Selvhealingskursus

På dette intensive selvhealingskursus er der fokus på healing på celleplan samt styrkelse af din englekontakt.

Vi har alle ophobet gamle energibindinger- og blokeringer fra dette og tidligere liv, og ofte er vi ikke klar over, hvad der lægger til grund for evt. sorg, angst, frygt, ked-af-det-hed og depressionsfølelser. Andre gange er det de samme følelser, som vender tilbage igen og igen i samværet med bestemte personer i vores familie og omgangskreds.

I løbet af kurset vil der blive arbejdet fokuseret på at forløse den slags energibindinger helt ned på celleplan, hvilket er en stor og dyb proces. Mange af energierne vil aktivere hjerteenergierne og hjertechakraet og derved opnås i sig selv en større og dybere sjælskontakt selvhealing. Herudover, når der arbejdes regulært og med målrettede intentioner i selvhealingsprocessen, vil der ofte komme en stor grad af englekontakt indover, hvilket især sker når vi fordyber os, ‘bliver stille i hovedet’ og fokuserer på forløsning. Dermed kan en ellers noget energi-tung proces faktisk lige pludselig blive til en meget smuk proces selvhealingskursus

En stor del af arbejdet og forløsningen sker derhjemme via det obligatoriske selvhealingsarbejde, som den enkelte deltager skal udføre i løbet af kursusperioden. Dvs. der skal sættes tid og lyst af til dette selvhealingsarbejde, som sættes i struktur og følges op på på kurset.

Når gamle energibindinger – nogle gange vist som blokeringer for energiflowet i vores aura – forløses fra vores fysiske krop, vil auraen efterfølgende ”belives”/live op – den bliver renset, og energiflowet kan flyde helt anderledes, hvilket vil afspejle sig i auraens størrelse, glans og udvidelse af auralagene.

Ud over dette selvhealingsarbejde derhjemme og med opfølgning på kurset, vil der være andre typer (ofte mere konkrete) selvhealingstemaer indover i løbet af de 3 mødegange.

Efter endt kursusforløb mødes vi individuelt til en clairvoyance– og healingssession, hvor jeg samler op og sammen på forløbet. Herudover kigger jeg på dine energier og laver en afsluttende og ‘samlende’ healing med fokus på både din fysiske krop og dine auralag.

Hvis du er interesseret i at se og læse, hvad tidligere kursister har skrevet om selvhealingsforløbet, så kig nederst på denne side 

regnbue_linie

Kursus-indhold

  • Introduktion til forskellige selvhealingsniveauer.
  • Introduktion og gennemgang af forskellige forebyggende healingsøvelser og temaer.
  • Iværksættelse af eget personligt selvhealingsforløb (jvf. introduktion foroven), som forløber
    over de 3 gange, vi mødes. Dette vil der tidsmæssigt blive lagt meget vægt på i løbet af kursusforløbet.
  • Udlevering af skriftligt kursusmateriale fra gang til gang.
  • Fælles guidede healingsmeditationer, som samler sammen og healer op.
  • 1/2 time individuel opfølgning inkl. evt. afbalancering og healing efter endt kursusforløb.

regnbue_linie

Dato:
Forår 2018
Sted:
Aabenraavej 45A, 6100 Haderslev.
Pris:
2.300 kr.
Betaling:
Beløbet overføres senest en uge før kursustart til følgende konto hos Danske Bank: 3409-11902049 eller via MobilePay til 51 52 00 20.
Tilmelding:
Senest mandag en uge før kursusstart på mobil 51 52 00 20 eller email: [email protected].

regnbue_linie

Du bedes medbringe evt. indesko samt egen mad til frokost. Der vil være te, kaffe og frugt m.m. til rådighed i løbet af dagen.

Jeg ser frem til et spændende kursusforløb med stor personlig og spirituel udvikling for den enkelte deltager selvhealing

Mange kærlige hilsener

Malene Ratajczak

regnbue_linie

Udtalelser fra tidligere kursister:

 

Hanne Larsen, Vamdrup:

Mon ikke de fleste, fra tid til anden, kan have behov for at få tømt ‘rygsækken”. I min rygsæk var der, udover de ting jeg var bevidst om, også livsperioder, der havde en tyngde, som jeg ikke var bevidst om. At få muligheden for selv at tømme rygsækken ved hjælp af Malenes mundtlige guidning ved kurserne og fine skriftlige materiale til hjemmearbejdet, er jeg rigtig taknemlig for. For mig har en let rygsæk givet mere glæde og mod på livet, som også smitter af på mine omgivelser. Jeg har fået ny indsigt i, hvad der kan heale og en større spirituel viden.

Jeg er meget taknemlig for kurset hos Malene og har det helt anderledes med mig selv nu.

Jeg kan varmt anbefale at deltage i et selvhealingskursus hos Malene, som foregår i en varm, rummelig og hyggelig atmosfære.

 

Sif Gunnarsdottir, Haderslev: 

Jeg har været spirituel, siden jeg var barn men følte ikke rigtigt, at jeg kom videre i min udvikling som spirituel person. Jeg valgte derfor at deltage i Malenes selvhealingskursus. Jeg har oplevet meget på det spirituelle plan, men jeg har aldrig oplevet at blive rykket så meget over så kort en periode, og allerede efter den første gang kunne jeg, og ikke alene jeg, men hele min familie mærke en forandring. Dette kursus ikke alene sætter gang i den spirituelle udvikling via forløsning på celleplan, men det giver dig simpelthen vinger på, så du flyver afsted. Jeg har aldrig oplevet sådan en rivende udvikling nærmest fra den ene dag til den anden. Min klarhørelse er blevet endnu klarere, og jeg har fået en ny guide også. Jeg har kunnet mærke, at der er blevet forløst mange gamle følelser, hvilket har gjort at jeg er lettet og mere fri. Jeg føler, at jeg har fået flere konkrete redskaber til at gøre mit liv bedre og til at fordybe mig i mig selv og få koblet mere på spirituelt, samtidigt med at det sker på en meget behagelig og forståelig måde.

Jeg vil gerne anbefale dette kursus til alle, som vil udvikle sin spiritualitet eller forstå mere om sig selv og sine følelser. Selv er jeg blevet forelsket i mit liv – 1000 tak Malene, det ville ikke have været muligt uden dig og dine evne

 

Selvhealingskursus