Skytsengle

Hvad er skytsengle?

Skytsengle er en engle med en meget høj bevidsthed og høje frekvenser/vibrationer, der har til opgave at varetage beskyttelse og guidning af ’sit menneske’. Alle mennesker har en personlig og individuel skytsengel.

Skytsenglen ledsager os gennem hele livet i denne inkarnation, men har også gjort det i samtlige tidligere liv og vil gøre det i alle fremtidige inkarnationer. Så igen: din skytsengel er fuldstændig unik, og I har været sammen i alle tidligere liv samt hele dette liv lige fra din fødsel.

Skytsenglen blev tilkoblet vores sjæl allerede ved vores sjælsgnists’ fødsel. Vi er derfor utroligt forbundne og kan nærmest kaldes sjælsvenner, som har udviklet sig sammen gennem hele vores udviklingsforløb og alle inkarnationer i Universet. Eftersom vi nærmest er støbt sammen fra vores oprindelse, har vi en meget, meget høj grad af hjertekontakt.

Alle skytsengle er fra lyset og kan meget fint opfattes som en ven. En ven, der ønsker, at vi – både som sjæl og som inkarnerende menneske – skal udvikle os i den rigtige retning, nemlig med lyset overordnet set.

Skytsenglen er hos os i en æterisk skikkelse, og ikke som en fysisk skikkelse. Den er omkring os hele tiden, men vil ofte være tilbagetrukket og lade vores guider og andre smukke lysvæsner komme til, bl.a. pga. de læringsprocesser guiderne er i eller pga. den englelæring, vi som menneske selv skal igennem, bl.a. i form af kontakt, beskeder, at lære at stole på englene, få hjælp i form af f.eks. inspiration, healing og spirituel opgradering.

 

Clairvoyance

 

Skytsenglens overordnede opgaver

Skytsenglen er et utroligt venligsindet væsen og højtstående bevidsthed, der varetager den opgave at tage sig af os og at sørge for, at vores sjæl får den udvikling, som er tiltænkt sjælen i dette liv. Englen vil som udgangspunkt hjælpe os på alle områder, undtagen der, hvor det er karmisk og sjæleligt bestemt, at vi ikke skal hjælpes. Englen vejleder, råder, trøster og hjælper, hvor det er muligt. Og englen sender os uendelig kærlighed og glæde.

Som nævnt er en af skytsenglens opgaver at beskytte ”sit” menneske. Men som også nævnt er det ikke altid, den må varetage beskyttelsen, og vi kan som mennesker indimellem miste troen på, at vi har en skytsengel. Men det har vi

 

Skytsengle vs. guider

Et afdød familiemedlem kan ikke være en skytsengel, ligesom en ærkeengel heller ikke kan. Det betyder ikke på nogen måde, at disse 2 energi-typer ikke kan være tæt på os og hjælpe os i vores hverdag. Det kan de selvfølgelig sagtens, og det gør de også med rigtig stor glæde og kærlighed.

Vores guide-team består typisk af 4-6 guider, som er en blanding af engle og ånder/afdøde, der viser sig i en menneskelig skikkelse samt selvfølgelig vores skytsengel. Der sker en udskiftning af guiderne undervejs i dit liv pga. læring på begge sider, men din skytsengel er hos dig hele tiden og altid.

Guidernes opgave er – ligesom skytsenglens – at hjælpe os, dvs. assistere, inspirere, heale, forebygge og lave nye tiltag. Hele tiden for at vores spirituelle udviklingsvej kan overholdes undervejs i livet. Og samtidigt, som nævnt ovenfor, for at guiderne, uanset ‘type’, også kan lære undervejs i deres forløb.

Hvis du har en tæt tilknytning til et afdød familiemedlem, f.eks. din mormor, så er hun ikke din skytsengel, selvom du kan mærke og føle det sådan. Hun er en guide, der er tæt tilknyttet dig, fordi det er hensigtsmæssigt i en periode. Din skytsengel er en engel – AL-tid . Men nyd i høj grad din tætte kontakt med din mormor, far, mor eller hvem, du har indover i dit liv . Det er en utrolig smuk kontakt også.

