviser, som er god til at formidle alt omkring healing og engle, altid i godt humør og med god energi 

Knus, Sussie

 

Helle Vester Kristensen, København:
Kære Malene, jeg vil sige dig 1000 tak for et fantastisk kursus. Jeg er så glad for, at mine veje krydsede dine på fb, hvor jeg første gang stiftede bekendtskab med dig via din gratis fjernhealing. Power Healing Kurset her har sat så mange ting i perspektiv i mit liv, og jeg ved nu, at jeg er havnet på den helt rette hylde. Du var faktisk ikke mindre end den 3. person som ”prikkede” til mig mht., at jeg skulle bruge mine hænder. Du var også den, der virkelig fik åbnet mine øjne for alvor – nu var jeg tilsyneladende helt parat til at forstå, hvad det handlede om, og hvad jeg skulle her i dette liv – det er jeg dig dybt taknemmelig for.

At arbejde med energi og specielt Power Healing, som jeg følte mig tiltrukket af at lære og fik lært hos dig, gør en kæmpe forskel. Jeg har for det første aldrig helt været klar over, hvor sensitiv jeg egentlig er. Og så har jeg kæmpet med at tage andre menneskers energier ind og på mig, hvilket har drænet mig totalt og aldeles. Det er for alvor slut – takket være dine enkle og så alligevel utrolig virksomme metoder i energiarbejdet – wauu total fantastisk  . Havde jeg dog bare lært dette meget tidligere i mit liv.

Kurset, arbejdet og den lærdom jeg har fået hos dig har gjort så stor en forskel for mig – og verden mangler mere af den slags, så jeg er nu for alvor i gang med at heale, og jeg elsker det 

Så atter engang tusind tak for dig og dit virke, Malene. Vi ses til efteråret, når min spirituelle udvikling igen har besluttet at skulle videre i rejsen sammen med dig og andre fantastiske sjæle. Jeg glæder mig ubeskrivelig meget.

Lys, energi og en masse kærlighed til dig fra

Helle   

 

Marianne Jensen, Brøndby:
Jeg har gennem de fire måneder deltaget i kurset Power Healing, et kursus, hvor Malene på sin muntre, uhøjtidelige og konstruktive måde, har lært mig at heale, og herunder åbne op for englene, så de kan medvirke til healing af mine klienter.

Jeg har aldrig før healet, men allerede efter første kursusdag oplevede jeg, hvilken effekt healingen havde på mine klienter – og efter endt kursus er der virkelig power på mine healinger.

Kurset har ikke kun gjort mig i stand til at hjælpe andre, men også givet mig et stort selvværd og ikke mindst lært mig at heale mig selv.

Englenes tilstedeværelse under healingen er en helt unik og fantastisk fredfyldt oplevelse.

 

Mette Fersum, Køge:
Jeg har lært 3 grundlæggende ting på Malenes Power Healing kursus: 1) At Power Healing virker rigtigt godt og løfter mine healingsenergier i forhold til tidligere, 2) at jeg tør kalde for mig for healer og springe ‘rigtigt ud’ og 3) at jeg har fået troen på englenes tilstedeværelse og hjælp 

Kærlige hilsner, Mette

 

Lis Nielsen, Køge:
Kære Malene – først tak for sidst og for dine smukke ord til os fra kurset.

Efter at være stødt ind i dig og din gratis fjernhealing blev jeg interesseret i, hvad og hvordan healing foregår. Da jeg mødte op til første undervisningsdag på healingskurset, var jeg meget grøn inden for healing og den spirituelle verden. Mit ønske var, at jeg forhåbentligt kunne lære at heale på min familie.

Efter bare 3 måneders undervisning og 26 meget forskellige prøve-kaniner har jeg oplevet, at jeg kan udføre en meget kraftfuld healing, og det på både familie og totalt ukendte personer. Under healingerne er jeg begyndt at opleve billeder samt syn af, hvad der sker med og ved min klient, f.eks et smukt lys, fantastiske farver og engle, der arbejder på klienten . Alt er fyldt med ro, omsorg og masser af kærlighed.

