Lær at samarbejde med englene

På dette englekursus vil der være teori omkring engleverdenen og de forskellige typer engle og deres energier. Mærk og se, hvordan de kan – og utroligt gerne vil – hjælpe dig, både i din dagligdag men også til videreudvikling af din spiritualitet.

I løbet af kurset vil der være engle-meditationer og englehealing, og der vil blive åbnet op for personlig kontakt til forskellige engle, som du kan samarbejde med hjemme efter kurset selvhealingskursus 

Nederst på denne side kan du læse udtalelser om kurset fra tidligere kursister 

regnbue_linie

Kursus-indhold:

  • Teoretisk introduktion til engleverdenen og dens opbygning
  • Introduktion til forskellige engle, bl.a. ærkeengle, healingsengle, glædesengle, tilgivelsesengle og solengle
  • Forskellige måder at skabe og opleve englekontakt – hvordan gør man, og hvad kan forventes? 
  • Guidet engle-meditationer, hvor du mærker englenes store kærlighed, nærvær og lys
  • Guidet opgraderings-meditation
  • Kodning af krystal til engleenergi og kontakt derhjemme
  • Kort personlig clairvoyance omkring fremtidigt samarbejde med englene
  • Udlevering af skriftligt kursus-materiale

regnbue_linie

Dato:Foråret 2020 kl. 10.00 – 15.00
Sted: Aabenraavej 45A, 6100 Haderslev
Pris: 1.500 kr.
Betaling: Beløbet indsættes 10 dage før kursusstart på følgende konto hos Danske Bank: 3409-11902049 eller betales via MobilePay til 51 52 00 20.
Tilmelding: Senest 1 uge før kurset afholdes på mobil 51 52 00 20 eller email: [email protected]

regnbue_linie

Du bedes medbringe evt. indesko samt egen mad til frokost. Der vil være te, kaffe og frugt m.m. til rådighed i løbet af dagen.

Jeg glæder mig meget til at hjælpe med at åbne op for samarbejdet mellem dig og de dejlige engle-energier, som omgiver os Englekursus: Lær om din sjæl, chakra, aura

 

Mange kærlige hilsener
Malene Ratajczak

 

Hvis du allerede nu har lyst til at læse og lære mere om engle, så har jeg lagt flere artikler ud i min blog, som du finder ude til højre. Prøv bl.a. at læse om, hvordan du skaber kontakt til viljesenglene her, eller hvad ærkeenglene Gabriel, Ariel, Rafael og Michael har at sige. Rigtig god fornøjelse  

 

Tilgivelsesengel

 

regnbue_linie

Udtalelser fra tidligere kursister:

 

Lisabell Rasmussen, Fredericia:

Det var en fantastisk oplevelse at deltage på englekurset. Jeg oplevede en meget tæt og intens kontakt til englene, som jeg ikke tidligere har prøvet. Det har gjort, at jeg nu efterfølgende har let ved at få kontakten til englene, også selv om jeg er alene, og opleve den meget smukke energi.

Jeg har ikke tidligere oplevet at have dufte med ind over ved meditation, men oplevede en duft af hvid lilje, da vi lavede en af meditationerne på kurset.

Så tusind tak for dette magiske kursus til dig, Malene. Du formår at skabe en dejlig stemning, og der er ingen tvivl om, at du har en power og en kæmpe indsigt i de ting, du laver.

 

Jette Morsing, Haarby:

Kære Malene,

Tak for et fantastisk englekursus i lørdags. Det var en ny og vanvittig spændende verden, der åbnede sig :-). Jeg bliver nødt til at fortælle dig, at da du bad os bede englene om at heale et fysisk sted på vores krop, bad jeg om energi til mine knæ, som er ødelagte af fald på ski. Smerterne er godt halveret!!! Jeg er helt overbevist om, at englene skal følge mig resten af mit liv.

De aller bedste hilsner, Jette

 

Heidi Hansen, Vojens:

Tak for et meget berigende og spændende kursus, som i mit tilfælde har givet eftertanker til reflektion om mit eget ståsted. Jeg synes, du er en god underviser på en spændende måde, og endnu en gang tak for din meget fine clairvoyance, som ramte meget rigtig.

Kærlig hilsen, Heidi

 

Jeanette, København:

Kære Malene,
Af hjertet tak for en fantastisk dag hos dig i går sammen med skønne engle og søde mennesker. Du er en dygtig formidler på alle planer. Vi tog op og så huset om aftenen og gik en tur i den regnfyldte skov og al tvivl forsvandt! Jeg var åben og følte mig et med skoven takket været clairvoyancen og dagen med englekursus hos dig.

 

Tina Jensen, Glamsbjerg:

Tusind tak for et inspirerende englekursus. Det var super inspirerende at være hos dig, du har et meget behageligt væsen og er så dejlig at være i selskab med. Føler meget at “du ser lige ind i mig”. Jeg er jo ikke i tvivl om inderst inde, at englene eksisterer, men som du jo sagde, tvivler jeg alligevel, fordi der ikke er noget håndgribeligt, men at jeg skulle tage et valg. Jeg VIL tro på at de eksisterer, og at de kan hjælpe mig videre i min færd – tak fordi du satte tingene “på spidsen” og bad mig vælge. Jeg vil det SÅ gerne. 

Jeg er sikker på, at jeg har brug for at komme til dig flere gange endnu, så vi ses en dag igen.

Kærlige hilsner
Tina

Englekursus


Brugeranmeldelse:

"1000 tak for en helt fantastisk og vildt oplevelsesrig dag. Meget har jeg efterhånden lært på dine gennemarbejdede (til mindste detalje) kurser, meditationer m.m., Malene, men ikke i min vildeste fantasi havde jeg drømt om, at et spirituelt samvær kunne opleves så stærkt og intenst som dette skytsengle kursus. WAUU - det skulle enhver opleve. Aldrig vil jeg glemme denne dag. Blown away!! og danser endnu på oplevelserne." - Randi Lej-Blicher, Åbenrå

Nuværende og tidligere kursister har givet hjemmesiden følgende bedømmelse: 4.9 ud af 5 mulige. Dette er baseret på 72 anmeldelser. Skriv en anmeldelse af websitet.