Succes med englene – lær at åbne op til dem en gang for alle

På dette intensive og højtvibrerende engle kursus forløb: ‘Succes med englene – lær at åbne op til dem en gang for alle‘ lærer du englene at kende både ved navn, udseende og vibration – lige fra de helt store højt vibrerende solengle, diamantengle, krystalengle, regnbueengle, healingsengle, til de mere kendte ærkeengle, men vi kommer også i tæt kontakt med din skytsengel, feerne og de store smukke devaer.

Udover at lære englenes univers at kende, kommer du også til at lære mange forskellige måder at registrere og samarbejde med englene på, hvad der kan hindre og men også styrke din englekontakt, du får højnet din spirituelle lysfrekvens, og der kommer mange smukke selv-indsigter og englehealing undervejs i forløbet.

Herudover kommer der svar på alle de naturlige spørgsmål man har, når man som fysisk menneske ønsker kontakt med de smukke lysenergier, som englene repræsenterer.

 

Succes med englene

 

Jeg har valgt at kalde englekurset for ’Succes med englene’, simpelthen fordi du får så meget viden og erfaring med at kontakte de forskellige engle og samtidig vil kunne registrere, når de kontakter dig. Englene – uanset ’højde og drøjde’ – står alle parate til at samarbejde med dig og videreformidle deres helt enormt smukke glædes- og kærlighedsfrekvenser og deres viden, både om os selv men også vores omgivelser og smukke Jord.

Vi mødes 4 onsdage med 1 måned imellem i løbet af foråret 2020. Det giver mulighed for at afprøve forskellige øvelser hjemme samt have regelmæssig englekontakt, og herudover giver det mulighed for at kunne højne din spiritualitet mest muligt, så dine lysfrekvenser stiger, og du dermed får mulighed for en mere intensiv og meget smuk englekontakt.

Herudover får du mulighed for at etablere eller udbygge dit engle-netværk med andre ligesindede 

 

Succes med englene

 

Kursusindhold for ‘Succes med englene’

 • Baggrundsviden: Bl.a. engleuniverset og dimensionssystemet
 • Introduktion til og samarbejde med mange forskellige engle og ikke mindst deres lys
 • Din skytsengel: Tæt kontakt og information om udseende og navn
 • Hvad er feer og devaer, og hvordan ser de ud?
 • Du lærer konkrete metoder til bl.a.:
  – Ophealing af tidligere livs negative energiforankringer, herunder tilgivelse med englene
  – Selvhealing med englene
 • Besvarelse af mange forskellige spørgsmål, herunder bl.a.:
  Hvad er engle?
  – Hvad kan englene hjælpe mig med?
  – Hvordan kommer jeg i kontakt med dem?
  – Kan jeg samarbejde med alle engle?
  – Navne på mange forskellige engletyper til kontakt derhjemme
  – Hvordan ser min skytsengel ud, og hvad hedder han/hun? Kan min mormor
  være min skytsengel?
  – Hvorfor har min skytsengel været sammen med mig i alle inkarnationer?
  – Hvordan ved jeg, det er en engel, der kommer på besøg og ikke en afdød?
  – Hvad kan feer og devaer hjælpe os med?
  – Hvordan kan jeg styrke mine egne energier, så jeg kommer hurtigt og præcist
  i kontakt med englene, feerne og devaerne hver gang?
  – Hvad gør jeg, hvis jeg tvivler på englenes eksistens og hjælp?
 • Der vil være mange guidede meditationer undervejs, som alle åbner op til forskellige engle, deres gaver og ikke mindst smukke healinger og energier
 • Vi arbejder med forskellige kontakt-krystaller undervejs
 • Udlevering af skriftligt kursusmateriale
 • Lukket fb-gruppe for nuværende og tidligere deltagere i kurset. I gruppen vil det både være muligt at stille spørgsmål om egne oplevelser, men der vil også være 2 x månedlige live-healinger eller live-calls. Deltagelse er helt frivillig 

Allervigtigst: Du vil i løbet af kurset udvikle din helt egen måde at registrere og åbne op til englene på. Vi er ikke bygget ens, og det er vores psykiske og registrerende sanser heller ikke. Men stol på, at der sker en udvikling i dit ståsted før kurset og ved kursets slut  

