Spirituelle kurser og arrangementer

I løbet af 2022 afholder jeg følgende spirituelle kurser og arrangementer i Haderslev og København.

Klik på de enkelte kurser og links, der interesserer dig, så kommer du til de relevante sider, hvor du kan læse om kursusindhold, datoer og pris

 

Spirituelle kurser i Haderslev

 

Spirituelle kurser i København

 

Kurserne er af forskellig varighed, alt lige fra 3-4 timer, en hel dag eller et forløb over 3 gange med 4 uger i mellem. Det er gjort bevidst for at skabe en proces, hvor det er muligt at implementere det lærte og erfarede derhjemme for derved at løfte sig selv op på et ”højere” trin til den efterfølgende mødegang, og generelt for at der sker en udvikling fra start til slut af hele kursusforløbet.

I alle kurserne indgår guidet healingsmeditationer, som bl.a. er super gode til at forløse forskellige typer energiblokeringer, men også til at skabe en tættere kontakt med englene og andre energier.

Jeg udleverer altid skriftligt kursusmateriale, som du kan bruge til at udvikle dig yderligere derhjemme. Herudover lægger jeg vægt på, at alle kurser og arrangementer foregår i en glad og humørfyldt atmosfære, hvor der er plads til, at den enkelte kan blive set og hørt.

Du er velkommen til at klikke på de kurser i undermenuerne, der har din umiddelbare interesse, da der vil være uddybende information omkring indhold og mødedatoer m.m.

Skulle der opstå spørgsmål, er du meget velkommen til at ringe eller skrive til mig, så kigger vi på det sammen, så evt. tvivl kan afklares. Det er vigtigt for mig, at alle deltagere ved, hvad kurset omfatter og hvad de går ind til, således at alle føler, at de kan lære noget, udvikle sig og få et godt forløb.

Det er også vigtigt for mig, at samtlige deltagere er i så god balance og har den jordforbindelse, der skal til for at gennemgå et kursusforløb, som vil udvikle personen, ikke mindst spirituelt, men også på mange andre områder.

 

spirituelle kurser