Individuel spirituel coaching

Spirituel coaching er et stærkt og målrettet individuelt uddannelsesforløb, der styrker og skærper dine spirituelle evner og indsigter indenfor kort tid. Jeg arbejder med spirituel coaching i både København og Haderslev.

Hensigten med at lave et individuelt spirituel coaching forløb er at give dig et boost i din spirituelle udvikling i forhold til dit ståsted ved begyndelsen. Der tages således udgangspunkt i dine ønsker, nuværende evner og muligheder.

Fra min side vil der blive lagt vægt på en fokuseret person-skræddersyet tilgang og ikke mindst på opnåelse af positive spirituelle resultater, der kan mærkes. Der skulle gerne være sket en synlig bevidsthedsmæssig ændring på flere planer ved forløbets slut

­

Nederst på denne side kan du læse udtalelser om kurset fra tidligere kursister regnbue_linie

Et spirituelt coaching forløb indeholder bl.a.:

 

  • 5 x 2 timer individuel og målrettet coaching.
  • Teori om forskellige emner: Helt afhængigt af dit spirituelle ståsted vil der blive gennemgang af forskellige spirituelle emner ud fra et teoretisk synspunkt, og jeg udarbejder individuelle kursusmaterialer og hjemmeopgaver tilsvarende.
  • Kanaliseringer: Jeg forbereder en skriftlig personlig kanalisering til udlevering 3 gange.
  • Forskellige teknikker: Vi kigger på forskellige teknikker og individuelt tilpasset energier til at åbne op, bevare jordforbindelse og -forankring, rensning af energifelt, højnelse af de psykiske evner m.m. Vi kommer vidt omkring, og både engle- og stjerneenergier inddrages.
  • Healing: På alle 5 mødegange afsættes tid, hvis ønskes, til at prøve forskellige typer healing, herunder f.eks. sjælshealing, farvehealing, krystalhealing, opgraderingshealing, englehealing, Power Healing.
  • Bøger, videoer, links m.m.: Der arbejdes med bøger, videoklip, diverse oplysende links fra gang til gang – alt sammen relateret til dine ønsker og spirituelle ståsted.
  • Hjemmeopgaver: Jeg udarbejder og udleverer obligatoriske hjemmeopgaver af forskellig karakter fra gang til gang, og der følges op på disse den efterfølgende mødegang.
  • Diverse spirituelle kurser: Andre spirituelle kurser kan inddrages og tages kort op fra gang til gang – hvad kan lade sig gøre, hvad passer ind, hvad udvikler?
  • ”Spørg om alt”: Der vil naturligt dukke mange spørgsmål op undervejs. Vi kigger på dem alle og ser, hvad der dukker op af svar, både personlige og mht. den spirituelle udvikling og samarbejdet med de forskellige spirituelle energier.
  • Telefonisk opfølgning: Vi snakker kort sammen over telefonen mellem de 5 mødegange for at holde fokus og for afklaring af evt. spørgsmål.

regnbue_linie

Dato: Datoer aftales fra gang til gang, men forløbet forventes afsluttet indenfor en periode på 4-7 måneder.
Sted: Aabenraavej 45A, 6100 Haderslev eller Bjelkes Allé 17A, 2200 København N
Pris: 10.500 kr.
Betaling: Et depositum på 1.500 kr. indsættes på følgende konto hos Danske Bank: 3588-4810459824 ved tilmelding til forløbet, og 5 rater á 1.800 kr. indsættes før mødet på den nævnte bankkonto eller betales via MobilePay til 95637. Depositum tilbagebetales ikke ved aflysning af deltagelse før eller under forløbet og skal udelukkende ses som et administrationsgebyr.
Tilmelding: På mobil 51 52 00 20 eller email: [email protected]

 

Jeg ser frem til et spændende og udviklende forløb sammen med dig Spirituel coaching  spirituel coaching

Mange kærlige hilsener

Malene Ratajczak

 

spirituel coaching

 

regnbue_linie

Udtalelser fra tidligere kursister:

 

Annette (Ann), Padborg:

Jeg har taget forløbet Spirituel Coaching hos Malene, og jeg har i den grad fået en viden omkring hvad det vil sige at være spirituel. Jeg har altid vidst, at der var mere mellem himmel og jord og har oplevet ting fra tid til anden. Disse oplevelser blev flere og flere gennem årene. Jeg har prøvet at ignorere det, men i løbet af sidste år blev det mere intenst, og jeg blev nødt til at finde ud af hvordan jeg kunne håndtere det, og om det var noget at bygge videre på. Helt tilfældigt blev Malenes navn og hjemmeside ved med at poppe op, hver gang jeg lavede noget på min pc og en dag blev jeg så nysgerrig, at jeg måtte se hvad det var, på den måde fik jeg kontakt til Malene, og man kan godt sige, at jeg blev guidet hen til Malene. Jeg fik bestilt en tid og allerede ved første møde stod det klart for mig, at jeg var kommet det rigtige sted hen.