 

Succes med englene

 

Dette engle kursus er for alle – uanset tidligere erfaring

Dette engle kursus er for alle med interesse i engle – både for ’nybegyndere’ inden for englekontakt og engleverdenen, men absolut også for mere erfarne engle-brugere 

Alle vil blive løftet i både viden, kontakt og frekvens, så det er ikke omfanget af din nuværende kontakt, der er afgørende – det er ønsket om kontakten og udvikling i denne, der er afgørende. Englene – også ’dine egne’ – står parate hver gang 


Hjemmearbejde

Jeg udleverer skriftlige lektier fra gang til gang, som giver dig mulighed for at prøve forskellige øvelser og teknikker af til at komme i kontakt med englene derhjemme, men også til at modtage deres healing og få budskaber i den grad, du kan registrere dem. Det er meget vigtigt, at du er indstillet på at afsætte tid til den dejlige englekontakt i løbet af kurset, da det er en af måderne, hvorpå du udvikler både din englekontakt men også højner din spiritualitet.

 

Succes med englene

 

Hvorfor hedder dette engle kursus: ”Succes med englene”?

Det gør det, fordi min erfaring viser, at arbejder man seriøst og i dybden med engleenergier, så rykker man sig også og begynder at få åbnet op for de sanser, der registrerer de forskellige engle – store som små, uanset om det er via klarhørelse, herunder telepati, indre og ydre klarsyn, duft, fysisk følesans og ikke mindst hjertets intelligens og intuition  . Eller det man kan kalde at få succes med englene, og de mange måder at have og registrere kontakten med dem på :-) 

Du vil også opleve, at din spiritualitet og spirituelle evner styrkes betragteligt i løbet af kurset, idet der både kommer megen ny viden og men også masser af frekvenshøjnelse undervejs 

Glæd dig – det gør de  

 

Antal pladser på dette engle kursus

Der er max. plads til 8-10 personer på kurset.

 

regnbue_linie

Dato:Forår 2021
Sted:Bjelkes Allé 17A, 2. sal
2200 København N
Pris:5.800 kr.
Betaling:Beløbet på 5.800 kr. deles op i 3 rater, hvor:

Rate 1 på 1.400 kr. betales ved tilmelding til kurset
Rate 2 på 2.400 kr. indbetales senest fredag den 14. februar 2020
Rate 3 på 2.000 kr. indbetales senest fredag den 13. marts 2020

De 3 ratebeløb overføres til følgende konto hos Danske Bank: 3409-11902049
eller via MobilePay til 95637

Du er velkommen til at betale det fulde på beløb på 5.800 kr. på 1 gang, hvis det er nemmere.

Tilmelding:Via formular herunder.

 

[contact-form-7 id=”3533″ title=”Succes med englene – store som små København”]

regnbue_linie

 

Du bedes medbringe indesko samt egen mad til frokost. Der er te, kaffe m.m. til rådighed i løbet af dagen.

Jeg glæder mig meget til at formidle kontakten til de mange forskellige engle, feer og devaer. Det er utrolig smukke, kærlige og meget healende energier. Jeg er sikker på, at du vil blive rigtig glad for kontakten fremover, og at det er med til at give dit liv en ekstra livsindhold-dimension foruden de mange healinger og styrkelse af din spiritualitet undervejs 

 

Mange kærlige hilsener
Malene Ratajczak

 

Udtalelser fra tidligere deltagere:

 

Mette Herslund, København:
Englekurset har givet mig store, dybe og smukke oplevelser med engle og min skytsengel og har åbnet op for kontakt til – for mig – helt nye ukendte engle, som har været så fine og fantastiske. Lektierne hjalp mig til at få gjort tingene derhjemme, så jeg ikke gik i stå, og herudover har Malene altid givet brugbare forklaringer på alle mine tvivlsspørgsmål.

Kurset har betydet en ny og udvidet oplevelse af min spiritualitet, som har været et stort og vigtigt skridt på min vej.

Sidst men ikke mindst: en skøn og tryg stemningen i gruppen.

