Englekursus 3: Lær din skytsengel godt at kende – Haderslev

På dette dejlige skytsengle kursus kommer du til at lære din skytsengel at kende. Dels via selvindsigter via meditation og praktiske øvelser, men du vil også få en klar beskrivelse af din skytsengels udseende, navn og vigtige budskaber fra ham eller hende. Mærk og se, hvordan din skytsengel kan – og utroligt gerne vil – hjælpe dig, både i din dagligdag men også til videreudvikling af din spiritualitet.

I løbet af kurset vil der være skytsengle-meditationer og masser af englehealing, og der vil blive åbnet op for personlig kontakt til din skytsengel, så du kan samarbejde aktivt med ham eller hende hjemme efter kurset  

Nederst på denne side kan du læse udtalelser om kurset fra tidligere kursister 

regnbue_linie

Kursus-indhold er bl.a.:

  • Introduktion til begrebet ‘skytsengle’ – hvem er han eller hun, og hvilke opgaver har den… og har den ikke :-)
  • Forskellige måder at skabe og opleve skytsengle kontakt.
  • Hvad kan forhindre eller forstyrre skytsengle kontakt?
  • Guidet skytsengle-meditationer, hvor du mærker din skytsengels nærvær og lys og får personlig information og indsigter.
  • Kort individuel og personlig clairvoyance med kanaliserede budskaber og indsigter fra din skytsengel til dig, herunder en beskrivelse af din skytsengels smukke og meget kærlige udseende, dens vibrationer og navn. Det bliver meget forløsende og dejligt – glæd dig
  • Kodning af krystal til kontakt med skytsenglen derhjemme.
  • Udlevering af skriftligt kursus-materiale og øvelser undervejs.

regnbue_linie

Dato: Forår 2019kl. 10.00 – 15.30
Sted:Aabenraavej 45A, 6100 Haderslev
Pris:1.250 kr.
Betaling: Beløbet overføres senest 8 dage før kursusstart til følgende konto hos Danske Bank: 3409-11902049 eller via MobilePay til 51 52 00 20.
Tilmelding: På mobil 51 52 00 20 eller email: [email protected]

regnbue_linie

Du bedes medbringe evt. indesko samt egen mad til frokost. Der vil være te, kaffe m.m. til rådighed i løbet af dagen. Jeg glæder mig rigtigt meget til at hjælpe med at åbne op for kontakten mellem dig og din visdomsfulde og meget smukke skytsengel  

 

Mange kærlige hilsener
Malene Ratajczak

regnbue_linie

Udtalelser fra tidligere kursister:

 

Sonja Hansen, Padborg:
Det var rart at få sat navn og udseende på sin skytsengel. Endnu mere berigende var det at få en gave samt beskeder direkte fra ens skytsengel, noget jeg virkelig kunne gå hjem og bruge. Vi havde en fantastisk meditation, hvor jeg meget tydeligt kunne mærke min skytsengels kærlighed og omsorg. En meditation som jeg har brugt meget siden, og hver gang bliver jeg fyldt med samme kærlighed og glæde, så det virker bestemt også derhjemme. Nu ved jeg, hvordan jeg skaber kontakt og kan bede om hjælp i hverdagen. Det er bestemt et kursus jeg varmt kan anbefale, uanset om du har englekontakt eller ej. Tusinde tak for et forrygende kursus, Malene.

 

Randi Lej-Blicher, Åbenrå:
1000 tak for en helt fantastisk og vildt oplevelsesrig dag. Meget har jeg efterhånden lært på dine gennemarbejdede (til mindste detalje) kurser, meditationer m.m., Malene, men ikke i min vildeste fantasi havde jeg drømt om, at et spirituelt samvær kunne opleves så stærkt og intenst som dette skytsengle kursus. WAUU – det skulle enhver opleve. Aldrig vil jeg glemme denne dag. Blown away!! og danser endnu på oplevelserne.

 

Anita Jørgensen, Horsens: 
Jeg syntes, det var et fantastisk skytsengle kursus. Meget lærerigt og med en masse man kunne tage med hjem og bruge i hverdagen. Også Malenes ord: “Øvelse gør mester” :-)

 

Gitte Bahnsen, Ribe:
Jeg var på skytsengle kursus ved Malene den 23. marts 2015. Før jeg kom, var jeg lidt usikker på, hvad skytsengle egentligt er, men efter et rigtig godt ‘teoretisk’ oplæg med svar på vores mange spørgsmål, meditationer og englekontakt i løbet af dagen, er jeg nu blevet meget klogere på skytsenglene, og hvordan jeg kontakter min egen. Jeg kan kun varmt anbefale at deltage i et englekursus hos Malene.

 

skytsengle

 

Leila Althea Jensen, Horsens:
Det var en fantastisk dag med meget indsigt og gode øvelser og meditationer, samt skønne beskeder fra min skytsengel. Måden skytsengle kurset er sat sammen på er perfekt – elsker den uformelle og hjemmelige atmosfære kurset foregik i. Der er både noget grundlæggende viden, kombineret med praktiske øvelser både på kursus dagen og til at tage med hjem og arbejde videre med, samt en skøn og meget givende besked fra ens skytsengel, som gjorde, at jeg blev fyldt med varme og kærlighed, ikke alene til mig selv, men også til min skytsengel, og det liv vi har sammen. Overvejer du at melde dig til ét af Malenes kurser, så tøv ikke, du få det med hjem, du har brug for og mere til, på en god, brugbar og konkret måde.

De varmeste anbefalinger fra Leila Althea Jensen