Nogle personer mener vi har flere end 1 skytsengel, men der er jeg ikke helt enig :-) . Igen – vi har en skytsengel, en meget stor engel, og så 4-6 guider, hvoraf nogle i en tidsperiode sagtens kan være et kært familiemedlem. Hvis du opfatter det anderledes, så bare vid at det er helt ok. Der er ingen, der har patent på eller kender den fulde sandhed

 

Clairvoyance og beskyttelse

 

Navn og udseende på skytsengle

Hvis man får vist sin skytsengel, så kan den vise sig – ofte humoristisk – på flere måder:

  • Som en menneskelignende skikkelse (uden vinger), bare som et menneske
  • Som det vi forstår ved almindelige engle, nemlig en nogenlunde menneskelignende skikkelse, dvs. både som menneske med ‘ben og arme’, eller en mere energimæssig skikkelse med arme, begge med vinger :-)
  • Som engleenergi uden ‘arme og ben’ men med en kjole og vinger :-)
  • Ren lys-energi, enten i en lysende hvidgul farve eller som en farve-energi med en enorm power af stråler omkring sig

Måden man får vist sin engel på er ofte – men ikke udelukkende – forbundet med, hvordan vi har det bedst med at få ham eller hende vist. Det er f.eks. ikke alle mennesker, der synes at den sidste måde, den rene energi, er tillidsvækkende, og englen vil med 100% vise sig i en anden form. Derimod er der personer, der har det helt fint med den sidste måde.

Jeg har selv fået min skytsengel vist på alle 4 måder, og det har jeg det helt fint med. Jeg er ret bevidst om, at en skytsengel er lys-energi, så jeg synes faktisk, at det er spændende og interessant at få den vist på flere måder . Jeg mærker dens enorme store kærlighed alligevel, og det er det vigtigste for mig

De fleste, der har kontakt til deres skytsengel fornemmer eller ser en energi i farver og har fået oplyst et navn. Navnet behøver ikke være noget ’guddommeligt’ navn, men kan være fuldstændigt helt og aldeles nede på jorden. Det er et navn, som vi kan relatere til, og der er ikke noget navn, der er finere eller bedre end andre.

Hvis man af forskellige årsager ikke kan få navn og udseende frem i første omgang, så fortvivl aldrig. For skytsenglen er omkring dig – hele tiden.

 

Skytsengel

 

Hvordan kommer jeg i kontakt med min skytsengel?

Der er flere måder at starte med at komme i kontakt med din skytsengel og få at vide, hvem han eller hun er:

  • Få besked selv via en meditation derhjemme
  • Pludselig se sin skytsengel. Det vil typisk være i en presset eller utrolig afslappet følelsestilstand
  • Deltage i en guidet skytsengel-meditation, det kan både være live eller online
  • Få besked via en clairvoyant, som bruger englekort
  • Få besked via en clairvoyant, som samarbejder med englene dagligt – f.eks. sådan en som mig :-)
  • Deltage i et englekursus, hvor skytsengle er et af emnerne

Der er sikkert flere måder, skriv meget gerne til mig, hvis du har flere, som jeg ikke har nævnt

OBS: Hvis du går helt til bunden af denne side, så er der en gratis guidet meditation med skytsengle. Måske kan den hjælpe dig videre og styrke din kontakt

 

 

Skytsengle

 

Englekursus: ‘Succes med englene’

Jeg afholder et englekursus, som hedder ‘Succes med englene’ i både Haderslev og København. Det er egentligt ikke kun et kursus men et forløb, da det strækker sig over 4 hele dage med 1 måned i mellem. I løbet af dette kursus, mere præcist 2. gang, kommer du i kontakt med din skytsengel på forskellig vis. Det er altid en enorm smuk oplevelse, idet kursisterne ofte føler, at de er kommet ‘hjem’. Der er kærlighed i overflod :-)

Hvis du er interesseret i dette kursus, så klik herover i menubjælken under kurser og vælg enten Haderslev eller København. Så kan du læse meget mere og kontakt mig selvfølgelig gerne, hvis du har spørgsmål. Du kan også klikke på det her link, så kommer du direkte til siden vedrørende skytsengle kurset i København.