Tak,
Mette  

 

Diana Monrad, København:
Jeg var nysgerrig og vidste lidt om engle i forvejen. Nu ved jeg, der er engle, og at jeg kan kontakte dem. Herudover har jeg fået styrket min spiritualitet gennem støtte fra Malene og de andre deltagere – eller nok nærmere fået talt min usikkerhed ned. Desuden har jeg fået reelle værktøjer til at arbejde med min spiritualitet og med englekontakten.

Jeg føler, jeg kan mere – meget mere – end inden kurset.

Jeg kan virkelig godt lide din no-nonsense, nede på jorden holdning til den spirituelle verden, Malene, og jeg har allerede anbefalet dig og dine kurser til flere 

Jeg var gået i stå efter min clairvoyance-uddannelse, du har vækket glæden igen  

Vi ses,
Kærlige hilsner, Diana

 

Isabella Rasmussen, København:
Kurset har givet mig tillid og tro på min kontakt med min egen spiritualitet og alle de fantastiske forskellige engle, der findes, og at jeg selv kan forbinde mig med dem til hver en tid. Malene har med en lethed og naturlighed undervist os.

Undervejs har jeg fået de mest fantastiske healinger og oplevet forskellige healingsenergier.

Jeg har lært at kanalisere og meget, meget mere.

Det har alt sammen gjort mig til et gladere menneske.

 

Aneste Fredskov, Næstved:
Jeg er meget taknemlig for min nye englekontakt, der bringer mere glæde, tryghed og kærlighed ind i mit liv.

Jeg har udviklet mig meget spirituelt, og vil bare have mere – det giver så meget mening 

Malene er en skøn underviser og meget jordnær, selvom vi arbejder med det guddommelige.

Min tro på mig selv i forhold til det spirituelle er vokset enormt. Tak til dig Malene for at skubbe, inspirere og støtte mig.

Kæmpekram,
Aneste  
https://www.aneste.dk/

 

Henrietta Nielsen, København:
Jeg har i løbet af englekurset oplevet og mærket kraftige og smukke kærlighedsenergier fra englene – både på kursusdagene, men også i forbindelse med “hjemmetræningen”.

De guidede meditationer og opgraderinger – wauw, de var fede, og de har rykket mig meget. Mit klarsyn og min klarfølelse er styrket betragteligt. Jeg kan nu kommunikere med englene, og den hjælp og guidens, jeg får, giver ro, tryghed og glæde i mit liv.

På kurset har der været mange værktøjer og øvelser, som jeg fortsat bruger og træner med hjemme.

Malene, du er et dejligt jordnært menneske. Du underviser med en skøn lethed, klarhed og sikkerhed og har altid svar på alle vores spørgsmål. Tak for dit store bidrag til min indre rejse  

 

Marianne Jensen, København:
Jeg har altid vidst, at englene eksisterede og beskyttede os, men jeg har aldrig før vidst, at det var så nemt at komme i kontakt med dem.

For mig er det en stor gave, at jeg nu kan mærke deres nærhed og kærlighed – og ikke kun det, de opfylder også alle mine bønner, hvad enten det drejer sig om finde en p-plads eller få energi til at spise sundt.

Jeg har i flere år haft ondt i mit højre knæ og lænden og dagligt spist Panodiler for at holde smerterne i ave, nu er Panodilerne skiftet ud med englen Patricias healing – fantastisk at en daglig bøn kan udrette noget så fantastisk, for mig et mirakel.

Tak Malene, fordi du på din dejlige muntre og uhøjtidelige måde lærte mig det og meget mere på dit englekursus. Du er en meget inspirerende underviser, der med stor glæde deler ud af egen erfaring.

 

 

 

 


Brugeranmeldelse:

"1000 tak for en helt fantastisk og vildt oplevelsesrig dag. Meget har jeg efterhånden lært på dine gennemarbejdede (til mindste detalje) kurser, meditationer m.m., Malene, men ikke i min vildeste fantasi havde jeg drømt om, at et spirituelt samvær kunne opleves så stærkt og intenst som dette skytsengle kursus. WAUU - det skulle enhver opleve. Aldrig vil jeg glemme denne dag. Blown away!! og danser endnu på oplevelserne." - Randi Lej-Blicher, Åbenrå

Nuværende og tidligere kursister har givet hjemmesiden følgende bedømmelse: 4.9 ud af 5 mulige. Dette er baseret på 72 anmeldelser. Skriv en anmeldelse af websitet.