Styrk din spiritualitet – København

Vil du gerne i gang med at finde ind til eller videreudvikle din spiritualitet og give den et ordentligt videns- og energiboost, så er dette intensive spirituelle kursus sikkert noget for dig :)

Det er et hold med 5 – 8 personer, som mødes 2 lørdage i løbet af efteråret 2019 lige i hjertet af København.

Kursusforløbet ‘Styrk din spiritualitet’ er bygget op omkring teori, frivillige hjemmeopgaver og guidet meditationer – en effektiv kombination til at åbne op, mærke energier, englenes nærvær og udvikle egen viden og indsigt. Med andre ord: Et kursus, der styrker din spiritualitet Spirituelt opstartshold: lær om din sjæl, chakraer og aura Spirituelt opstartshold: lær om din sjæl, chakraer og aura

regnbue_linie

Kursus-indhold:

  • Der vil blive undervist i flere spirituelle grundlæggende emner, bl.a. sjæl, aura, chakraer, grounding- og beskyttelsesteknikker, åbning af hjerte-energierne og bevidstheds-dimensionerne. Der vil undervejs komme meget ny viden indover de forskellige temaer.
  • Hvad er forskellen på kanalisering og clairvoyance, og hvor får de clairvoyante deres information fra?
  • Der åbnes op for og samarbejdes med mange forskellige engleenergier.
  • Der vil i løbet af de 2 gange komme meget andet spirituel viden indover, helt afhængig af gruppesammensætningen.
  • Der udleveres skriftligt materiale begge gange, inkl. forskellige teknikker og frivillige hjemmeopgaver, der udvikler og åbner op.
  • Der foretages guidet meditationer og kanaliseringer fra engleverden, herunder fælles gruppehealinger, med efterfølgende afklaring af spørgsmål til det oplevede og til de billeder og symboler, der bliver modtaget af den enkelte deltager.
  • Etablering af netværk med ligestillede med samme interesser.
  • 1 x individuel fjernhealing efter endt kursusforløb.

regnbue_linie

Dato: Efterår 2019kl. 10.00 – 15.30
Sted:Heart Flow Healingscenter København
Sankt Peders Stræde 27 B, 3.sal
1453 København K
Pris:Ialt 2.300,- kr.
Betaling: Beløbet overføres senest 8 dage før kursusstart til følgende konto hos Danske Bank: 3409-11902049 eller via MobilePay til 51 52 00 20.
Tilmelding: På mobil 51 52 00 20 eller email: [email protected]

regnbue_linie

Jeg glæder mig meget til at hjælpe dig med at styrke dine spirituelle færdigheder og viden Spirituelt opstartshold: lær om din sjæl, chakraer og aura

 

Mange kærlige hilsener

Malene Ratajczak

 

 

Hvis du allerede nu har lyst til at læse og lære mere om engle, så har jeg lagt flere artikler ud i min blog, som du finder ude til højre. Prøv bl.a. at læse om, hvordan du skaber kontakt til viljesenglene her, eller hvad ærkeenglene Gabriel, Rafael og Michael har at sige. Rigtig god fornøjelse