Lær din skytsengel godt at kende – København

Dette dejlige skytsengel-kursus hjælper dig med at åbne op og få kendskab til din personlige skytsengel. Det sker bl.a. via guidet meditationer og praktiske øvelser, der er et teoretisk oplæg, og du vil herudover få beskrevet din skytsengel – både mht. navn og udseende, men herudover også få vigtige budskaber fra ham eller hende. Se og mærk den glæde, din skytsengel gerne vil formidle til dig, men også hvordan den generelt gerne vil hjælpe dig i din dagligdag og med videreudvikling af din spiritualitet  

I løbet af kursusdagen vil der være flere skytsengel-meditationer, dejlig englemusik og masser af skytsengel-healing, alt sammen noget, der gør, at du også vil få et rigtigt godt kendskab til din skytsengel.

Du kan læse om andre kursisters spændende oplevelser med kurset nederst på denne side 
regnbue_linie

Kursus-indhold er bl.a.:

  • Introduktion til begrebet ‘skytsengel’ – hvem er de, og hvilke opgaver har de… og har de ikke :-)
  • Forskellige måder at skabe og opleve skytsengel kontakt.
  • Hvad kan forhindre eller forstyrre skytsengel kontakt?
  • Guidet skytsengle-meditationer, hvor du mærker din skytsengels nærvær og lys og får personlig information og indsigter.
  • Kort individuel personlig clairvoyance med kanaliserede budskaber fra din skytsengel til dig, herunder en beskrivelse af din skytsengels smukke og meget kærlige ‘udseende’, dens vibrationer og navn 
  • Udlevering af kodet krystal til kontakt derhjemme.
  • Der vil blive udleveret skriftligt kursus-materiale og øvelser i løbet af dagen.

regnbue_linie

Dato: Forår 2019kl. 10.00 – 15.00
Sted:Heart Flow Healingscenter
København Sankt Peders Stræde 27 B, 3.sal
1453 København K
Pris:1.250 kr.
Betaling: Beløbet overføres til følgende konto hos Danske Bank: 3409-11902049 eller via MobilePay til 51 52 00 20 senest 1 uge før kursusstart.
Tilmelding: På mobil 51 52 00 20 eller email: [email protected]

regnbue_linie

Medbring egen mad til frokost. Herudover vil der være kaffe, te m.m. undervejs. Medbring også indesko, da der ikke må bruges udendørssko i lokalet :-)

Jeg glæder mig meget til at lære dig og din smukke og meget kærlige skytsengel at kende og ser frem til en rigtig dejlig dag sammen  

 

Mange kærlige hilsener
Malene Ratajczak

 

 

Skytsengel

 

regnbue_linie

Udtalelser fra tidligere kursister:

 

Joan Schou, København:
Har lige været på skytsengle kursus hos Malene Ratajczak den 2. april 2017. Det var et utroligt spændende kursus, hvor jeg endelig rigtig fik sat udseende på min skytsengel, udover det fik jeg også så meget viden omkring min skønne skytsengel, at der pludselig var så meget, der gav mening og forståelse i mit liv.

Malene lavede et par fantastiske meditationer med os, som jeg har brugt efterfølgende hjemme.

Jeg kan helt klart anbefale andre sådan et kursus, som ønsker at komme i bedre forbindelse til sin skytsengel 

 

Hanne Stougaard, København:
Kurset ændrede min måde at tænke på og at se på lyspunkterne i mit daglige liv, selv om disse lyspunkter kan virke aldrig så små, påskønne en kop te, blomsterne i haven og et smilende barn og en god latter, minde mig selv om at nyde øjeblikket. Jeg er åben for at møde min skytsengel, som om jeg lige har mødt min bedste ven, som jeg har kendt hele livet. Jeg føler mig elsket af min engel, og jeg ved jeg aldrig er alene og kan bede om hjælp og vejledning. Tak for et lærerigt og givende kursus.

 

Vivian Glejbøl, København:
Tusind tak for et super godt og inspirerende skytsenglekursus. Det var en stor oplevelse for mig at mærke kontakten med min skytsengel og få hende beskrevet så tydeligt, at jeg kunne se hende for mig. Den kærlighed, jeg følte fra min skytsengel, rørte mig dybt. Jeg følte mig enormt tryg og elsket. Super dejligt med en kodet krystal til kontakt herhjemme. Jeg føler, at jeg har taget et stor skridt fremad på ’min vej’ og er nu klar til at uddybe ’bekendtskabet’.

Af hjertet tak, Vivian

 

Tina Maria Aagaard, København:
Kære Malene – tak for et fantastisk Skytsenglekursus. Jeg er meget taknemmelig. Jeg oplevede, at vi blev løftet og favnet i store kærlighedsenergier fra de mange skytsengle, andre engle og store lysbevidstheder, der var tilstede. Det var meget intenst, trygt og givende på alle planer. Din autencitet, integritet og balance i din væren og gøren er en stor gave.