Fra udelukkende at ønske at heale på venner og bekendte har jeg nu stor lyst til at bruge min nye kunnen på klienter. Dette har gjort, at jeg nu er startet op som certificeret Power Healer i Køge-området.

Skylder Malene en stor tak for at tror på – og ikke mindst give mig troen på – at selv en novice som mig kan lære at heale.

Tak for dig, Malene, jeg giver dig helt sikker min største anbefaling.

 

Henrietta Nielsen, København:
På Malenes Power healings kursus har jeg lært nogen meget effektfulde teknikker. Der er virkelig power på de healingsmetoder, Malene underviser i. Kurset er supergodt og professionelt sammensat, så man får mere og mere læring og erfaring fra gang til gang.

For mig har det også været vigtigt, at Malene har gjort meget ud af at tale om eksempelvis etik, og at der har været tid til snak og spørgsmål hele gruppen rundt og til erfaringsdeling.

Min egen spiritualitet og clairvoyante evner – samt min tillid til egne evner – er helt klart blevet styrket.
Malene er et super dejligt menneske og meget dygtig, og så underviser hun med en skøn lethed, klarhed og sikkerhed.

Jeg tror, jeg kan sige på hele holdets vegne, at alle uanset evner da de kom, gik fra kursets sidste dag med en styrket spiritualitet og en stærk tillid til og erfaring i at kunne praktisere healingsmetoderne.

 

Bo Kleiner, Brøndby Strand:
Kære Malene – jeg har sagt det før, og gentager det gerne mange gange: Tak for de 2 fantastiske kurser, ‘Succes med englene’ og Power Healing.

Jeg kom helt blank, men hold nu op, til trods for min meget beskedne indsats vedrørende lektier har jeg taget et kæmpe skridt, og jeg ved nu, at jeg med hjælp fra dig og englene kan heale.

Alt sammen på grund af dig og din fantastiske tålmodige måde at forklare sådan en som mig det hele på, jeg kunne hverken se, høre, mærke, eller føle noget første gang. Jeg husker, at du kiggede tålmodigt på mig og sagde: “Ja, ja, Bo – vi skal nok få dig op i energierne” , og du fik jo ret.

Jeg ved, dette kun er begyndelsen på en fantastisk rejse, og jeg har lovet mig selv at arbejde resten af min tid her på jorden med at udvikle mig. Den verden, du har vist mig/os, er så fantastisk, og jeg kan simpelthen ikke få nok af den.

Malene har givet mig nogle værktøjer og øvelser, som jeg bruger hver dag, til stor glæde for mig selv og de mennesker i min omgangskreds, der vil det.

Jeg kan kun anbefale, og det gør jeg alle de steder, jeg kommer, at hvis du har bare en lille interesse for den spirituelle verden, så tag et kursus hos denne super dygtige kvinde.

Jeg kunne skrive meget om, hvordan jeg bruger det i hverdagen,  hvis nogen har lyst eller brug for mere information, er I velkomne til at kontakte mig på 40130788.

Malene – når du opretter et nyt kursus ud over de 2 fantastiske, jeg har været på, sætter du mig på listen og sender en dato,  og jeg er klar.

Udover du har givet os kursister en fantastisk oplevelse, har du skabt et meget stærkt bånd mellem alle os, der har deltaget, jeg ved når jeg en dag møder en, uanset om det er i Jylland, Fyn eller her på Sjælland, der har været med på et af dine kurser, vil vores energi komme i samklang med det samme.

De kærligste hilsner fra en taknemmelig kursist og ven,
Bo

 

Mette Herslund, Vejby:
Blandt mange andre muligheder på markedet, tiltalte Malenes ærlige, ligefremme og ‘no nonsense’ stil mig. Uddannelsen er en perfekt kombination af teori, praksis og indre arbejde.

Jeg har fået trænet og skærpet min intuition og mig selv som redskab, samtidig med at jeg har fået adgang til nye og meget kraftfulde redskaber til min healingsværktøjskasse.

