Sananda: Tilgivelse og sjælsenergier

Denne kanalisering af den opstegne mester Sananda handler bl.a. om at tilgive og at forstå den kraft og healing på forskellige planer, der sker, når man vælger at tilgive et andet menneske. Tilgivelse er også med til at åbne op for dine sjælsenergier.

Rigtig god fornøjelse, jeg håber, du kan mærke Sanandas både smukke og stærke energier og hans oprigtige ønske om at hjælpe med sin tilstedeværelse, når du vælger at tilgive andre.

 

 

Sananda

 

 

Kære barn, kære sollys

Mærk min rolige og stabile energi, mit store lys og vær bevidst om, at du er bærer af samme energi, samme lys, samme vibration. Jeg anses for værende stor, men er på intet tidspunkt hverken større eller mere end dig og dit sjælslys. Lad os derfor forene os og forene vores lys. Dette sker automatisk, når du er i kontakt med mig, for vores energier og auraer forenes. Derved løftes du som menneske i vibration i den tid, vi er forenet i energierne, og du vil herefter viderebære disse energier til andre mennesker, til dyrene og naturen, til Jorden.

Du kan også mærke mig på mange andre måder. Når du bruger tilgivelsens kraft, så vil du kunne mærke mine energier som en del af de samlede tilgivelsesenergier, og du vil kunne mærke min healende kraft i samme åndedræt.

Tilgivelse er en af de største healende energier, du kan forestille dig. Det er en energi, der forbinder dig til din sjæl og til Kilden og ALTETs væren og skaberkraft. Føl derfor storheden i det at tilgive andre personer, for det er en større og smukkere gestus, end du umiddelbart forestiller dig.

Når du vælger at tilgive, så vælger du også at heale. Du healer især dine egne energier i din aura og på celleplan, men der ligger også en stor sjælshealing bag tilgivelsen og den person, som sætter den i gang. Der heales op på det indbyrdes forhold, du som person har med den anden person, og det er en overordentlig stor healing og energiafbalancering, der sker. Det sker for dette liv, men også for de tidligere liv, I måtte have sammen. Så kære lys, vælg at tilgive, vælg at heale jeres forhold både som sjæle og som mennesker, og vælg at heale dine egne energier. Og vid, jeg er med dig hver gang det sker. Mærk derfor også gerne min tilstedeværelse og min uendelige kærlighed.

Brugen af hjerteenergier i form af tilgivelse, healing og åbning op til dine sjælsenergier er en treenighed, som er fast forankret i dit hjertes energifelt. Vær derfor også bevidst om, at når du vælger at tilgive, så vælger du også at åbne dig i dit hjerte, hvor ondt det end måtte gøre, og dermed åbner du også op til din sjæls uendelige store lys, kraft og visdom.

Vær ikke bange for at tilgive uanset hvilken situation, du måtte stå i. Når du vælger tilgivelsen frem for en vedvarende fordømmelse, så vil du opleve, at din egen healings- og sorgproces sker hurtigere, og at du hurtigere kan komme videre med dit liv i en ofte ny retning med smukke nye energier og kærlighed indover.

Du kan i løbet af processen til enhver tid bede mig om at være til stede, at vise dig min uendelige kærlighed, at hjælpe dig.

Kære barn, jeg beder dig mærke mig og forstå hvilken skaberkraft, du indeholder både som sjæl og som menneske.

I al lysets kærlighed,
Sananda

 


Brugeranmeldelse:

"1000 tak for en helt fantastisk og vildt oplevelsesrig dag. Meget har jeg efterhånden lært på dine gennemarbejdede (til mindste detalje) kurser, meditationer m.m., Malene, men ikke i min vildeste fantasi havde jeg drømt om, at et spirituelt samvær kunne opleves så stærkt og intenst som dette skytsengle kursus. WAUU - det skulle enhver opleve. Aldrig vil jeg glemme denne dag. Blown away!! og danser endnu på oplevelserne." - Randi Lej-Blicher, Åbenrå

Nuværende og tidligere kursister har givet hjemmesiden følgende bedømmelse: 4.9 ud af 5 mulige. Dette er baseret på 72 anmeldelser. Skriv en anmeldelse af websitet.Relaterede indlæg

Skriv en kommentar