Styrk dit klarsyn – 9 effektive øvelser

Styrk dit klarsyn … fordi den psykiske sans, vi kalder klarsyn, er en uvurderlig kilde til glæde i den spirituelle/’fysiske’ verden, da det, der ses, registreres og vises, som regel er helt uendeligt smukt, fyldt med overraskelser og udstråler den allerkærligste energi.

Mange personer vil (selvfølgelig) derfor gerne være i stand til at ’se’ mere/flere energier, eller i det hele taget bare at se noget, bl.a. i form af engle og andre smukke lysvæsner, i form af aura og i form af healingsenergier.

Nogle mennesker mærker meget fysisk på og i deres krop, når de er i kontakt med de forskellige energier, andre har et udviklet 3. øje syn. Nogle ligger midt imellem . Der er ikke noget, der er bedre end andet.

Der er flere årsager til, at det med at se og føle/mærke de spirituelle energier er så forskelligt fra person til person:

  • Vores sjælstidslinie – hvad er der planlagt i dette liv?
  • Gammel karma – der skal forløses nogle tanker, følelser og energier først.
  • Det kan også handle om som menneske at turde at tage springet og ’gøre noget ved det’. Dvs. øve og være sammen med andre spirituelle.
  • Vores fysiske øjne kan med sine lave vibrationer ikke registrere de højfrekvente energier, som lys udgør.
  • Vores kanal er ikke vant til kontakt til højere dimensioner og høje vibrationer.

En skøn blanding af gammelt, nutidigt og ikke udviklet psykiske sanser og fysiske øjne.

 

Styrk dit klarsyn – hvad kræver det?

Denne blogartikel handler om at styrke sit klarsyn. Og det kan gøres på rigtig mange måder, for meget ofte handler det ’bare’ om øvelse, øvelse og øvelse. Simpelthen at være i energierne, dvs. energier med en højere frekvens end det, vi som mennesker selv har. Så op i frekvens således, at både klarsyn og kanal styrkes, men også masser af øvelse til at kunne se med de fysiske øjne, så også øjnene vænner sig til de høje energier.

Ønske + tid + ro + øvelse = åbne op

Lige præcis i denne rækkefølge

 

Styrk dit klarsyn

 

Styrk dit klarsyn – øvelser

Nedenfor er en blanding af øvelser, der kan laves ude og hjemme, med eller uden englene, og som styrker dit klarsyn og dine fysiske øjne.

Du kan frit vælge, hvad der interesserer dig mest lige nu, men du kan også gå helt struktureret til værks og simpelthen tage øvelserne efter tur og på den måde hele tiden forbedre dine syn = klarsyn + dit fysiske syn (dvs. vænne øjnene til at registrere høje, subtile vibrationer), nærmest som i en opadgående spiral.

For alle øvelser gælder, som også nævnt ovenfor, at du skal være i ro, have lyst og have tid :-). Nøjagtig lige som med så meget anden kontakt i den spirituelle verden, for ellers er det svært at registrere de – ofte – meget subtile energier.

Det er faktisk lige som med så mange andre ting i denne verden: ønsker vi at blive gode til noget, så kræver det en vis grad af forudsætning, men især også en utrolig høj grad af øvelse.

 

Styrk dit klarsyn

 

 

Tegn og skriv undervejs – mest muligt. Når du gør det, så bruger du også dit klarsyn efterfølgende, mens du tegner. Pludselig bliver tegningen/billedet/symbolet så utroligt meget flottere og fuldendt i forhold til, hvad du registrerede i første omgang.

Husk at tegne alt hvad du ser. Uanset hvor småt og uanseeligt, det måtte se ud. Stol på det. Brug A4 papir eller en notesbog samt farveblyanter. En kuglepen kan også gøre det i første omgang, men læg farver på tegningen efterfølgende.

Flere af øvelserne laves sammen med englene. Hvis du ikke har meget englekontakt, så bare bed englene komme til stede, når du er parat og skal i gang med at øve dig. Brug dine egne ord: ”Kære engle, jeg vil utrolig gerne have, at I sender mig nogle billeder af en blomst”. Du kan også sige: ”Kære engle, jeg vil utrolig gerne have, at I sender mig nogle billeder”, dvs. mere uspecifikt.

Jeg har inddelt øvelserne i 3 grupper: A, B og C. Der er ialt 9 nemme og lige til at gå til øvelser

 

A. At se med sit indre klarsyn vha. engle, ude eller hjemme

Øvelse 1 – styrk dit klarsyn
Lav visualiseringsøvelser, gerne sammen med englene. Øv dig i at se konkrete ting (hjerte, blomst, æble). Efterhånden beder du englene om at sende dig mere og mere komplekse billeder.

 

 

Øvelse 2 – styrk dit klarsyn
Lav visualiseringsøvelser, igen sammen med englene. Denne gang fokuserer du udelukkende på at få vist farver og farvesammensætninger. Tegn utroligt gerne efterfølgende – gerne konsekvent hver gang.