Jeg var høj og sprudlende indeni, da jeg tog derfra og har siden været fyldt af en dyb glæde.

Jeg fik ikke fortalt måden jeg’fandt’ dig på – din hjemmeside med kurset ‘Styrk din spiritualitet’ duķkede pludselig op på min skærm….og jeg var ikke engang på nettet. Skulle møde dig ?❤, hvilket gav og giver stor mening.

Jeg glæder mig til vi ses igen,

Kærlige tanker fra
Tina Maria

 

Inge Marie Jacobsen, København:
Kære Malene – jeg vil gerne takke for et, som jeg oplevede det, særdeles intenst, harmonisk og lærerigt skytsenglekursus i lørdags sammen med mine dejlige med-kursister. Jeg synes, du formidlede det ‘luftige’ stof på en særdeles levende facon med begge ben på jorden. Tusind tak.

Kærlig hilsen, Søs

 

Diccte Olsen, Valby:
Kære Malene – jeg har deltaget i dit skytsengel-kursus, og det var fuldstændig fantastisk. Jeg fik SÅ meget med mig hjem. Du viste mig, at jeg kan stole på min intuition, at min mavefornemmelse er en direkte ‘telefonforbindelse’ til min elskede Skytsengel. Derudover fik jeg med mig, at der intet er forkert i, at jeg ikke kan se englene fysisk, de er der alligevel. Jeg elsker alt det, jeg fik med mig, og går og siger min Skytsengels navn ud i stuen, mens jeg fyldes med kærlighed. Jeg kan ikke rose og anbefale nok, hvor stor betydning dit kursus har haft for mig. Jeg skal helt klart på flere kurser!

Mange engleknus Dictte

 

Kirsten Mechlenburg, København:
Jeg har haft den fornøjelse at deltage i et skytsengel kursus hos Malene. Malene er en utrolig varm person, som rummer alt og alle. Hun er virkelig god til at forklare de budskaber til os kursister og videreformidle de informationer, som kom igennem til hende. Vi fik en indkodet krystal med vores individuelle skytsengel energi med hjem, og jeg bliver varm i hjertet hver gang, jeg har den på mig. Jeg ser virkelig frem til at møde dig igen, og tusind tak for din hilsen fra Josef, det gør mig bare så glad og lykkelig.

Kærlig hilsen Kirsten

 

Joan Simkus, København:
Jeg deltog i kurset ”Lær din skytsengel at kende” – og vidste ikke helt, hvad jeg kunne forvente. Det var en dejlig lærerig og samtidig afslappende/hyggelig dag med Malene og de andre kursister. Jeg fik nogle øvelser og god råd med hjem – og ikke mindst inspiration til, hvordan jeg kan udvikle mig – og lære mere om emnet.

 

Jannie Jensen, Hillerød:
Jeg har deltaget i Malenes skytsenglekursus. Det var et kursus afholdt i trygge og rolige omgivelser med tilpas afveksling i teori og praksis. For mig var kurset en rigtig dejlig oplevelse og et stort skridt i min personlige udvikling. Malene sørger på fineste vis for at tage hånd om den enkelte deltager og møde én der, hvor man nu er i sin spirituelle udvikling. Jeg fik på kurset et dejligt skub i den rigtige retning i forhold til min videre kontakt med engle.

 

Karsten Madsen, København:
Kære Malene, tusind tak for et spændende og lærerigt skytsenglekursus. Jeg har længe kendt til skytsengle, men det har tidligere været svært at forstå, hvad min personlige skytsengel stod for, og hvordan jeg kunne komme i kontakt med den, når jeg havde behov for hjælp og vejledning. Det var dejligt at lære, hvad den hedder, og hvor enkelt man kan kontakte den.

Der var også meget ny viden for mig i dette kursus om “skytsengle systemet”, kodning af min egen krystal og i det hele taget spirituel viden på et meget højt niveau og som sidegevinst nogle fantastiske meditationer.

Jeg har siden kurset brugt min nye viden og min kodede krystal hver dag og glæder mig over, hvor meget hjælp jeg får.

 

Mia C. Hansen, København:
Det var en utrolig rørerende dag. Jeg synes, det er en rigtig rar tanke, at vi hver især har vores egen skytsengel, der følger os hele livet.

Jeg kan bedre forholde mig til min skytsengel nu, efter jeg har været på kurset. Så var det også rigtig dejligt at få nogle gode budskaber med hjem.

Jeg vil varmt anbefale dette kursus

 

Skytsengel