Forløbet har været en fantastisk rejse med masser af ny viden og mange aha-oplevelser. Jeg har fundet min vej og er takket være Malene kommet langt allerede. Jeg kan kun give Malene mine bedste anbefalinger, og jeg ved at min videre rejse/udvikling kommer til at foregå hos Malene – under Malenes vinger.

 

Vivian Glejbøl, København:
Jeg har i løbet af efteråret/vinteren 2017/2018 været i et spirituelt coachingsforløb hos Malene. Det har givet mig en langt bredere viden indenfor det spirituelle, og det har ligeledes givet mig en masse brugbare øvelser til at udvide min spiritualitet, og som følge heraf har det også styrket min intuition.

Jeg kan varmt anbefale Malene og hendes spirituelle undervisning.

 

Malene Grønvold, København:

Jeg takker dig mange gange for at være mit kompas og vejviser på min spirituelle vej, da det kan være så uoverskueligt, når man er lige er vågnet op. Tak for den styrke, som jeg opdagede, at jeg allerede havde i mig, og ikke mindst at jeg selv sammensatte mit eget puslespil på de rette steder, som ellers er blevet sammensat forkert og af andre, under opvækst og af verden.

Jeg er så glad for at komme til dig, for du vidste, hvad jeg havde brug for og gav de rette redskaber sammen med engle og mestre. Jeg er overrasket over, hvor meget man åbner op under forløbet, og dejligt meget brugbar læsestof, som jeg nød at læse :)

Jeg anbefaler Malene, da hun er så bred i felten og virkelig kan sit kram

 

IMG_1629

 

Birgit Høyer Bom, København:

Jeg har deltaget i flere kurser hos Malene og har lige været igennem et individuelt spirituelt coaching forløb. Det har ført mig sikkert igennem en rivende udvikling. Ny viden blev tilført i passende doser og på rette tid – temmelig forunderligt. Det udleverede materiale og de forskellige øvelser har givet mig konkrete redskaber, og særligt begejstret var jeg for selvhealingsmetoden, som jeg anser for mere effektiv end mange psykologtimer.

Et virkeligt anbefalelsesværdigt forløb til dig der gerne vil gro, heales og blive klogere på livet og dig selv.

 

Henny Hermansen, Hjørring:

Hej Malene – så er det ved at være nogle uger siden, jeg afsluttede mit individuelle kursusforløb hos dig. Det har været en meget, meget spændende tid – i et helt nyt univers for mig, og jeg har fået indsigt i meget nyt og fantastisk – takket være dig. Nu har jeg en platform at udgå fra og forstår meget mere af det, der findes og sker på det spirituelle plan.

Jeg kan varmt rekommandere dig til andre søgende sjæle – stort kram til min engel Malene  

 

Spirituel coaching

 

Åse, København:

Hvis du er nysgerrig på det spirituelle område eller har praktiseret det i længere tid og har et ønske om at få en dybere forankring i din viden og kontakt med alle smukke væsner omkring os, kan jeg varmt anbefale et individuelt spirituel coaching forløb med Malene.

Hun har en fantastisk evne til at fange lige præcis det, du har brug for, og med sit varme hjerte og super struktur føler man sig godt guidet i processen, og du ved at ingen spørgsmål er for store eller for små. Metoden bygger meget på eget ansvar og motivation, men du føler dig aldrig alene, men kun motiveret til at lære mere og til at praktisere det lærte.

Jeg fik desuden stor glæde ud af kanaliseringerne, og det var fantastisk inspirerende at lære om alle de nye spændende ting, som Malene har fået til sig, og som hun generøst og præcist deler ud af. Timerne fløj afsted, og jeg føler mig tryg ved, at jeg har fået en god basis for min videre læringsproces og samarbejde med englene og andre smukke hjælpere, som findes rundt omkring os alle. Personligt er jeg meget taknemlig og kan varmt anbefale kurset til andre.