Malene har været en fantastisk dygtig, skarp, empatisk og kærlig guide på vejen.

 

Lauraluisa Britingg, København:
Jeg har i efteråret 2018, deltaget på Malenes POWER HEALING kursus. Hele kurset har været en god oplevelse, fra start til slut – med en god, kompetent, jordforbundet underviser, der formår at sprede sit budskab (og lys  ) på en skøn måde, fuld af humor og plads til alle.

Jeg er meget taknemlig for den viden, jeg har taget med mig fra kurset og Malene – og anbefaler det gerne til alle, der overvejer. Kurset kan tages uanset, hvilket niveau man er på – men har du allerede andre teknikker bag dig, er det kun en bonus for dig og din klient, for du står med en endnu større viden og healings POWER end før. Det er ikke sidste gang, jeg har arbejdet med Malene.

Af hjertet tak, Lauraluisa Britingg”

 

Vivian Glejbøl, København:
Efter at have deltaget på Malenes Power Healingskursus i løbet af vinteren/foråret 2018 har mine healinger fået en meget dybere intensitet og virkning, end de havde før. Og det at have lært at kode krystaller og se deres fantastiske virkning i forbindelse med healing er for mig helt unikt.

Jeg kan varmt anbefale dette kursus.

 

Jeanne Paulin, Odense:
Tusind tak for nogle enormt lærerige og spændende undervisningstimer 

Da jeg startede på Malenes Power Healing kursus, vidste jeg på ingen måde, hvad jeg gik ind til, og hvad jeg ville møde, men jeg var slet ikke i tvivl, da jeg mødte Malene at hun var den rigtige underviser for mig. Hendes måde at undervise på er meget ligetil og forståelig for alle. Hun siger tingene, som de er på en varm måde, og så er hun utrolig god til at følge hver kursists udvikling og fjerne den tvivl og usikkerhed, som vi kom med, og lærte os at stole på det, vi mærker.
Det har givet mig rigtig meget både i forhold til healing, men også personligt, og det er ikke sidste gang at jeg tager med på et af Malenes hold 

 

Sussie Kristine Volkmann, Køge:
Jeg var på Malenes Powerhealingskursus i starten af 2018, og det var en rigtig god oplevelse fra start til slut. Kurset var en god kombination af teori, praksis, etik og indre arbejde, og jeg har efterfølgende følt mig rigtig godt klædt på til at arbejde med healing.

Malene er en dygtig, imødekommende og engageret underviser fuld af god energi , der kan formidle ellers svært tilgængeligt stof på en god og brugbar måde, så engle, energier og healing bliver jordnært og naturligt.

Teknikkerne fra Powerhealing er meget kraftfulde og effektive, og jeg oplever, at det har været nemt at kombinere dem med andre healingsteknikker og værktøjer, jeg kunne i forvejen, Jeg er meget taknemmelig for alt, hvad jeg har lært på kurset og kan varmt anbefale det . 1000 tak, Malene, for de lærerige og brugbare undervisningstimer. Jeg er så klar til at modtage klienter 

Sussie Kristine Volkmann

www.sussievolkmann.dk

 

 


Brugeranmeldelse:

"1000 tak for en helt fantastisk og vildt oplevelsesrig dag. Meget har jeg efterhånden lært på dine gennemarbejdede (til mindste detalje) kurser, meditationer m.m., Malene, men ikke i min vildeste fantasi havde jeg drømt om, at et spirituelt samvær kunne opleves så stærkt og intenst som dette skytsengle kursus. WAUU - det skulle enhver opleve. Aldrig vil jeg glemme denne dag. Blown away!! og danser endnu på oplevelserne." - Randi Lej-Blicher, Åbenrå

Nuværende og tidligere kursister har givet hjemmesiden følgende bedømmelse: 4.9 ud af 5 mulige. Dette er baseret på 72 anmeldelser. Skriv en anmeldelse af websitet.