 

Øvelse 3 – styrk dit klarsyn
Hvis du nyder en guidet meditation derhjemme, så gælder det ovennævnte også mht. at tegne. Det samme hvis du deltager i en guidet meditation sammen med andre deltagere hos en person, der laver guidede healingsmeditationer. Så husk notesbog og en kuglepen, evt. farveblyanter i tasken, hvis du er ude

 

Øvelse 4 – styrk dit klarsyn
Øvelse 1 + 2 kan du sagtens og med stor fordel lave ude i naturen. Du vil slappe helt af og nyde alt det, naturen kan byde på det sted, du har valgt. Måske ved skov eller strand?

 

B. Se aura – ude eller hjemme

Øvelse 5 – styrk dit klarsyn
Øv dig i at se aura på en anden person, og altid med denne persons tilladelse. Se gerne med lukkede øjne, dvs. stil ind på personen, og så se om der kommer farver, du får vist blokeringer eller andet. Kan du se størrelsen og formen på auraen? Tegn gerne, det er en sjov proces, og den kan udvikle sig til et gedigent redskab over tid.

 

Øvelse 6 – styrk dit klarsyn
Øv dig også i at se aura med åbne øjne. Den her øvelse kan kræve enorme mængder af tålmodighed, netop fordi vores fysiske øjne slet ikke er vant til at se energier. Øv med en veninde, eller hvis du som jeg f.eks. er til en koncert eller andet, hvor jeg småkeder mig, så prøv at stille ind på hovedpersonen på scenen. Auraen vil typisk ikke blive vist tydeligt, men der kan sagtens registreres lys omkring personen. Det er super smukt. Vær forberedt på at dine øjne løber i vand :-)

 

C. Opgradering af dit 3. øje vha. energi

Øvelse 7 – styrk dit klarsyn
Start altid med at bede englene om at rense dit 3. øje for evt. blokeringer. Og bed dem så efterfølgende om at opgradere dit 3. øje via deres smukke lys og energi. Du skal bare sidde, som om du skal heales og have englene foran dig. Det plejer at være en utrolig smuk gestus fra deres side, uanset om du kan mærke det eller ej, og uanset om du kan registrere englene eller ej. De er der

 

Øvelse 8 – styrk dit klarsyn
Lig med en dejlig krystal på dit 3. øje og mærk eller vær bevidst om, hvordan energien fra krystallen sender smukke vibrationer ned i gennem din pande og dit 3. øje. Det gør, at dit 3. øje bliver vant til at håndtere høje vibrationer, som efterfølgende kan tolkes til farver og billeder. Igen – alt sammen over tid. Nyd processen imens . Nyd krystallerne og udvælgelsen af dem, det bliver man glad af

 

Øvelse 9 – styrk dit klarsyn
Deltag i flest muligt guidede meditationer ude sammen med andre deltagere. Der er høj energi, og du kan være sikker på, at englene er til stede og vil formidle de budskaber (også i form af billeder og symboler), du skal have, inkl. deres kærlighed og glæde, som altsammen også formidles i en høj vibration. Hvis du ikke selv kan se det, der bliver guidet, så spørg om hjælp. Kommer du hos en guidet meditation hos mig, så kommer hjælpen automatisk fra mig, da jeg ikke synes det er rart, hvis ikke alle har fået det med, de skulle have fra englenes side :-) . Dette gælder også alle mine guidede meditationer på de forskellige kurser, jeg afholder

 

Styrk dit klarsyn

Alle øvelserne herover skal ses som en proces over tid. Det er sjældent, men sker dog, at en person ’bare lige sådan åbner op’ og lige pludselig kan se en masse. Når det så er sagt, så ser jeg igen og igen, at ”øvelse gør mester”, og at der stille og roligt sker en udvikling i det at kunne se energier, hvad enten det er engle, aura eller diverse energiformationer. Og det er helt fint, at det går stille og roligt, for det hele handler om at vores fysiske krop skal kunne håndtere de høje vibrationer, ellers får vi ondt forskellige steder. Så ingen hastværk, alting skal nok komme til sin tid.

Hvis det bliver for kedeligt at sidde derhjemme og øve med sig selv, eller du får det simpelthen ikke gjort, fordi det ikke bliver prioriteret højt nok (vi har jo alle tonsvis af opgaver, der skal laves i løbet af en dag), så vælg at deltage i nogle spirituelle kurser. Selvfølgelig gerne hos mig :-)

Kursustimerne, den høje energi i ofte op til 6-7 timer i træk, de andre deltageres erfaring og udvikling, de fælles guidede meditationer med englekontakt og englehealing – det er alt sammen med til at skrue op for hastigheden for at udvikle sig rent spirituelt, herunder at udvikle sit klarsyn

 

Rigtig, rigtig god fornøjelse med øvelserne, jeg håber, du har fået inspiration og lyst til at gå i gang

 

De kærligste hilsner
Malene

 

PS – hvis du har lyst til at læse mere om, hvordan et klarsyn kan opleves, så prøv at læse den her >> blogartikel . At bruge sit klarsyn, både indre og ydre, kan opleves på flere forskellige måde.

 

 

 

 

 Relaterede indlæg

Skriv en kommentar