Så kære Malene – 1000 tak for et meget spændende spirituel coaching forløb og god dialog. Jeg har sat meget stor pris på alt, jeg har lært og al den inspiration, som du generøst har delt ud af, og din fleksibilitet har også betydet meget. Jeg kan personligt meget godt lide din struktur og opfølgning på forskellige emner – super godt :)

 

Emil Ottesen, København:

Jeg kom til Malene for at få clairvoyance og healing, hvilket i sig selv kan anbefales. Jeg fik mere ud af det end forventet, og besluttede mig for at deltage i et spirituel coaching forløb over 5 gange.

Her kan jeg kun sige mange tak for al den viden og info, som Malene besidder og deler stort ud af. Det er ikke kun ’lektier’, Malene giver, hvis der er spørgsmål eller andre relevante ting, så er hun yderst hjælpsom og har altid et svar. Selvfølgelig skal der arbejdes undervejs og her efter endt forløb kan jeg – når jeg ser tilbage på starten – virkelig se, hvor meget, der er sket med min egen spirituelle udvikling og hvor mange energier, jeg har åbnet op til. Bl.a. er mit 3. øje blevet kraftigt aktiveret, og jeg er begyndt at se auraer og andre ’energiformationer’ både ude og inde.

Malene – rigtigt mange tak for de sidste 5 måneders spirituel coaching forløb, det har været en fornøjelse og jeg er sikker på, at du kan hjælpe mig videre, når jeg igen har brug for det. Så om det er clairvoyance, healing, et individuelt coaching forløb eller andet man har brug for, kan jeg varmt anbefale Malene. Hun er positiv og fuld af god energi og deler gerne ud af det til andre.

 

Spirituel coaching

 

Ann Jakobsen, Kolding:

Kære Malene – så er det slut med de 5 gange ene-undervisning, desværre…. Det har været meget, meget givende, mere end jeg i min vildeste fantasi havde regnet med at få ud af det. Det har været spændende med ’lektie-bøgerne’, som jeg ikke selv ville have revet ned fra hylderne. Bøgerne har sjovt nok givet mig svar og oplysninger, som drejede sig om mine personlige kanaliseringer, du lavede til mig fra gang til gang. Hvordan du har båret dig af med det er endnu en gåde :-)

Jeg kan kun opfordre andre, som har lyst til at arbejde med sig selv, til at tage denne ene-undervisning, som det spirituelle coaching forløb udgør, da det giver meget mere, end du drømmer om. Alt er med dig i centrum, du får lektier og viden om ting, som lige netop kun du kan bruge. Alt i rette tid. Der arbejdes ud fra dit ståsted. Glæd dig, for rejsen bliver spændende. Et godt råd fra mig: skriv de nye ting ned fra gang til gang, så ender du med en lang liste over nye færdigheder, bare mellem 4. og 5. gang blev min liste meget lang.

Kære Malene, du skal have mange tak for støtte, undervisning og de mange indsigter, du har givet mig 

 

Trine Hansen, København:

Jeg har haft sådan et godt mentor-forløb hos Malene, og jeg står et helt andet sted nu, end da jeg begyndte. Jeg kom med en del åbne spørgsmål både om det spirituelle og om min vej, og jeg føler at jeg efter forløbet har et meget klart billede af hvad jeg skal, og ikke mindst hvilke veje og uddannelser, jeg ikke behøver at kaste mig ud i, for jeg kan selv nu.

Forløbet hos Malene er et samspil, som kræver at man også selv lægger et arbejde i det. Og gør man det, er vejen både overraskende og på en måde lettere end man forestiller sig. Jeg kan helt klart anbefale Malenes mentorforløb, som både er fyldt med indsigter og gode redskaber.

 

Spirituel coaching

 

 

 


Brugeranmeldelse:

"1000 tak for en helt fantastisk og vildt oplevelsesrig dag. Meget har jeg efterhånden lært på dine gennemarbejdede (til mindste detalje) kurser, meditationer m.m., Malene, men ikke i min vildeste fantasi havde jeg drømt om, at et spirituelt samvær kunne opleves så stærkt og intenst som dette skytsengle kursus. WAUU - det skulle enhver opleve. Aldrig vil jeg glemme denne dag. Blown away!! og danser endnu på oplevelserne." - Randi Lej-Blicher, Åbenrå

Nuværende og tidligere kursister har givet hjemmesiden følgende bedømmelse: 4.9 ud af 5 mulige. Dette er baseret på 72 anmeldelser. Skriv en anmeldelse af websitet.