 

De kærligste hilsner,
Malene

 

PS: Der er fuld copyright på hele eller dele af denne tekst

 

Skytsengle

 

 

Jeg har afholdt skytsengle-kurser flere gange tidligere som et 1-dagskursus. Herunder kan du læse nogle udtalelser, som beskriver rigtigt godt, hvordan flere kursister har følt det ved at møde deres skytsengel første gang.

 

Udtalelser fra tidligere kursister:

 

Sonja Hansen, Padborg:
Det var rart at få sat navn og udseende på sin skytsengel. Endnu mere berigende var det at få en gave samt beskeder direkte fra ens skytsengel, noget jeg virkelig kunne gå hjem og bruge. Vi havde en fantastisk meditation, hvor jeg meget tydeligt kunne mærke min skytsengels kærlighed og omsorg. En meditation som jeg har brugt meget siden, og hver gang bliver jeg fyldt med samme kærlighed og glæde, så det virker bestemt også derhjemme. Nu ved jeg, hvordan jeg skaber kontakt og kan bede om hjælp i hverdagen. Det er bestemt et kursus jeg varmt kan anbefale, uanset om du har englekontakt eller ej. Tusinde tak for et forrygende kursus, Malene.

 

Randi Lej-Blicher, Åbenrå:
1000 tak for en helt fantastisk og vildt oplevelsesrig dag. Meget har jeg efterhånden lært på dine gennemarbejdede (til mindste detalje) kurser, meditationer m.m., Malene, men ikke i min vildeste fantasi havde jeg drømt om, at et spirituelt samvær kunne opleves så stærkt og intenst som dette skytsengle kursus. WAUU – det skulle enhver opleve. Aldrig vil jeg glemme denne dag. Blown away!! og danser endnu på oplevelserne.

 

Anita Jørgensen, Horsens: 
Jeg syntes, det var et fantastisk skytsengle kursus. Meget lærerigt og med en masse man kunne tage med hjem og bruge i hverdagen. Også Malenes ord: “Øvelse gør mester” :-)

 

Gitte Bahnsen, Ribe:
Jeg var på skytsengle kursus ved Malene. Før jeg kom, var jeg lidt usikker på, hvad skytsengle egentligt er, men efter et rigtig godt ‘teoretisk’ oplæg med svar på vores mange spørgsmål, meditationer og englekontakt i løbet af dagen, er jeg nu blevet meget klogere på skytsenglene, og hvordan jeg kontakter min egen. Jeg kan kun varmt anbefale at deltage i et englekursus hos Malene.

 

Leila Althea Jensen, Horsens:
Det var en fantastisk dag med meget indsigt og gode øvelser og meditationer, samt skønne beskeder fra min skytsengel. Måden skytsengle kurset er sat sammen på er perfekt – elsker den uformelle og hjemmelige atmosfære kurset foregik i. Der er både noget grundlæggende viden, kombineret med praktiske øvelser både på kursus dagen og til at tage med hjem og arbejde videre med, samt en skøn og meget givende besked fra ens skytsengel, som gjorde, at jeg blev fyldt med varme og kærlighed, ikke alene til mig selv, men også til min skytsengel, og det liv vi har sammen. Overvejer du at melde dig til ét af Malenes kurser, så tøv ikke, du få det med hjem, du har brug for og mere til, på en god, brugbar og konkret måde.

De varmeste anbefalinger fra Leila Althea Jensen

 

Hvem er din skytsengel?

Du har mulighed for at høre en meditation omkring din skytsengel lige her. Du skal kun trykke på ‘afspil’.

 

 

 Relaterede indlæg

Skriv en kommentar